Къде се намирам:
Внимание
Бракониери !
naRiba.com

Форум

46 км. изгорени мрежи
Модератор: bobopeli
46 км. изгорени мрежи
Изгориха 46 км рибарски мрежи на бракониери край Кърджали
Мрежи на бракониери риболовци горяха днес на сметището до село Вишеград край Кърджали, предаде кореспондентът на БГНЕС в града.
Акцията е на териториалното звено на Aгенцията по рибарство и аквакултури. Според началника на звеното Рушен Фейзула ако всички 433 конфискувани мрежи се съединят, те ще достигнат 46 555 метра, или над 46,5 километра, каквото е разстоянието от Кърджали до село Бенковски, например. "Уловът” на служителите е от язовирите и по-малките водоеми в Кърджалийска област от периода 2006-2008 г. Спецкомисия наблюдаваше изпепеляването на мрежите, както и на 29 сари и една гумена лодка./БГНЕС
Мрежи на бракониери риболовци горяха днес на сметището до село Вишеград край Кърджали, предаде кореспондентът на БГНЕС в града.
Акцията е на териториалното звено на Aгенцията по рибарство и аквакултури. Според началника на звеното Рушен Фейзула ако всички 433 конфискувани мрежи се съединят, те ще достигнат 46 555 метра, или над 46,5 километра, каквото е разстоянието от Кърджали до село Бенковски, например. "Уловът” на служителите е от язовирите и по-малките водоеми в Кърджалийска област от периода 2006-2008 г. Спецкомисия наблюдаваше изпепеляването на мрежите, както и на 29 сари и една гумена лодка./БГНЕС
- ExTaZzY
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Re: 46 км. изгорени мрежи
За гадните бракониери и техните "такъми" само тъка

Без риболов няма любов !
-
- ще става разбирач
Евала
Таака им се пада

-
- научил се да хвърля
Ей такива акции трябва да има по често,и бракуниерите да намалеят до минимум (0) ...Поздравления за тази акция..
Това е едно много добро деание - БРАВО.
Само гърч за бракониерите.

Само гърч за бракониерите.

Надявам с в скоро време към такива мероприятия да пише и за съставени актове за хиляди левове, както и за съд по бързата процедура. Всепак евала, все требе да се тръгне от некъде.

Акъл и да нямаш, може да дадеш !!!!!!!

Мисля , че нещата почват да се оправят защото вече от много места колега споменават за проверки и упражняване на контрол.Само това е начина конфискуване на мрежи и лодки и солени глоби.А за бабаитите (защото много от бракониерите са такива) и бонус
и
!!!
П.П. Във ямболски регион също зачестиха проверките, предните няколко години по 1-2 пъти на сезон само съм виждал кола на горксите, а сега за 2 месеца няколко пъти минава ИАРА.

П.П. Във ямболски регион също зачестиха проверките, предните няколко години по 1-2 пъти на сезон само съм виждал кола на горксите, а сега за 2 месеца няколко пъти минава ИАРА.
-
- новобранец
Ако това е истина евала !!!
- karadjov77
- ще става разбирач
Дано сте прави в мсилите си, колеги. Аз кой знае защо съм скептичен към всичко що се върши от т.н.Държавни органи, респективно - всичко което е държавно, според нашите разбирания е "ничие" и всеки гледа да крадне колкто може. Примери дал Господ в Б-я колкто искаш. Погледнете Шабленското езеро и околните. Аз не смея да отида, защото има някакъв проблем в СБЛР Варна и временно не издават билети, а стария изтече. И докато аз си изкарам, пак влиза забрана за риболов- от 31.3. Но за сметка на това, си говоря с хора които постоянно си ходят там, независимо че нито имат билети, нито се съобразяват със забраните. Знам примери за заловени, които ловят даже пред резиденцията - и какво !? Нищо естествено, малко разпрвии и всеки от къде е. Е, как и в какво да вярвам в тази държавица ?! (Разбира се, на всички язовири е точно по същия наичин. А като чета какви чудесии са на прословутата Овчарица.....ВИП места ?! ВИП клиенти....не съм запознат в детайли с нормативната уредба за този язовир ама....като чета "На еди кое си място ако нямаш познати - забрави да отидеш" ?! ...Само си мислим че живеем в държава
Наслука от мен все пак 

Ако незнаеш накъде си тръгнал, ще стигнеш някъде другаде
- borislav58
- сериозен играч
46километра.Евала колко ли риби са прецакали тия мрежи.Трябва като ги хванат директно по бързата процедура съд и пандела.
БРАВО

Всичко заебавам и за риба заминавам!
-
- ще става разбирач
- pi4a94
- ще става разбирач
Браво
Само едно не мога да разбера защо в някои магазини се продават:цапало и парашути
пример е магазина до Вероната (Младост 2)
Виждал съм много често

Само едно не мога да разбера защо в някои магазини се продават:цапало и парашути

Виждал съм много често

-
- сериозен играч