Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Язовир Искър-Тема в снимки-поредно капо за 2009 г.
Язовир Искър-Тема в снимки-поредно капо за 2009 г.
Здравейте Колеги.Радвам се да Ви намеря,в добро Здраве и да Ви напиша няколко реда за моето поредно капо за 2009г.С моят приятел Иво Доктора,решихме да посетим яз.Искъра.Ставане 5:30ч.на 03.03.2009г.и газ към Искъра.Пристигане в 6:30ч.на първият Залив преди Бункера.

Захранване и мятане на Гегите.Колегата Иво се учи да зарежда капан.

Но резултати от към риба никакви.Пробвахме с бели,пинки,щипоци.Но резултата се си беше 0:0.

Към 10:30ч.решихме да се преместим,на реката в началото на устието.Събиране на багажа и потегляне.

И среща с една калинка

На реката също положение 0:0

Минаха колеги,които от 5:30ч.са били на Щъркела и казаха, че в началото е давало уклей но от раз е спрял да кълве. Та с други думи,още си е раншко за Искъра. Пожелавам Ви много здраве, щастие и наслука.

Захранване и мятане на Гегите.Колегата Иво се учи да зарежда капан.

Но резултати от към риба никакви.Пробвахме с бели,пинки,щипоци.Но резултата се си беше 0:0.

Към 10:30ч.решихме да се преместим,на реката в началото на устието.Събиране на багажа и потегляне.

И среща с една калинка

На реката също положение 0:0

Минаха колеги,които от 5:30ч.са били на Щъркела и казаха, че в началото е давало уклей но от раз е спрял да кълве. Та с други думи,още си е раншко за Искъра. Пожелавам Ви много здраве, щастие и наслука.

Re: Язовир Искър-Тема в снимки-поредно капо за 2009 г.
на язовира кълве само на щъркела и ако искате да хванете нещо трябва да сте там
от рано 

- MITKO70
- кандидат преподавател
Рано е за залива на Сухото дере,но поне дадохте полезно инфо за нивото на язовира.Лятото там какъв риболов става от лодка,който му знае тънкостите ,няма грешка.
Всичко може,но не всеки го можe.

-
- научил се да хвърля
А бе за Искъра още е раничко.По наякога дава много по някога нищо.Втози случай определено нищо...
-
- разбира нещата
И аз бях и бях капо...междодругото отскочих до реката. Мисля че ви видях
Ние бяхме с един черен пасат...аз се надвисвах от моста и оглеждах 

ПАЗЕТЕ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА!