Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Враждебна
Модератор: sapuna
Враждебна
Колеги ако някой сподели актуална информация за баластиерите ще имам повод да го почерпя 

- hristotihov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Re: Враждебна
Колега, аре ти да ми кажеш от къде се минава за тоя гьол, а аз да почерпя

Това ли са въпросните гьолове и от къде се минава, по пътя от Малашевци за Чепинци и после в дясно или през квартала Враждебна?
Другата ми оферта е, да ми кажеш от къде се минава, аз да ида на проверка, после да ти дам актуално инфо и пак ти да почерпиш

Това ли са въпросните гьолове и от къде се минава, по пътя от Малашевци за Чепинци и после в дясно или през квартала Враждебна?
Другата ми оферта е, да ми кажеш от къде се минава, аз да ида на проверка, после да ти дам актуално инфо и пак ти да почерпиш

нямам живарник
-
- научил се да хвърля
Колеги!
Аз живея от скоро във Враждебна и знам всички гьолове на изуст
В момента има само един на който кълве и мога да ви заведа
На този етап излиза:уклей,червеноперка,кротушка,клен и епизодично костур и щука.
Ако имате желание!
Телефон давам на лично

В момента има само един на който кълве и мога да ви заведа

На този етап излиза:уклей,червеноперка,кротушка,клен и епизодично костур и щука.
Ако имате желание!
Телефон давам на лично

Явно колегата знае най добре но и по двата пътя може да се стигне....по добре да се информираме от него
Аз не съм ходил там от 7-8години...../ бах са в рибара / 

- crazybot
- фен клуб-скобар
Май се бъркаш с Петте могили .Враждебна е този гьол под махала батерията ,като тръгнеш по Ботевградско шосе след реката първата в дясно.hristotihov написа:
ivanminkov1981 да те питам на този гьол ли кълве в момента?
Точно така . Другите са сметища
-
- научил се да хвърля
crazybot написа:Май се бъркаш с Петте могили .Враждебна е този гьол под махала батерията ,като тръгнеш по Ботевградско шосе след реката първата в дясно.hristotihov написа:
ivanminkov1981 да те питам на този гьол ли кълве в момента?
Ако това е гьола от към летището,то на този етап нищо не кълве!
А зад сметищата има и други гьолове

- CERRUTI
- сериозен играч
Точно така Враждебна е този долу на картата....завива се при едно кръчме и пътя води точно на гйола.....Миналата година бях по това време 8човека с общо 21пръчки(каквото се сетиш) хванахме само едно прилично кленче.....crazybot написа:Май се бъркаш с Петте могили .Враждебна е този гьол под махала батерията ,като тръгнеш по Ботевградско шосе след реката първата в дясно.
Колега а знаеш ли го оня правоъгълния до гробищата с отвесните брегове....я кажи нещо за него-освен че садържа цялата менделеева таблица и че има доста крадени коли на дъното.ivanminkov1981 написа:Колеги!

-
- научил се да хвърля
Знам го!CERRUTI написа:Точно така Враждебна е този долу на картата....завива се при едно кръчме и пътя води точно на гйола.....Миналата година бях по това време 8човека с общо 21пръчки(каквото се сетиш) хванахме само едно прилично кленче.....crazybot написа:Май се бъркаш с Петте могили .Враждебна е този гьол под махала батерията ,като тръгнеш по Ботевградско шосе след реката първата в дясно.Колега а знаеш ли го оня правоъгълния до гробищата с отвесните брегове....я кажи нещо за него-освен че садържа цялата менделеева таблица и че има доста крадени коли на дъното.ivanminkov1981 написа:Колеги!
Аз живея от скоро във Враждебна и знам всички гьолове на изустчувал съм че там излизат риби мутанти,каракуди по 1кг+ били нещо нормално.........Знаеш ли го?
До миналата година там излизаше:клен,костур,щука,шаран,каракуда,червеноперка,уклей,лин и сом!
Но уви,вече е наполовина зарит

Лично аз съм вадил там:клен 1.5кг. Костур 800 гр. Сом 2.2 кг. и доста други

- nikikati
- ще става разбирач
Колеги, в близките 2 до 3 години всички водоеми там ще бъдат зарити, за жалост!

Шаранът не ти гледа такъмите!
CATCH & RELEASE
CATCH & RELEASE
- crazybot
- фен клуб-скобар
Е от кой зор ще ги зариватnikikati написа:Колеги, в близките 2 до 3 години всички водоеми там ще бъдат зарити, за жалост!![]()

- crazybot
- фен клуб-скобар
Враждебна ще зариват,Чепинци ще го съсипат също с това разширение,могилите за нищо не стават.Останаха само Челопечене и Пънчарево