Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на хищници
naRiba.com

Форум

Бяла риба на яз. Одриници
Модератор: sapuna
Бяла риба на яз. Одриници
Здравейте, може ли някой да ми каже добри места на язовира,и някои тънкости на тамошният риболов,дъно или плувка
Re: Бяла риба на яз. Одриници
Колега я заеби тоя обран бустан.На тоя язовир освен дребна червеноперка дребен костур и кокалеста каракуда друго нема.Ако ти излезе късмета с бяла риба прилична на размер трябва да се прекръстиш.А може и да го изиграеш като спонсор и да си дадеш 5 -те лева на арендаторите за тоя дето духа.
Препоръчвам ти да си избереш друг водоем за бяла риба.
Наслука
Препоръчвам ти да си избереш друг водоем за бяла риба.
Наслука
Не винаги съм прав но никога не греша
vagler написа:Колега я заеби тоя обран бустан.

-
- научил се да хвърля
Еми много зависи от мястото на което си, бяла излиза много добре на първия завой, който е от към село Одринци, от големия баир където се слиза. Там баща ми удари хубави бели риби. Другото хубаво е след гората на отсрешния бряг. В последно време оставам с впечатление, че повече бие на дъно, но може и да греша не съм толкова редовен там.
А за колегата със снимките наистина много се радвам, че е изкарал това сомче от там защото до сега не бях виждал на снимки, само слухове. Иначе за бялата риба миналата година видях един екземпляр около 6-7 кг изваден около стената:) Мн красиво добиче
Наслука
А за колегата със снимките наистина много се радвам, че е изкарал това сомче от там защото до сега не бях виждал на снимки, само слухове. Иначе за бялата риба миналата година видях един екземпляр около 6-7 кг изваден около стената:) Мн красиво добиче
Наслука
относно vagler .около варна незнам някъде да дава бяла риба. вчера бях там и резултата 2костурчета,няколко таранки идоста бабушки
Еми колега то си е твоя работа бре пич аз нали ти казах че само това щте хванеш . За 10-20 излета може и да ти излеже късмета да хванеш бяла риба.За мен тоя язовир не е това което бе преди да стане по арендован.
А до колегата МИТЕВ евала за хубавите рибки ама нека той да ти каже чесно , колко е гъста там бялата риба и на колко излета му се случва да хване нещто прилично, освен зарибителен материял
Хаиде НАСЛУКА на всички
А до колегата МИТЕВ евала за хубавите рибки ама нека той да ти каже чесно , колко е гъста там бялата риба и на колко излета му се случва да хване нещто прилично, освен зарибителен материял

Хаиде НАСЛУКА на всички
Не винаги съм прав но никога не греша
То МИТЕВ там рибите го познават затова ...Ама съм чувал,че и на други гьолове хваща...И там ли го знаят..

Колега Ваглер.Това че Одринци е обран бостан го слушам от доста време и честно казано ми омръзна да слушам глупости.Редовно ходя и съм доволен от реализите от всичките си безсънни нощи на тоя язовир.Съжалявам че не мога да кача снимки но колегата Митев когото познават не само на язОдринци ти показа нагледно резултата от обраният бостан.Това е то рибарче другарче.На един рибар на ку.ат му винаги можеш да седнеш на късмета не.