Къде се намирам:
Направи си сам
Как да си поправя или направя...?
naRiba.com

Форум

Шайби
Модератор: emo vasilev
Шайби
Здравейте Колеги.Да знае някой откъде мога да се снабдя с шайби за подложка,на шпулата?По възможност/не е задължително/тефлонови.
Благодаря...
Благодаря...
- майсторчето страхил
- сериозен играч
Re: Шайби
ОК.Ама какво е фибран?
- майсторчето страхил
- сериозен играч
Фибрана е този стиропор ,пресования за зградни изорации.Изрязва се лесно ,а в същия момент е сравнително "твърд".Мериш размера на шпулата ,изрязваш шайбата по нея,разцепваш шайбата през половината ,слагаш двата сектора по средата и залепваш с ПВЦ-то,одгоре навиваш кордата.
НЕ БОЙТЕ СЕ,ТОВА СЪМ АЗ

Мисля, че ще мога да помогна, когато се видимartaks написа:Здравейте Колеги.Да знае някой откъде мога да се снабдя с шайби за подложка,на шпулата?По възможност/не е задължително/тефлонови.
Благодаря...

За какви бройки става въпрос?

Рибата не е толкова много, че да я разхищаваме.
Колеги грешно съм се изразил.Става въпрос за шайбите които са на оста,на макарата върху която ляга шпулата.Тези с които се прави реглаж,на реденето на влакното..
Мисля Лорде,че две ще свършат работа.Става въпрос за Стелла 2500ФБ.Когато я взех нямаше шайби.А никой от вносителите не предлага..
- чуруликпенчо
- сериозен играч
Оле-мале,ама и "Шимано" ли прави тeзи номера?!?! Един лек курс през китайските макари решава проблемите "во веки веков". После всички стават пИрфектни ,а надписите по корпуса някак стават еднакви - "made in china".Мисля Лорде,че две ще свършат работа.Става въпрос за Стелла 2500ФБ.Когато я взех нямаше шайби.А никой от вносителите не предлага..

Направи си шайби от алуминий.Ако не ти пасва размер , просто му тресни един-два чука или пък добави шайба. Обикновенно става въпрос за микрони,така че май чукчето ще играе.....

Успех!
Няма дума в българския език,която в множествено число да завършва на "Й".
-
- сериозен играч
-
- и господ не е толокова добър
Стела без шайбаartaks написа:Мисля Лорде,че две ще свършат работа.Става въпрос за Стелла 2500ФБ.Когато я взех нямаше шайби.А никой от вносителите не предлага..

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
-
- научил се да хвърля