Къде се намирам:
Относно Сайта
Съобщения
naRiba.com

Форум

аз съм дани мача и искам да ви кажа нещо
Модератори: bobopeli, Paublo_Eskobar
-
- вече хвърля и на тежко
аз съм дани мача и искам да ви кажа нещо
Здравейте колеги.Искам да ви се извиня за всички работи които сам писал (не аз но с моя ник).Това е станало защото ходя в компютерен клуб матрицата и там понякога забравям да си излизам и от скайпа и от другите работи.Там гледах темата за софийската среща и с един приятел си говорехме,но явно там едни келеши до нас са ни чули и после са писали от мое име.Като ходиме там с един приятел също рибар много си говориме за форума и за други рибарски рабои и много хора ни чуват.За това да знаете че не съм аз.А също така като влезнах във форум от вкъщи нещо май бех баннат но това няма значение.Все пак се извинявам... 

-
- вече хвърля и на тежко
Re: аз съм дани мача и искам да ви кажа нещо
Ако кажете нещо за тези работи които са писани че сте стиснати,това е станало защото с ицо 94 там си говорехме как в але хаус е много скупо и че не си заслужава да ходиме там.И за мен някое друго място ще е по подходящо...
Не се коси,пич!За в бъдеще не забравяй да излезеш от сайта където си бил виждаш,как се прецакват нещата...едно невнимание и много главоболия след това. 

-
- вече хвърля и на тежко
Да бе трябва да си излизам ама нали съм расеян и некъде и главата може да си забравя!jporlando написа:Не се коси,пич!За в бъдеще не забравяй да излезеш от сайта където си бил виждаш,как се прецакват нещата...едно невнимание и много главоболия след това.

- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Що ли пък ,аз не връзвам на тия приказки.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Изобщо не ти вярвам Дани, "Матрицата"(още си пазя платинената карта от преди ) ми беше "роден дом" няколко години ("Двойката" най-вече, но ходех и в другите "Матрици" !!), тъ искам да ти кажа, че каквото и да съм оставял "отворено" на компа, като съм си тръгвал винаги някой от персонала го е затварял и е рестартирал компа на който съм седял(това се правеше за всички клиенти), тоест не вярвам че нещо се е променило , макар да не съм ходил отдавана в "MA3X"!!

Всъщност, това не е толкова важно!Неприятното е ,че лъжеш !
Ако искаш да се извиниш и покажеш някакво разкаяние, то това не е начина, като си съчиняваш опашата ЛЪЖА!!!!
Дължиш голямо извинение на Бутников , така че не ти прави чест да се държиш по този нелеп начин и да се опитваш да замазваш изаканото с някакви недоизмислени истории!
Вече си голям мъж, така че можеш да решиш проблема с едно просто изречение към когото трябва, вместо да пишеш глупости и да заблуждаваш хората!
В противен случай нямаш място в този Форум, докато не се научиш на елементарни норми на поведение!
Лично аз съм много разочарован от теб.....знаеш защо......
Темата остава отворена, пък а дано ти присветне нещо.....и докато не видя черно на бяло извинение към конкретните колеги, които отнесоха доста солени обиди от теб, не виждам смисъл въобще да си тук....

Всъщност, това не е толкова важно!Неприятното е ,че лъжеш !
Ако искаш да се извиниш и покажеш някакво разкаяние, то това не е начина, като си съчиняваш опашата ЛЪЖА!!!!
Дължиш голямо извинение на Бутников , така че не ти прави чест да се държиш по този нелеп начин и да се опитваш да замазваш изаканото с някакви недоизмислени истории!
Вече си голям мъж, така че можеш да решиш проблема с едно просто изречение към когото трябва, вместо да пишеш глупости и да заблуждаваш хората!
В противен случай нямаш място в този Форум, докато не се научиш на елементарни норми на поведение!
Лично аз съм много разочарован от теб.....знаеш защо......
Темата остава отворена, пък а дано ти присветне нещо.....и докато не видя черно на бяло извинение към конкретните колеги, които отнесоха доста солени обиди от теб, не виждам смисъл въобще да си тук....

Ако цял живот се взираш в едно лайно, то цял живот ще ти мирише!
Джоко Росич
Алкохола не решава проблемите....млякото също.

Джоко Росич
Алкохола не решава проблемите....млякото също.

- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Още не си станал мъжкар, Данчо!Мъжкарите открито се извиняват,а ти мрънкаш като пеленаче.Едва ли ще забравя писаниците ти,по-добре чети и не се опитвай да даваш некомпетентни мнения.Всички грешим,но си признаваме.
Прави ми неприятно впечатление отношението на много от новите потребители към форума. Регистрира се днес, веднага започва с "компетентни" мнения и препоръки, а след два-три дни вече е в конфронтация с повечето утвърдени колеги. Да не коментирам директни обиди и простотии и т.н. Колко пъти трябва да се повтори ЧЕТЕТЕ и после пишете, защото отегчавате ужасно( на модераторите им е писнало отдавна със сигурност)....

- Paublo_Eskobar
- Модератор
Не вЕрвам,ама ич! 

Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Верно е ... дани кисне по клубовете и чете темите от там .... Не си излзиа от скайпа и другите неща с регистрация и очевидно някой хора злоупотребяват с това.
-
- вече хвърля и на тежко
А бе не знам за твойта платинена карта от матрицата,но аз ходяя в матрицата 8 и имам близо 5 хиляди часа така че да ти кажа вече много пъти ми се е случвало да си забравя скайпа или нещо друго отворено и винаги после е било бъгнато.Даже един път от скайпа ми бяха изтрили всички абонати...
-
- вече хвърля и на тежко
Не знам дали не съм станал ама миналия път когато бях сгафил се извиних директно нали.ЗАщо ми е сега да си измислям некви омрели простотии.butnik написа:Още не си станал мъжкар, Данчо!Мъжкарите открито се извиняват,а ти мрънкаш като пеленаче.Едва ли ще забравя писаниците ти,по-добре чети и не се опитвай да даваш некомпетентни мнения.Всички грешим,но си признаваме.
Последно промяна от ma3xa1993 на Нед Мар 29, 2009 10:55 am, променено общо 1 път.
-
- вече хвърля и на тежко
На Бутник мисля че вече му се извиних но ако не съм му се извинявам за глупостите които бях писал.Но за това за матрицата няма да се извиня защото е истина...
На Бутник мисля че вече му се извиних но ако не съм му се извинявам за глупостите които бях писал.Но за това за матрицата няма да се извиня защото е истина...
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Данчо,пак с лош тон бе чичовото.По-лекичка я карай,ако ти е свършил материала,ще помогнем.Аз не искам извинението ти,независимо от кумова срама ли е или е искренно.Пак повтарям-всеки греши,даже и малко по-знаещите,някой път се пишат прибързани постове,без да си осмислил нещата,или не си ги видял.Не знам за колко време си баннат ,но влизай с твоя ник,че тоя е като на ботовете.
- barutchiata ©
- Администратор
И аз не усещам откровение в приказките, макар да съм склонен да му простя на момчето.!!!