Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

На разузнаване на Първенец
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
На разузнаване на Първенец
Малко досаден ставам с две теми в един ден,но ще ме търпите.Вчера след уговорка с For-Коцето,решаваме да ходим за риба.Решихме сутринта да вземем решение коя посока да хванем,след единодушно решение поемаме към Първенец.Настаняваме се на най-близкото място,че не ни се мъкне багажа,а и е най-удобно за щека.Разпъване,аз ловя с щеката,Коцето с фидера
.Монтирам 0.5гр.плувка,ластик 1.27 Престън,0.15 основно и повод 0.12.Захранвам с 6-7 топки,подавам и няколко прашки бял и гранули.Във водоема има каракуда-с добри размери 200-400гр,шаран и амур.
това е водоема,Коцето направи сефтето ето как
ето я и на сухо
.Рибите кълвяха много мудно,с моя лек дюзен едвам регистрирах плахите взимания.Въпреки това извадихме 10-на шарана и още толкова каракуди,които забравихме да снимаме.Тук е един колега от форума
, и той хващаше риби
ааааа,това съм бил аз бе.Май ме хванала и мен раздвояването на личноста.Видяхме много причудливи монтажи
фидер на три под и с
звънче/жълтото/странно захващане на въдица
сигурно е искала да бръкне по-навътре и още един странен монтаж на директен,но не можахме да го докараме на кадър.Плувка Ризов,модела на който кордата се прекарва през тялото,без да е застопорено т.е.с подвижно тяло.Добър риболов при вяло взимане,единствено по моему рибата се влияеше от стрелбата с бял.Прекарах един добър риболов с добра компания.Наслука!

Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Re: На разузнаване на Първенец
Завиждам ти благородно, колега.Много ми харесаха репортажите. Чудесен излет,браво.......

- flyester
- разбира нещата
Браво добър излет

Както се досещате, съотношението щека:фидер е много на малко
Ицо направи показно на насъбралата се аудитория от лайци. Водоемчето е прилично, но размерите му са подходящи само за щека, уип или директен. Сигурно през седмицата ще може да се направи още по-успешен риболов - ако няма толкова много люде.

-
- сериозен играч
Браво
По миналата седмица и аз ходих 15 каракуди

По миналата седмица и аз ходих 15 каракуди

Светът е кръговрат. Всеки е отговорен за действията си. Всичко се връща..
-
- разбира нещата
Браво за излета собсвеника мие приятел но много рядко ходя там все пакнали трябва да бадем коректни

БАЙ-100-ЯН
-
- вече хвърля и на тежко
браво момчета,евала ви правя
-
- и господ не е толокова добър

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Браво колеги големи сте .Ице какво влакно използваше за основна линия(марка).
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Бройката не е много точна,защото лелята искаше да поставяме в живарника,само рибата която ще взимаме.Но пък ние платена не ядем
В таксата от 3лв.можеш да си вземеш 2кг.каракуда,шарана е 6лв.Гарбото се представи отлично,добре,че не го продадах,че щях да съм евнух от яд 

Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Поздравления,но ти си го разбираш риболова
Тебе жокер ти не требе
А относно странните монтажи-по водоемите се напълни с пишман рибари и цопачи.Освен да заемат място и да правят боклук друго не могат 

„Големият проблем с тъпите копелета е, че те са толкова тъпи, че не могат да повярват, че човек може да бъде умен”. Вонегът!

„Хората цяла седмица чакат да стане петък, цяла година - да стане лято и цял живот - да са щастливи."
Умберто Еко
Умберто Еко