Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

овчарица
- prokop4o
- ще става разбирач
Re: овчарица
тихо че 3 дена се мъча да ги кача и май успях а ма не много добре но е напредак. 

- carpsliven2
- сериозен играч
Браво за излета колега .. все пак е бил успешен .. то напоследък рядко се хваща амур .. трябва добре да познаваш водоема

Колата да върви и рибата да кълве - друго неме интересува
- prokop4o
- ще става разбирач
незнам дали добре трябва да познаваш водоема,но момчето което събираше таксите ми каза.че имало някакво място за вип гости на което не пускали всеки и там хващали амурите.
И аз бях там такава навалица не бях виждал и то се сериозни компании но това ще се чуе.Имах един удар на амур 3.5кг който извадих и няколко дребни шаранчета и червенопери.Времето пак не го познаха българските синоптици.
-
- научил се да хвърля
мой приятел се върна днес от там-имало места за "ВИП" и такива за "простосмъртни".спомена и за места запазени от месец!улова му-няколко шаранчета и амурчета под 500гр.
пс.предпочитам да хвана 3 уклея някъде отколкото да се съобразявам с подобни "правила"!
пс.предпочитам да хвана 3 уклея някъде отколкото да се съобразявам с подобни "правила"!
Така си е колега.От моите набюдения във форума,това е най дащния водоем в България,и честно казано очаквах подобни незгоди.doktora27 написа:мой приятел се върна днес от там-имало места за "ВИП" и такива за "простосмъртни".спомена и за места запазени от месец!улова му-няколко шаранчета и амурчета под 500гр.
Зарганолог
- prokop4o
- ще става разбирач
до нас простосмъртните дори бяха опънали мрежа.на около 100м.

-
- вече хвърля и на тежко
Току-що и аз се връщам от топлото
Просто не искам да коментирам наглостта да пускат мрежи пред рибарите и даже да си свиркат
Целият разрешен бряг беше опасан с мрежи и рибата е наплашена
Скоро няма да стъпя там.

- сандански карп
- вече хвърля и на тежко
а пък аз се бях наточил утре да тръгвам за там!!!! благодаря за инфото колега,и аз няма да ходя в такъв случаи!!!еи от тая шуробаджанащина отърване нямаiid написа:Току-що и аз се връщам от топлотоПросто не искам да коментирам наглостта да пускат мрежи пред рибарите и даже да си свиркат
![]()
![]()
Целият разрешен бряг беше опасан с мрежи и рибата е наплашена
Скоро няма да стъпя там.

YOU LL NEVER WALK ALONE
-
- и господ не е толокова добър
Хубав излет сте спретнли.Тези мрежи са педалска история.Особено в края на март когато започне да си хвърля хайвера,неможеш да разпънеш до другия бряг.Хубавото е че рибите почти не влизат в мрежите.Най доброто решение да се захранва близо до брега и да се пази тишина,вечер шаро излиза към брега а денем амура се разкарва там далеч от мрежите.И не забравяйте,яко захранване 

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
-
- вече хвърля и на тежко