Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

каракуди на директен
каракуди на директен
здравей те колеги днес реших да си направя една разходка до един обект за които ми дадоха интифа че давало риба,малко скиптично да не кажа много бях настроен кьм сьщото място но нямах задачи за вьршене или по точно ги сварших рано сутринта и си взех заслужена почивка и се запьтих на там
това тук е пьтя които ме посрешна и сьпроводи до язовирчето

това е вьпросното язовирче пьлна лудница беше

това е моето място с моите орьжия,заложих на голите ми тояги
и те не ме разочароваха 8ца с ластик и 7ца шпиц

не закьсняха и резултатите

това е резултата от днешния ден

в интерес на истината не сьм очаквал такива резултати а между другото на 8цата нямах нито една риба дори кьлване и я пребрах сьщо така от време на време спирах да ловя защото излизаше много силен насрещен вятьр и ме беше страх да не ги почупя с тия замятания с тая финна линия
основно влакно 0,10 и директно вьрзано за куката която е 16ти номер перце 0,5гр.
това тук е пьтя които ме посрешна и сьпроводи до язовирчето

това е вьпросното язовирче пьлна лудница беше

това е моето място с моите орьжия,заложих на голите ми тояги

не закьсняха и резултатите

това е резултата от днешния ден

в интерес на истината не сьм очаквал такива резултати а между другото на 8цата нямах нито една риба дори кьлване и я пребрах сьщо така от време на време спирах да ловя защото излизаше много силен насрещен вятьр и ме беше страх да не ги почупя с тия замятания с тая финна линия
основно влакно 0,10 и директно вьрзано за куката която е 16ти номер перце 0,5гр.

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Re: каракуди на директен
Как мина низ калта ти се чуда
а за излета какво да се каже-перфектен 

Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!
Братко, теб съм те признал!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

Евала ,бате ти си ги скъсал .И то доста добра каракуда си хванал.

еми кво да правя нали знаеш сухо дупе риба не ядеnikola polizovski написа:Как мина низ калта ти се чудаа за излета какво да се каже-перфектен

-
- сериозен играч

Браво.Такова малко язовирче,а толкова народ.Явно си има риба,а който знае как да я лови пише в успешни 

„Големият проблем с тъпите копелета е, че те са толкова тъпи, че не могат да повярват, че човек може да бъде умен”. Вонегът!
браточка всичко стана много на бьрзоyzyna написа:А аз ходя на работа,поне да се беше обадил!!!!!!Браво,само така!

- Николай Неделков
- учете се от него
Екстра караконджули 

http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- вече хвърля и на тежко
- borislav58
- сериозен играч
Колега beis днес също бях на прочулото се язовирче. Много вятър и студ пълно с Индиянци като резултат 10 от същите каракуди и едно шаранче700гр.Бях там около 13и 30 до 17 и30 не съм доволен вятъра бе доста гаден и студен .Рибките ги бива .
Всичко заебавам и за риба заминавам!
- flyester
- разбира нещата
Браво добри каракуди

така еborislav58 написа:Колега beis днес също бях на прочулото се язовирче. Много вятър и студ пълно с Индиянци като резултат 10 от същите каракуди и едно шаранче700гр.Бях там около 13и 30 до 17 и30 не съм доволен вятъра бе доста гаден и студен .Рибките ги бива .

- Бай Гого- Сиромаха
- кандидат преподавател
Добро представяне...

Ники,здрасти стар приятелю.Каде е това язовирче,брат?Чак сега те познах от снимките.