Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Отивам naRiba
naRiba.com

Форум

На риба в Гърция
Модератор: Кърцата
На риба в Гърция
Здравейте колеги!
искам да попитам относно така модерния риболов в южната ни съседка Гърция. Необходими ли са някакви документи и какви са те. Имат ли забранени периоди? интересуваме предимно речния риболов
благодаря предварително!
искам да попитам относно така модерния риболов в южната ни съседка Гърция. Необходими ли са някакви документи и какви са те. Имат ли забранени периоди? интересуваме предимно речния риболов

-
- сериозен играч
Re: На риба в Гърция
Аз също се интересувам от същия въпрос,ако има колеги ,които са наясно нека споделят.Миналата година доста пътувах в Гърция,но винаги ме е било страх да топна плувката в някоя река защото не знаех какви са условията и възможността за евентуални глоби.

Изисква се разрешително само ако се намирате в лодка и то в морето.За язовирите с лодка не знам,но от брега не е нужно разрешително,за реките също.Също трябва да внимавате,защото в Гърция много водоеми са обявени за виотопи(резервати),там е забранен и лова и риболова, така както и във България
Наслука 

благодаря за инфото
има ли как да се разбере коя река е резерват? каде е разрешен риболова? по струма например

Гледай за табелиMRKolev написа:благодаря за инфотоима ли как да се разбере коя река е резерват? каде е разрешен риболова? по струма например

- makari
- научил се да хвърля
Струма е разрешена без май месец.Щом ще ловите с въдици билети не ви трябват/все още/.
Който не е учил започва да учи другите.
- DrAkoN
- разбира нещата
- Обратна връзка:
А нещо за Потами знае ли се забранен ли е наистина ???
- makari
- научил се да хвърля
Потами е забранен.Разправят,че за две години ама знае ли се.Имам приятели,които са ходили там с грък и са нямали проблеми,но това май е друга бира.
Който не е учил започва да учи другите.