Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

съвет за лаптоп
Модератор: dantho.mihov
-
- кандидат преподавател
съвет за лаптоп
HP nx9105 AMD Athlon 2800+
CPU:AMD Athlon 2800+ (1.6GHz)
RAM: 512MB DDR 333
HDD: 40GB 5400RPM ATA 100
Optical drive: DVD / CD-RW COMBO
LAN: 10/100 LAN Ethernet, FAX Modem 56K,
802.11a/b/g Wireless LAN, 1394 FireWire
VGA: GeForce4 MX440 64MB, S Video TV OUT
Display: 15.4" WSXGA+ TFT-color @ 1280x800px
Интерфейс: USB 2.0, Firewire (IEEE 1394), infrared, parallel,
VGA, TV-out (S-Video), RJ-45, RJ-11, audio
Speakers: JBL Pro
Battery: Li-Ion
на склад
Цена С ДДС
370
Здравейте и помагайте.
По простата причина , че трудно се вреждам на компа от жената и щерката реших да взема нещо да се уреждам и аз.Мой приятел ми предложи това по горе.Знам , че е старичко като модел но за тези пари това е . Моля тези които са по навътре в нещата да си кажат мнението.
пп:Батерията издържа 1 час слушане на музика- тествана е
CPU:AMD Athlon 2800+ (1.6GHz)
RAM: 512MB DDR 333
HDD: 40GB 5400RPM ATA 100
Optical drive: DVD / CD-RW COMBO
LAN: 10/100 LAN Ethernet, FAX Modem 56K,
802.11a/b/g Wireless LAN, 1394 FireWire
VGA: GeForce4 MX440 64MB, S Video TV OUT
Display: 15.4" WSXGA+ TFT-color @ 1280x800px
Интерфейс: USB 2.0, Firewire (IEEE 1394), infrared, parallel,
VGA, TV-out (S-Video), RJ-45, RJ-11, audio
Speakers: JBL Pro
Battery: Li-Ion
на склад
Цена С ДДС
370
Здравейте и помагайте.
По простата причина , че трудно се вреждам на компа от жената и щерката реших да взема нещо да се уреждам и аз.Мой приятел ми предложи това по горе.Знам , че е старичко като модел но за тези пари това е . Моля тези които са по навътре в нещата да си кажат мнението.
пп:Батерията издържа 1 час слушане на музика- тествана е

МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
-
- сериозен играч
Re: съвет за лаптоп
здравей ,може ли да ми дадеш линк за тоя сайт ,кадето си видял лаптопа ,тия са сигорно втора употреба рециклирани ,и аз търсим нещо подобно
За какво мислиш да го ползваш този лаптоп колега,а ето адрес за компове и лаптопи 2употребаhttp://82.103.65.62/lianna/eshop/
-
- кандидат преподавател
Венци верно са рециклирани втора употреба ама нямям сайт .Пратиха ми данните по Скайпа и незнам дали имат нещо в нета или са само за нашия град
пп:Основно за ровене в нета ще се ползва и Скайп .
пп:Основно за ровене в нета ще се ползва и Скайп .
МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
-
- научил се да хвърля
За тези пари е добре.
Бих ти препоръчал да провериш в М-тел.Предлагат нови няколко вида,на лизинг.Поне ще си вземеш нещо съвременно за 15-20лв на месец.Успех.
-
- кандидат преподавател
да знам ги но са много малки и дори нямат СDlz1igr написа:Бих ти препоръчал да провериш в М-тел.Предлагат нови няколко вида,на лизинг.Поне ще си вземеш нещо съвременно за 15-20лв на месец.Успех.
МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
- krokibg
- учете се от него
Иво,дават наистина нови лаптопи на промоция в М-тел и Глобъл.Не се залъгвай да взимаш тези стари каруци.Вземи си нов и забравяш за проблемите.Има Тошиби,Сонита -Вайо/аз си взех такъв/ Асер и много дреги.Не се занимавай с глупости а си вземи на изплащане,новото си е ново и са с много нови неща вътре,които ги няма в старите машини.Успех и дано ме послушаш.Както каза колегата по-горе,по добре си давай по 20-30лв на месец и си гледай кефа !!!
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
- ExTaZzY
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Аз винаги съм препоръчвал настлните компютри заради тяхната по-голяма функционалност,но ако искаш да си го размяташ насам натам и да си го носиш на работата и у вас лаптопа е за теб !!
П.П за тея мангизи ми са вижда добра машинка самоче незнам за батерията ме притеснява да не вземе да ти прави номера ако могат да ти я сменят с чисто нова ще е супер !
И не се лъжи да слагаш Виста
рано е още за вистите
П.П за тея мангизи ми са вижда добра машинка самоче незнам за батерията ме притеснява да не вземе да ти прави номера ако могат да ти я сменят с чисто нова ще е супер !
И не се лъжи да слагаш Виста

Без риболов няма любов !
-
- кандидат преподавател
Абе и аз съм по принцип за нов ама не е сега момента.
Любо прав си , че новото си е ново но все пак имам и настолен, който ми върши основната работа.Този е допълнителен за да може всеки да драсне нещо в нета.Като стане време за смяна на основния ще е с нов .Не мисля да го разнасям никъде а само дома.А относно батерията и мен ме притеснява малко но казаха това е майка за тез пари .
Някой ако знае дали ще паднат още новите да казва
Любо прав си , че новото си е ново но все пак имам и настолен, който ми върши основната работа.Този е допълнителен за да може всеки да драсне нещо в нета.Като стане време за смяна на основния ще е с нов .Не мисля да го разнасям никъде а само дома.А относно батерията и мен ме притеснява малко но казаха това е майка за тез пари .
Някой ако знае дали ще паднат още новите да казва

МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
-
- разбира нещата
Иво провери първо колко ти струва батерията, защото ако ти се скапа след някой месец
ще ти стане златен тоя лаптоп. В нашата фирма сме с IBM-ми (Lenovo) и като им нямаше нищо на батерите така
от веднъж отказаха. Рових се в нета и пише че имали чип за броя на разрядите и след изчерпване
на този брой дори и да е здрава батерията не работи. На повечето лаптопи ги сменихме едновременно.
Преди да се скапе моята държеше по час и 10 минути. Изписа проблем с батерията и до там.
Питах IT-то за колко пари е взел батериите и като чух цифрата ми пречерня (не си спомням точно но
около 200-300 лв. беше)
Според мен най-евтините лаптопи са в техномаркет:
http://www.technomarket.bg/products_p2. ... upaswe=016
Ако бях на твое място щях да взема някой за около 520-550лв.
с фактура на някой познат на фирмата и после да ти
даде ДДС-то. Така нов ще ти излезе 400-450 лв. с гаранция.
Успех
ще ти стане златен тоя лаптоп. В нашата фирма сме с IBM-ми (Lenovo) и като им нямаше нищо на батерите така
от веднъж отказаха. Рових се в нета и пише че имали чип за броя на разрядите и след изчерпване
на този брой дори и да е здрава батерията не работи. На повечето лаптопи ги сменихме едновременно.
Преди да се скапе моята държеше по час и 10 минути. Изписа проблем с батерията и до там.
Питах IT-то за колко пари е взел батериите и като чух цифрата ми пречерня (не си спомням точно но
около 200-300 лв. беше)
Според мен най-евтините лаптопи са в техномаркет:
http://www.technomarket.bg/products_p2. ... upaswe=016
Ако бях на твое място щях да взема някой за около 520-550лв.
с фактура на някой познат на фирмата и после да ти
даде ДДС-то. Така нов ще ти излезе 400-450 лв. с гаранция.
Успех
Риболова е удоволствие, а не начин за препитание !!!!!!
-
- и господ не е толокова добър
На моя батерията е скапана от 2г.Карам със зарядното,никакви ядове.Ако ти дадът гаранция поне година взимай,иначе не.На мен ми изгоря дъното и ми искаха 950лв.С голям зор намерих за 500лв.нелигално.Нов е най добре,но ти си знаеш 

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Иво,да ти кажа и аз един приятелски съвет.Преди време си взех на старо един Дел.Уж много добър,много запазен и след известно време започва да дава на късо и ми казаха,че от него нищо не става повече.От както си взех чисто нов Сони Вайо,не е мръднал в нито едно отношение.По-добре вземи нещо ново на изплащане. 

TICA FAN
-
- и господ не е толокова добър
Защо си взе СониSONY написа:Иво,да ти кажа и аз един приятелски съвет.Преди време си взех на старо един Дел.Уж много добър,много запазен и след известно време започва да дава на късо и ми казаха,че от него нищо не става повече.От както си взех чисто нов Сони Вайо,не е мръднал в нито едно отношение.По-добре вземи нещо ново на изплащане.

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.