Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

6.03.2009-Капо(почти)
-
- вече хвърля и на тежко
6.03.2009-Капо(почти)
Днес на Челопечене-директна петица,плувка 2 грама,кука 0.14,утежнение през сантиметър-това беше монтажа който има(минимален)успех.Уклея си играеше на метри от нас,хвърляхме захранка("Уклей-езеро") но не би...Пробвахме и варианти-не ще и не ще...
А след като се изду ветреца-нъцки...Хептен умре...
Та резултата-по 3-4 перки като тази по-долу на снимката(върнати надлежно обратно) и след като изду ветреца-капо!
Сори за снимките,но с телефона-толкова! Поне подишахме въздух и такъма"глътна"вода...

Та резултата-по 3-4 перки като тази по-долу на снимката(върнати надлежно обратно) и след като изду ветреца-капо!
Сори за снимките,но с телефона-толкова! Поне подишахме въздух и такъма"глътна"вода...

Добрютро!!!
-
- вече хвърля и на тежко
Re: 6.03.2009-Капо(почти)
Не бяхме чак толкова подготвени-снощи късно решихме-сутринта застанахме на гьола с квото имаше под ръка+стръв от магазинчето на Ботевградско...
Но забелязах колега да обикаля с директен(7м) и мач,разговорихме се-нищо не беше хванал и той...Все си мисля че вятъра разказа играта на цялата схема 

Добрютро!!!
IDA написа:Нито един излет, не е капо![]()
![]()
![]()
Капото е в къщи на компа
![]()

„Големият проблем с тъпите копелета е, че те са толкова тъпи, че не могат да повярват, че човек може да бъде умен”. Вонегът!
- carpsliven2
- сериозен играч
Прав е бачо Илия ... капо сме май само на компютъра, все пак важен е излета колега .. успех другия път.. ти си хубав човек , а на хубавите хора винаги се опрсвят нещата 

Колата да върви и рибата да кълве - друго неме интересува
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Нали си бил некъде

IDA написа:Капото е в къщи на компа
![]()
- vladimir1974
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Колега,лично мой съвет е кука 18 и повод 0.12 и ако можеш с 7м и плувка най много 1гр.За 100лв си взех страшна от новог.промоции.До сега работех с по-дебели влакна и 6м.Още на 6.02.09 се убедих 140 уклея с колегата.От 30 души само ние хващахме-доказателството е очевидно.Ето снимка

И аз невярвах ,но послушах един по-голям рибар от мен и за 2 зимни риболова все се убеждавам ,че е прав.Късмет следващия път

И аз невярвах ,но послушах един по-голям рибар от мен и за 2 зимни риболова все се убеждавам ,че е прав.Късмет следващия път
kasmet
- dimitar_dv
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
Плувка 2 гр....Не е ли множко за този сезон,пък и за който и да било що се отнася за уклей...
Но излета си е излет...
браво
Но излета си е излет...

НАСЛЕДНИК НА ПАВЕЛ ПАВЛОВ
-
- вече хвърля и на тежко
Май и плувката беше верно множко,но пък вятъра беше такъв че...Май беше все едно-като подгони към 10:30 и ни изгони към12,аз вече писах-пробвахме варианти с по-лек такъм, но ветреца просто не дава да заметнеш.Гадното е че и за утре го дават пак същото-високи температури и вятър... 
П.П.А седмица вече си търся читава...
Благодаря колега! 

П.П.А седмица вече си търся читава...

Добрютро!!!
- Paublo_Eskobar
- Модератор
Ей тук се крие истината!IDA написа: Капото е в къщи на компа![]()

Дали си с една рибка или с 6-тин,важното е че си бил за риба и си споделил.

Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
- Димо Генчев
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
Кука 14 за уклей ми се вижда доста голяма
И поводът максимално тънък - максимум 0.10
Все пак, благородно завиждам за излета

И поводът максимално тънък - максимум 0.10
Все пак, благородно завиждам за излета

Не слушай какво ти казват повечето хора, защото точно повечето хора са обикновено по-глупави...
-
- кандидат преподавател
Просто е било кофти ден-има ли вятър,уклея се покрива /не са големи куките-и аз го троша с № 14,а повода ми е даже 0,12,когато са благоприятни условията кълве,та се къса и на такъв такъм/.Здраве да е ,важното е,че си реализирал излет,а не си се излежавал на дивана пред телевизора в къщи.
-
- вече хвърля и на тежко
Ще пробвам и така,благодаря Чапар,верно беше отгоре рибатаchapara написа:Директния добре,кво те впечатлява вятъра,тънки такъми,18ка един бял и действаш на придърпване,заебаваш плувката,тя става шамандура.Рибата седи на 10 санта от повърхността,това го демонстрирах на НС-3 на Езерово,жената полудя,бях с 6 ца,не може да откача.Бес поправка на стръвта,само нещо да има и с придърпване,уклея полудява да гони

Добрютро!!!
- vladimir1974
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
ако си бил за уклей забрави и този грозд червей сега ползвай пинки-по-добре е. и виж точно какви такъми ти написах по-горе,ще чакам резултат,ако искаш пиши на личната.успех
kasmet