Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Отивам naRiba
naRiba.com

Форум

Ходил ли е някой на червенаково за щука?
Модератор: Кърцата
- kal4ev
- вече хвърля и на тежко
Ходил ли е някой на червенаково за щука?
Моля ако имате инфо за този водоем(намирало се над Нова Загора),да споделите.Казаха ми за много добри щуки хванати там.Сега видях материали че даже имало състезания по улов на щука там.Така че ще разширя малко въпроса си:Кое е удачното място там и как да стигна?
Благодаря предварително.
Благодаря предварително.
колега в неделя бяхме там ,има няколко пътя до там наи добрите места са от страната към селото ,другото място е от пътя от към бинкос стигаш до местата където са правени състезания ,там е много широко и няма течение ,тояното място е прреди водата да стане бърза до завоя там има хубави паднали дънери и водорасли .но ако започнат да пускат тунджата по рано забрави .покачва се много бързо и трябва да си ходиш защото тапите не стоят .хаиде на слука
- kal4ev
- вече хвърля и на тежко
Благодаря много за инфото.али баба написа:колега в неделя бяхме там ,има няколко пътя до там наи добрите места са от страната към селото ,другото място е от пътя от към бинкос стигаш до местата където са правени състезания ,там е много широко и няма течение ,тояното място е прреди водата да стане бърза до завоя там има хубави паднали дънери и водорасли .но ако започнат да пускат тунджата по рано забрави .покачва се много бързо и трябва да си ходиш защото тапите не стоят .хаиде на слука
- kal4ev
- вече хвърля и на тежко
Отново да благодаря за инфото.Ходихме в събота.Хванахме 3 щуки по 400 - 700 грама.Доста постояхме докато клъвне за първи път.Отидохме на рекатата до тополите в 9.30.Първата се хвана към 13.00 h чак в 16.оо h потеглихме към вкищи.Двете на тапа и една на клатушка от най евтините.Доволен съм много от мястото и от улова,не е нищо но за мен като новобранец е ОК.На връщане видях много добро място преди моста на Баня,интересно ми е дали има кефал там?калчев написа:Благодаря много за инфото.али баба написа:колега в неделя бяхме там ,има няколко пътя до там наи добрите места са от страната към селото ,другото място е от пътя от към бинкос стигаш до местата където са правени състезания ,там е много широко и няма течение ,тояното място е прреди водата да стане бърза до завоя там има хубави паднали дънери и водорасли .но ако започнат да пускат тунджата по рано забрави .покачва се много бързо и трябва да си ходиш защото тапите не стоят .хаиде на слука
Това е!Наслука!!
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Брао бре ali baba ! Тая снимка с многото щуки на пресевните на Червенаково ли е ? Сам ли ги мори сите ? Баси на теа пресевни секфа риба вирей ( само там съм закачвал щука на двусантиметрово Голди
)
kal4ev моста на Баня е култово място
рибката там е бая наплашена от месните
иначе клен там бол само къде требва да изчакаш да почнат да изпускат водата от Жребеца и го почваш , препоръчвам на воблер , блесна или муха 

kal4ev моста на Баня е култово място

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
- kal4ev
- вече хвърля и на тежко
ти направо си ги скъсал.как точно се стига ди мястото(гавраилово).али баба написа:добре си направил ,аз също ходих 4 пъти на едно и също място.в събота рекорда ми беше 10 щуки а общо трима човека хванахме 17 .мястото е много близо до червенаково .гавраилово.кълве само на две места едно до друго .на жива стръв и блесна или клатушка ,може и на воблер.виж снимките
гледам на картата че то е далеч от реката,така че това е само за ориентир предполагам.Аз ще мина от към Злати Войвода,понеже съм от Стара Загора и от там май ми е по удобно.Или трябва да е от горната страна?
- kal4ev
- вече хвърля и на тежко
Благодаря!!!Павел Иванов написа:Брао бре али баба ! Тая снимка с многото щуки на пресевните на Червенаково ли е ? Сам ли ги мори сите ? Баси на теа пресевни секфа риба вирей ( само там съм закачвал щука на двусантиметрово Голди :лол: )
калчев моста на Баня е култово място :Д рибката там е бая наплашена от месните :винк: иначе клен там бол само къде требва да изчакаш да почнат да изпускат водата от Жребеца и го pocvaш , препоръчвам на воблер , блесна или муха :винк:
Това е много добре.Преди моста или след него е по добре?