Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

за Доспат
Модератор: sapuna
-
- новобранец
за Доспат
зравейте на всички моля ако имате информация за язовир Доспат да ми помогнете за избора.Предимно нещо за риболова на Костур и Пъстърва

-
- кандидат преподавател
Re: за Доспат
Коко,там просто нямаш право на избор.Нищо не дава в момента.
- DrAkoN
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Бях дочул , че много риба в язовира е била изтровена. И бреговете са били осеяни с мъртва риба. Ако има колега от форума който е от Доспат нека каже .
Пиши на кирилица!
Dedy
Dedy
-
- новобранец
Е сега си е.... майката!Бях решил през идващата седмица да направя едно излетче там но сека се замислих дали да ида все пак какво е положението но се отказвам за Доспат.Едни мои приятели преди около няколко седмици са били и са хванали някоя пъстърва та за това така се запалих за Доспат!Нищо здраве да е ще си опитам късмета другаде.

-
- новобранец
аз съм от Смолян и обичам да ходя на доспат ама за сега за тази година несам ходил на там защото гоним бълканката по реките а и няма забрана и нови заповеди за реките и раяните за бълканката и навсякаде е разрешена във смолянска област и нямам никаква представа за доспат ще се радвам ако и там сее размърдала пъстърватарнаслука на всички колеги и ще чакам имфо от доспат
-
- кандидат преподавател
Бре,Марко,то и други сме от Смолян ,пък и имаме агенти-денонощни наблюдатели в Доспат,Сърница,Михалково,Китница,Сухово,Енчец и пр.,ама за никакво съществено активизиране на рибката не са докладвали,ама нейсе,то и пропагандата си е нещо...
-
- новобранец
абе такасие и да върви и да невърви рибата всеки си мълчи и никои неказва
-
- кандидат преподавател
Казвам,щом науча,ама като няма нищо за казване-кво,да лъжа ли...Обажда ми се доспатски корифей на простата въдица /не на мрежите/и кротко изплаква : "Една маломерна...за цял ден...след пробване по всички известни начини".Е,познавам го човека от 19 години,не лъже,язовира го познава повече от междубедрието на жена си,кво да напиша за пустия водоем ?