Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

Съвместен риболов по Търновския край
Модератори: Павел Иванов, sestrata
- sandista
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Съвместен риболов по Търновския край
Здравейте боляри ,
С приятелката ми имаме път към Вашия край в Петък/Събота/Неделя ( 27-29). Имам село на 15 км от Търново и ми се иска да остана да пренощувам и да използвам случая да се запозная с видни спинингисти в този регион.
На р.Росица имам безброй излети ,но не съм правил спининг опити. На Янтрата не съм ходил , тъй като не знам местата. Ако има желаещи за един приятен риболов за Събота да ми пише едно ЛС да обменим кординати
Поздрави
п.с. Извинявам се,че пускам темата тук но в другия раздел не знам дали ще бъде забелязана от феновете на спиниг риболова.
С приятелката ми имаме път към Вашия край в Петък/Събота/Неделя ( 27-29). Имам село на 15 км от Търново и ми се иска да остана да пренощувам и да използвам случая да се запозная с видни спинингисти в този регион.

Поздрави
п.с. Извинявам се,че пускам темата тук но в другия раздел не знам дали ще бъде забелязана от феновете на спиниг риболова.

- sandista
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Re: Съвместен риболов по Търновския край
Никой ли няма от тоя край дето е свободен в Събота ?
- sandista
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Re: Съвместен риболов по Търновския край
Тъй като миналия път никой не се отзова реших отново да предложа компанията си за съввместен спиниг излет 06.06.09 - 07.06.09. Събота ще сме на р.Росица с.Ресен да търся зелената лисица и няколко набелязани дебели кефала, а защо не и някое сомле?. В Неделя приемам всякакви предложения в радиус до 20-30 км от В.Търново
Желаещи да се присъединят да се свържат с мен на ЛС