Къде се намирам:
Относно Сайта
Препоръки и Оплаквания
naRiba.com

Форум

Редно ли е ?????
Модератор: sapuna
-
- учете се от него
Редно ли е ?????
Редно ли е, като се пусне обява за проджба в "Магазина", да се слага ограничение от страна на продавача, от типа на: "само за Варна" или "само за еди къде си", с обосновката че не мъ се занимавало с куриери, не му се опаковало, не му се правило "еди какво си....". МИ, КАТО НЕ МУ СЕ ЗАНИМАВА- ДА СИ Я ДЪРЖИ или да си я продава на колеги от града по телефона, а не във Форума
Такива теми, според мен, трябва да се трият незабавно от модераторите

Такива теми, според мен, трябва да се трият незабавно от модераторите

-
- фен клуб-скобар
Re: Редно ли е ?????
Според мен си е нормално.
-
- и господ не е толокова добър
Въпрос на личен избор-според мен. 

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
ДА, НАПЪЛНО Е РЕДНО! РЕДНО Е СЪЩО ПРОДАВАЧА ДА ОПРЕДЕЛЯ ЦЕНАТА!
ВСЕКИ ИМА ПРАВО ДА ПОСТАВИ УСЛОВИЯТА СИ, А АКО НЕ ВИ ХАРЕСВАТ НЕ ПРИЕМАЙТЕ ОФЕРТАТА.
УСЛОВИЯ НА ДОСТАВКА ИМА ВЪВ ВСЕКИ ON-LINE МАГАЗИН.
ВСЕКИ ИМА ПРАВО ДА ПОСТАВИ УСЛОВИЯТА СИ, А АКО НЕ ВИ ХАРЕСВАТ НЕ ПРИЕМАЙТЕ ОФЕРТАТА.
УСЛОВИЯ НА ДОСТАВКА ИМА ВЪВ ВСЕКИ ON-LINE МАГАЗИН.
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-
- учете се от него
От къде на къде, ще се дискриминират колегите от други населени места, след като всеки си плаща разходите по доставката. Точно заради тази простотиия ( само че софиянска) се разделих с фишингманията 

-
- разбира нещата
Да,редно е
Ппс:МОЖЕ ДА ПРОДАВА,МОЖЕ И ДА ПОДАРЯВА
ТОВА СИ Е МОЯ РАБОТА,на кои не му отърва-ДА НЕ ЧЕТЕЕЕЕЕ 

Ппс:МОЖЕ ДА ПРОДАВА,МОЖЕ И ДА ПОДАРЯВА

Spear го каза в един друг форум:От вас зависи кога ще спрете и ще се задоволите с постигнатото, но едно е сигурно -
пътят е безкраен а бариерите си ги слагаме сами вървейки по него.
пътят е безкраен а бариерите си ги слагаме сами вървейки по него.
-
- разбира нещата
Според мен не е редно!!!
Ако изпратя куриера на адреса на продавача и си покривам разходите по услугата тогава какъв е проблема от къде съм.
Ако съм в командировка пак ли не мога да се възползвам от обявата щото на личната ми карата пише марсианец.

Ако изпратя куриера на адреса на продавача и си покривам разходите по услугата тогава какъв е проблема от къде съм.
Ако съм в командировка пак ли не мога да се възползвам от обявата щото на личната ми карата пише марсианец.

Риболова е удоволствие, а не начин за препитание !!!!!!
-
- учете се от него
Не е редно , разбира се- и е в разрез с правилата на Форума ; какво значи "само за Варна"
Щото , неакъф го мързяло да я опаковал.... 

ного ясно че е редно не му се эанимава с куриери и тва е или па иска такъмчето да си остане у варна
всеки си определя условията ако искам ще пусна нещо эа продаване само эа моя квартал ако искам може да искам да продам нещо на некои геи къв е проблема

всеки си определя условията ако искам ще пусна нещо эа продаване само эа моя квартал ако искам може да искам да продам нещо на некои геи къв е проблема

-
- учете се от него
Перфектен и изпълнен със съдържание отговорslavi253 написа:.... ако искам, може да искам да продам нещо на некои гей, къв е проблема

Перфектен и изпълнен със съдържание отговор Аз да не те пита теб бе, на гея ако искаш и свирка можеш да му направиш, вместо "опаковка"- да не се юркаш да опаковаш
чиче къв ти проблема човека е уточнил че продава само эа варна эа да не се хабиш да му пишеш лични съобщения
некъде в правилата на форума не пише че е эабранено да продаваш нещо само эа определен град нали
а эа свирката неэнам явно ти ги раэбираш нещата всеэнаико
я провери в гугала дали има нещо по тоя въпрос и беэ тва маи само там седиш 

чиче къв ти проблема човека е уточнил че продава само эа варна эа да не се хабиш да му пишеш лични съобщения
некъде в правилата на форума не пише че е эабранено да продаваш нещо само эа определен град нали

а эа свирката неэнам явно ти ги раэбираш нещата всеэнаико

-
- учете се от него
creativ написа:Според мен не е редно!!!
Ако изпратя куриера на адреса на продавача и си покривам разходите по услугата, тогава какъв е проблема от къде съм.Ако съм в командировка пак ли не мога да се възползвам от обявата щото на личната ми карата пише марсианец.

я кво стана с това боло.като пише без куриери поне да каже мога ли да си го взема от варна