Да попитам, ако някой знае...

Модератор: Кърцата

Аватар
balky
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Да попитам, ако някой знае...

Мнение от balky »

Здравейте, май месец планирам ходене до Хърватия-Рогозница и района.Искам да попитам, ако някой знае повече подробности за морският риболов в района? Питам защото по принцип съм " новобранец" в риболова, а и никога не съм пробвал морски риболов..Какво може да се лови, каква стръв да си набявя или пък някакви изкуствени примамки и т.н..Дали има някакви забрани и дали е необходимо да се вади някакъв риболовен билет ? Ще съм Ви благодарен за всякаква информация отностно риболова на море в Хърватия.Поздрави :)))
tonaldo
новобранец
новобранец

Re: Да попитам, ако някой знае...

Мнение от tonaldo »

Това, с което мога да ти бъда полезен, е, че лятото ходихме на почивка с приятели на Дубровник и се поинтересувах за билетите - да, трябва ти билет - има за ден, 3, седмица. Не помня цени.
Като отидох в техен риболовен магазин и се оказа, че те стръв не продават. Само блесни и всякакви изкуствени. Струва ми се обаче, че хищниците ги ловят с лодка или просто там където бях ги нямаше по това време - с шнорхела и маската видях само една хищна, която наподобяваше на щука.
Иначе имаше стада от много мирни риби, които не знам на какво кълват. Там миди направо почти няма. Някакви охлювчета намерих, но не им бяха любими :)
Успех! И драсни като се върнеш някои и друг ред, че ми е интересно :oops:
sarafov
разбира нещата
разбира нещата

Re: Да попитам, ако някой знае...

Мнение от sarafov »

Приятелю, погледни в темата: Морски риболов - там можеш да получиш повече информация.УСПЕХ и да пишеш как е.
Чаушана са лови на тиливизор,майна.
Публикувай отговор

Обратно към “Отивам naRiba”