Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

ЯЗ.ИВАЙЛОВГРАД-ЧАУШАН
Модератор: sapuna
ЯЗ.ИВАЙЛОВГРАД-ЧАУШАН
всяка година ходя по това време за чаушан,но тази година отидох на 07.02.,понеже беше много топло времето и се извалатих класически.два уклея и два кефала-трима души.в 6.00 ч. рибата играеше като за световно,но не взимаше.бяхмеот към онова село станке димитрово.имаше перфектен залив.та въпросът ми е ,дали вече е тръгнал чаушана или още не?на 01.03. всяка година сам там и пада голям бой, а сега не знам дали да тръгвам?все пак са доста километри,за да се тръгне без информация.моля колеги от региона да пишат тръгнал ли е вече?
А мен най-ме кефи да си хващам на "Доспат"! 

- MITKO70
- кандидат преподавател
Re: ЯЗ.ИВАЙЛОВГРАД-ЧАУШАН
lglpb написа:бяхмеот към онова село станке димитрово
СТАВРИ Димитрово

Всичко може,но не всеки го можe.

вярно,че беше така.в тва село всички са мрежари,дано и приятеля ти да не е

ами аз в неделя отивам.всяка година на 01.03 е тръгнал,а и съдя по това ,че когато тръгне чаушана на корабчето на кърджали тръгва и тук,но много по-добре

и какво да правим 4 почивни дни,ако не идем за риба?

-
- вече хвърля и на тежко
Колега тук става въпрос за язовир Ивайловград, аз знам само един до Ивайловград, каква Дупница, кви пет лева.MITKO70 написа:lglpb написа:бяхмеот към онова село станке димитрово
СТАВРИ ДимитровоСтанке Димитров сега е Дупница.А,иначе уклея ще тръгне имам познат с вила там ,но не съм го чувал скоро.
- prokop4o
- ще става разбирач
ако идеш пиши дали има лодки на тролинг ако не ти представлява проблем
Язовира е пълен до горе и постоянно (още от тогава) изпускат вода. По информация от днес - продължават. Миналата седмица бяхме там, но като видях какво е положението - просто нямаше смисъл да се правят опити. Вярно че е чаушан но все пак изпускането на вода си оказва влияние.
Наслука на късметлиите които ще пътуват към едно от най-красивите места в България.
Наслука на късметлиите които ще пътуват към едно от най-красивите места в България.
на ивайловград,чаушана още не е тръгнал,но мисля че до две седмици ще тръгне.лодки да влачат няма нито една.от ивайловград отидохме на яз.кърджали на корабчето и хората ,както и ние хванахме доста чаушан(уклей).един рибар хвана 3 кила бяла риба на туистер,а другите само уклей и някоя червеноперка.в събота пак сам там