Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Отивам naRiba
naRiba.com

Форум

На риба в Александруполис
Модератор: Кърцата
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
На риба в Александруполис
Колеги помагайте.
Никаде по картите не виждам кой път да хвана да стигна до Александруполис .До границата ясно ами по-нататък?
Хайде моля помогнете ми малко да направя един излет на тяхното пристанище.По достоверни данни в момента се хващат някакви змийорки там.
Никаде по картите не виждам кой път да хвана да стигна до Александруполис .До границата ясно ами по-нататък?
Хайде моля помогнете ми малко да направя един излет на тяхното пристанище.По достоверни данни в момента се хващат някакви змийорки там.
- Hardi
- вече хвърля и на тежко
Re: На риба в Александруполис
Ribarina написа:Колеги помагайте.
<http://www.easysped.eu/>
като минеш Свиленград границата с Гърция е 500м след него и от там само на право не можеш да се объркаш и преди александрополис има табела със самолетче това е околовръсното и по него лесно се излиза на пристанището
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Трябва ми някаква карта.Сайта пратен ми от колегата не се отваря
-
- новобранец
С google earth можеш да видиш целия маршрут.
-
- научил се да хвърля
Колега няма нужда от карта. Само направо се кара. Като стигнеш маигистралата (тя е на около 40-50 км може и да няма толкова) преди Алексдруполис , не е нужно да се качваш можеш да си хванеш стария път (като казвам стария път , не си мисли , че е разбит).
Стара риба има ли ?? Нямааа има голяма риба !!
точно така, само че разстоянието до града е около 20км.. за да се качиш на магистралата има отбивка в дясно с надпис Солун или Ксанти, НО ТИ ПРОДЪЛЖАВАШ НАПРАВО и пътят те води в града, даже се минава покрай единствената газостанция в този район (следващата е в Солун) ако се движиш без да завиваш никъде(след като си подминал магистралата) пътят ще те отведе до ПРИСТАНИЩЕТО вадиш сопите и мяташvanov написа:Колега няма нужда от карта. Само направо се кара. Като стигнеш маигистралата (тя е на около 40-50 км може и да няма толкова) преди Алексдруполис , не е нужно да се качваш можеш да си хванеш стария път (като казвам стария път , не си мисли , че е разбит).

Минах от там в началото на януари.
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
А в Гърция искат ли като нашите винетки или други пътни такси?
не, всичко е безплатно(без узото) 

На окло 5-6км от Александропули има яхтно пристанище.Миналата година октомври месец на бомбарда с морски червей за стръв надърпахме доста кефал и зарган.
: