Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Язовир Стамболийски
Модератор: Paublo_Eskobar
-
- новобранец
- Обратна връзка:
Язовир Стамболийски
Има ли някой инфо за този язовир? При предното затопляне ходих но нямаше никакъв резултат. Предни години по това време вече се обаждаше на устието от към Севлиево. Моля ако някои е ходил да пише.
-
- научил се да хвърля
Re: Язовир Стамболийски
здр. калега да те те питам къде се намира този язовир?? 

няма стари риби има МАЛКИ и ГОЛЕМИ
- undergrounder
- вече хвърля и на тежко
Колега,гледам,че си от Кричим и питаш къде е язовир Стамболийски/понеже гр.Стамболийски ти е съвсем близо/.Този язовир се намира до Севлиево.
Кошмара на рибаря-Сънува рибаря,че е умрял и жена му му продава такъмите на цената на която и е казал,че ги е купувал.
- jean11
- вече хвърля и на тежко
скоро имаше репортаж от там.Каракуди и перки.Водата сигурно е голяма,трябва и уклея да бута,ама все калпаво време.Не ми се гази в кал и локви.
Дърпай и не му отпускай!
-
- вече хвърля и на тежко
Днес бях там-за разлика от миналата седмица този път едно голямо нищо.Да не кажа голяма дума,ама на сипейте имаше сигурно 100 човека.Ето малко снимки:

Силните мъже хващат бика за рогата и викат “Оле!”, а калпавите се хващат за рогата и викат “Олеле!”
Днес със сина ходихме откъм Кормянско до пилчарника.Народ много,риба тц..Много е качено нивото,поне 3 м.,водата още е студена+силно течение.Като видях,че отива капо се качихме над моста към Балабанца в Севлиево та наскубахме уклей и малки червеноперки.
- daniel_g
- разбира нещата
Суджука, и аз бях там неделя, само че по към стената. И при нас нямаше и бутване, само на един колега му скъса една щука към кило, на белия червей за бабушка беше метнал, докара я до брега и кат се размята , скъса и замина.
-
- вече хвърля и на тежко
Май ще почваме да ги търсим по-нагоре рибоцитеdaniel_g написа:Суджука, и аз бях там неделя, само че по към стената. И при нас нямаше и бутване, само на един колега му скъса една щука към кило, на белия червей за бабушка беше метнал, докара я до брега и кат се размята , скъса и замина.
Силните мъже хващат бика за рогата и викат “Оле!”, а калпавите се хващат за рогата и викат “Олеле!”
-
- новобранец
- Обратна връзка:
Наскоро някои ако е ходил нека постне нещо. Интересно тази година май няма да даде нищо този язовир. 

-
- вече хвърля и на тежко
Тъси рибата нагоре към пилчарниците-бабушка и какракуда дава доволноpopaslaptopa написа:Наскоро някои ако е ходил нека постне нещо. Интересно тази година май няма да даде нищо този язовир.

-
- новобранец
Вярно писа sudjuka , Току що се върнах от язовира и лових точно на това място до пилчарника.Ловиха се бабушки и каракуди на бял и торен червей и то само на плувка. 

В събота на края на първата поляна гол след гол, само на щека.
- daniel_g
- разбира нещата
Няма я още едрата каракуда!!! Тези по педя вярно гол след гол + червеноперки
- muso
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
Значи може да се направи и един излет до Стамболийски, нищо че са дребни те да бутат пък...... 

Чете ли се или да увелича малко ?
Няма и да я има едрата.Няма как да мине през мрежите.daniel_g написа:Няма я още едрата каракуда!!! Тези по педя вярно гол след гол + червеноперки