Ходил ли е някой на червенаково за щука?

Модератор: Кърцата

Аватар
kal4ev
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Ходил ли е някой на червенаково за щука?

Мнение от kal4ev »

Моля ако имате инфо за този водоем(намирало се над Нова Загора),да споделите.Казаха ми за много добри щуки хванати там.Сега видях материали че даже имало състезания по улов на щука там.Така че ще разширя малко въпроса си:Кое е удачното място там и как да стигна?
Благодаря предварително.
Аватар
ali baba
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от ali baba »

колега в неделя бяхме там ,има няколко пътя до там наи добрите места са от страната към селото ,другото място е от пътя от към бинкос стигаш до местата където са правени състезания ,там е много широко и няма течение ,тояното място е прреди водата да стане бърза до завоя там има хубави паднали дънери и водорасли .но ако започнат да пускат тунджата по рано забрави .покачва се много бързо и трябва да си ходиш защото тапите не стоят .хаиде на слука
kalkan4o
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от kalkan4o »

А риба фанахте ли или беше на разходка ? :D
За бракониерите само слънчаци :lol: !
Аватар
ali baba
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от ali baba »

виж приложените снимки :lol:
Аватар
ali baba
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от ali baba »

може да се орентираш за местата по снимките .тази със щуката която е , зад мен мен е много дълъг и тих участък там преди години правеха състезания .а другата снимка с дърветата зад мен е мястото
indicator
новобранец
новобранец

Мнение от indicator »

Аве колкега да те питам каде се намира тоя язовир кадето си извадил шуката????

научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от ali baba »

значи това не е язовир ,това е реката точно под селото .на картите е дадено като много прав участък около 1км по това ще го познаеш .ако идваш от към сливен влизаш в бинкос и от там само на право до като стигнеш
Аватар
kal4ev
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от kal4ev »

али баба написа:колега в неделя бяхме там ,има няколко пътя до там наи добрите места са от страната към селото ,другото място е от пътя от към бинкос стигаш до местата където са правени състезания ,там е много широко и няма течение ,тояното място е прреди водата да стане бърза до завоя там има хубави паднали дънери и водорасли .но ако започнат да пускат тунджата по рано забрави .покачва се много бързо и трябва да си ходиш защото тапите не стоят .хаиде на слука
Благодаря много за инфото.
Аватар
kal4ev
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от kal4ev »

калчев написа:
али баба написа:колега в неделя бяхме там ,има няколко пътя до там наи добрите места са от страната към селото ,другото място е от пътя от към бинкос стигаш до местата където са правени състезания ,там е много широко и няма течение ,тояното място е прреди водата да стане бърза до завоя там има хубави паднали дънери и водорасли .но ако започнат да пускат тунджата по рано забрави .покачва се много бързо и трябва да си ходиш защото тапите не стоят .хаиде на слука
Благодаря много за инфото.
Отново да благодаря за инфото.Ходихме в събота.Хванахме 3 щуки по 400 - 700 грама.Доста постояхме докато клъвне за първи път.Отидохме на рекатата до тополите в 9.30.Първата се хвана към 13.00 h чак в 16.оо h потеглихме към вкищи.Двете на тапа и една на клатушка от най евтините.Доволен съм много от мястото и от улова,не е нищо но за мен като новобранец е ОК.На връщане видях много добро място преди моста на Баня,интересно ми е дали има кефал там?
Това е!Наслука!!
Аватар
ali baba
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от ali baba »

добре си направил ,аз също ходих 4 пъти на едно и също място.в събота рекорда ми беше 10 щуки а общо трима човека хванахме 17 .мястото е много близо до червенаково .гавраилово.кълве само на две места едно до друго .на жива стръв и блесна или клатушка ,може и на воблер.виж снимките
damapika
новобранец
новобранец

Мнение от damapika »

много се извинявам, аз съм рибар но нямам билет и поради тази причина незнам над какъв размер щуката не се води за маломерна. Би ли могъл някои колега с риболовен билет да направи това и да ми каже. Бих се радвал ако това е "колегата" али еди кои си ...........
kalkan4o
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от kalkan4o »

8. Щука (Esox lucius) 40,0см

Тоест под 40 санта се счита за маломерна е нямаш право да я прибираш но все пак много хора пребират маломерните риби !
За бракониерите само слънчаци :lol: !
Аватар
Павел Иванов
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от Павел Иванов »

Брао бре ali baba ! Тая снимка с многото щуки на пресевните на Червенаково ли е ? Сам ли ги мори сите ? Баси на теа пресевни секфа риба вирей ( само там съм закачвал щука на двусантиметрово Голди :lol: )

kal4ev моста на Баня е култово място :D рибката там е бая наплашена от месните :wink: иначе клен там бол само къде требва да изчакаш да почнат да изпускат водата от Жребеца и го почваш , препоръчвам на воблер , блесна или муха :wink:
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Аватар
kal4ev
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от kal4ev »

али баба написа:добре си направил ,аз също ходих 4 пъти на едно и също място.в събота рекорда ми беше 10 щуки а общо трима човека хванахме 17 .мястото е много близо до червенаково .гавраилово.кълве само на две места едно до друго .на жива стръв и блесна или клатушка ,може и на воблер.виж снимките
ти направо си ги скъсал.как точно се стига ди мястото(гавраилово).
гледам на картата че то е далеч от реката,така че това е само за ориентир предполагам.Аз ще мина от към Злати Войвода,понеже съм от Стара Загора и от там май ми е по удобно.Или трябва да е от горната страна?
Аватар
kal4ev
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от kal4ev »

Павел Иванов написа:Брао бре али баба ! Тая снимка с многото щуки на пресевните на Червенаково ли е ? Сам ли ги мори сите ? Баси на теа пресевни секфа риба вирей ( само там съм закачвал щука на двусантиметрово Голди :лол: )

калчев моста на Баня е култово място :Д рибката там е бая наплашена от месните :винк: иначе клен там бол само къде требва да изчакаш да почнат да изпускат водата от Жребеца и го pocvaш , препоръчвам на воблер , блесна или муха :винк:
Благодаря!!!
Това е много добре.Преди моста или след него е по добре?
Публикувай отговор

Обратно към “Отивам naRiba”