Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Безден излъгани
-
- ще става разбирач
Безден излъгани
Както писах снощи отидохме до Безден да видим дали е пуснат вече платения с кафето ,срещнахме един малко мургав господин който ни каза че днес ще бъде отворен .И така тръгнахме в 6:00 пристигнахме в 6:45 и какво да видим
няма никои както винаги нито охрана нито рибари .Чакахме до 8 :00 и решихме да отидем да търсим шефа за информация ,казаха ни че е от Петърч там попаднахме на това творение на изкуството:

Намерихме негов братчет който ни каза че имали проблеми и другата седмица ще бъде отворен да не сме капо тръгнахме да търсим друг водоем шоколада :

намерихме го с много обикаляне в калта ,но две момчета които ловяха щтука там казаха че няма риба .Обратно на безден на пъстървата :

да не сме капо хванахме по няколко пъстърви :

и обратно за София :

на околовръстното един делтапланерист замалко да ни падне на колата

Намерихме негов братчет който ни каза че имали проблеми и другата седмица ще бъде отворен да не сме капо тръгнахме да търсим друг водоем шоколада :

намерихме го с много обикаляне в калта ,но две момчета които ловяха щтука там казаха че няма риба .Обратно на безден на пъстървата :

да не сме капо хванахме по няколко пъстърви :

и обратно за София :

на околовръстното един делтапланерист замалко да ни падне на колата

- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Re: Безден излъгани
Тоя дето ще ви падне на колата не е делтапланерист.
Парапланерист ще да е
Парапланерист ще да е

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
- Paublo_Eskobar
- Модератор
На мен ми мяза на култорист или ще да е някакъв шаранист или т.н.chirusa_bg написа:Тоя дето ще ви падне на колата не е делтапланерист.
Парапланерист ще да е

Мерси за информацията колега и поздравления за хубавият репортаж!

Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
-
- сериозен играч
Колега, почти същото се случи и на мен, днес. Отидох с надеждата да ловя на Безден , гьола след скарите, но нямаше никой. Незнам какви са им проблемите на тия "арендатори", ама поне да сложат една табела, на която да пише кога ще може да се лови, а не да се разкарваме напразно. Поздрави.
Нека пазим водоемите чисти!!! Събирайте си боклуците!!!
-
- научил се да хвърля
То така на платено не е трудно.Ние с баща ми бяхме на едно подобно местенце близо до смилян,хванахме 10 кила близо ама не съм пускал тема защото то тази риба е пусната там за да я хванеш...
Чоколада чух,че е продал имението на чужденец ама какъв е точно случая не знам,извадили ли са рибата не са ли?НИКИ ДОНЧЕВ написа:Все пак е имало риба.При шоколада защо да няма риба
не е тръгнала още ли
Да си добре приспособен към болно общество не е признак за добро здраве.
Тоя Безденски гьол ,бая колеги Ни е излъгал 

ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...
- fish slavi
- разбира нещата
Рибата си е там и гьола ще се стопанисва докато новия собственик не реши да прави нещо с имота.fider написа: Чоколада чух,че е продал имението на чужденец ама какъв е точно случая не знам,извадили ли са рибата не са ли?
Година, две, десет.........