Къде се намирам:
Направи си сам
Как да си поправя или направя...?
naRiba.com

Форум

Счупих си щеката.
Модератор: emo vasilev
-
- новобранец
Счупих си щеката.
Здравейте колеги! Още на втория риболов си счупих щеката на 5то коляно. Моля ако някои има идея дали мога да я поправя, как? Ето снимки с мястото на счупване: (счупването е почти цялостно.. едва се държи)

Re: Счупих си щеката.
Неприятна новина
, месля, че трябва да търсиш нова снадка.

-
- новобранец
няма ли да може да се поправи по някакъв начин. чух 4е може да се скложи друга приставка от вътре с която да се държи... добър ли е този вариант ???
- DrAkoN
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Как строши най здравото коляно ???
-
- разбира нещата
това каква щека е ? малко ми прилича на браунинг синтек канал ..............??? ако е така само ново. мисля че ще можем да напраим нещо по въпроса..........

- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
И на мен на същата ми прилича.Пиши ми на ЛС,но и града от който си.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
-
- разбира нещата
Ице мислиш ли че ако е Браунинг би могла да се оправи? аз имам известни съмнения .......малко са крехки, но пък за сметка на това има резервни части които не са скъпи.

- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
нямам идея колко ще струва друго коляно,а и ме съмнява бърза доставка
.но ремонта ще е между 20-30лв.мисля
.но ремонта ще е между 20-30лв.мисля
-
- новобранец
браво колеги!почти познахте каква е щеката
. Browning Pro Cannel. Дадах я за поправка в магазина от които я купих, казаха ми, че ще може да се управи. За всеки случаи ще си поръчам и допълнително коляно. .. И все пак да попитам какво мислите ако на мястото на счупването се подпъхне друг по тънак накраиник отвътре. Един приятел му стана същото със щеката и си я управи с обикновена дръжка от телескоп, малко лепило и малко скоч. И по междодругото аз съм от Бековица 

- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:

-
- новобранец
от вътре на счупеното място се поставя примерно 4аст от телескоп с дебелина да може да влезе плътно и с дължина около 40 см. Така си е направил един приятел с щеката и няма проблеми вечедоста време. А иначе какво мислите за този модел щека. Тя ми е първата и с нея ще се уча, но все пак.. Аз съм си я дал иначе на поправка а и човека ми каза че ще може и ново коляно да докара така че проблема ми е решен.
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Момче,не ме учи мен как да си оправям въдицата,защото решавам проблеми и на други.Ако искаш да осакатиш въдицата си я направи с вътрешна втулка.А знаеш ли колко рязане и колена трябва да имаш докато я припаснеш отвътре по конуса.Щеката е много здрава,беше ми любима,но минах в по-горния клас-Миди,а тази как си я счупил не си обяснявам,освен от незнание как да боравиш с нея.pakkoribara написа:от вътре на счупеното място се поставя примерно 4аст от телескоп с дебелина да може да влезе плътно и с дължина около 40 см. Така си е направил един приятел с щеката и няма проблеми вечедоста време. А иначе какво мислите за този модел щека. Тя ми е първата и с нея ще се уча, но все пак.. Аз съм си я дал иначе на поправка а и човека ми каза че ще може и ново коляно да докара така че проблема ми е решен.

-
- новобранец
butnik нямах предвид да те уча. Просто ти обясних как ми е казал моя приятел че си е поправил неговата щека. Аз не исках да си правя експерименти и затова я дадох за поправка. Даже и си поръчах резервно коляно, защото незнам колко добре ще се поправи. Проблема ми е реше. Благодаря на всички и моля за ключ.