Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

инфо за Ямбол
Модератор: sapuna
- ventyri
- научил се да хвърля
инфо за Ямбол
Колеги,някои знае ли нещо.Къде да отидем,през почивните дни и да може като се върнем да кажа че излета е бил успешен.Дайте инфо
- barutchiata ©
- Администратор
А какъв е случая там .От страната на селото не разрешават да се лови .Не разбрах резерват ли е какво е . Ако знаеш ме светни за какво става въпрос.vali.67 написа:04.11.2005..........с.Коневец.........р.Тундя до моста ...10.15АМ до 15.30ПМ
7 кефала и 15 гърбавици (морунай) ,откачане на нещо едро ,не ми даде много,много възможност ,но така е понякога
Супер съм доволен
Стръв-жълъдов червей без синец
- vali.67
- новобранец
- Обратна връзка:
Re-barutchiata
Незнам ,дали си разбрал то4но ,за каде става въпрос ,това по-пътя Ямбол-Елхово отбивка надясно за Коневец ,преди селото е моста та там ги лових.
Не се се6там да е имало там забрана за риболов ,понеже от доста години бродя из този краи да риболовствам,а ина4е си има резервати
Незнам ,дали си разбрал то4но ,за каде става въпрос ,това по-пътя Ямбол-Елхово отбивка надясно за Коневец ,преди селото е моста та там ги лових.
Не се се6там да е имало там забрана за риболов ,понеже от доста години бродя из този краи да риболовствам,а ина4е си има резервати
Mnogo i vse .....EDRI
-------------------------------
-------------------------------