Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Моминско 29.03
Моминско 29.03
Днес с Камата и бат Ачо решихме да посетим язовира до село Моминско.Пристигнахме разпънахме и зачакахме.Рибата тръгна добре в началото,но след дъжда поизчезна.Ловеше се единствено кефал на бял червей и тук таме некое дребно костурче.Доста хора имаше и поне от това ,което успях да видя и те ловяха основно кефали.Ловях с мач и директен а моите хора само с мачове.Мятахме храна и стреляне постоянно на бял с прашката.При улавянето повечето кефали ,плюеха обратно червеи, от захранката.Излъгахме към 10-12 кефала,като един от тях беше с доста добри размери.Към 15:00 си бихме шута обратно към града.
Ето го и бат Ачо,опитвайки се да оправи табелата.
Бая сила трябва за това.

Пристигане на язовирчето.Никой не мина за такси,явно е изоставен.И от други колеги във форума прочетох,че не е минавано одавна за такси.Ако някой е по-запознат да каже,как стоят нещата със статута му.

Камата и бат Ачо в действие.

Та това е.Поздрави.
Ето го и бат Ачо,опитвайки се да оправи табелата.

Пристигане на язовирчето.Никой не мина за такси,явно е изоставен.И от други колеги във форума прочетох,че не е минавано одавна за такси.Ако някой е по-запознат да каже,как стоят нещата със статута му.

Камата и бат Ачо в действие.

Та това е.Поздрави.

TICA FAN
-
- вече хвърля и на тежко
Re: Моминско 29.03
Браво,добър излет и хубава риба.
- XauBaHkO
- ще става разбирач
Браво Ники ......
Статута му не се знае
лятото минаваше един дето кога мине - кога не
май сега си е на община Садово , но не съм сигуреен
Статута му не се знае
лятото минаваше един дето кога мине - кога не
май сега си е на община Садово , но не съм сигуреен
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Браво момчета.Супер излет 

Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!
Братко, теб съм те признал!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

-
- разбира нещата
Поздравления SONY
! Добър риболов сте спретнали.

- CrossFire
- разбира нещата
Добри риби!
Лошото за водоема е, че имам едни "познати" от село близо до града, които все му се точат с мрежите, понеже не се пазел и да не останат по-назад от други мрежари. Нямам думи за тези хора......
Иначе ми обясняват как ловяли шарана на топче от сметало, но като не кълвяло вадели парашутите. Абее.....
Ще го пробвам някой ден през седмицата след работа, нали денят е вече по-голям.
Лошото за водоема е, че имам едни "познати" от село близо до града, които все му се точат с мрежите, понеже не се пазел и да не останат по-назад от други мрежари. Нямам думи за тези хора......

Иначе ми обясняват как ловяли шарана на топче от сметало, но като не кълвяло вадели парашутите. Абее.....
Ще го пробвам някой ден през седмицата след работа, нали денят е вече по-голям.

Последно промяна от CrossFire на Нед Мар 29, 2009 6:12 pm, променено общо 1 път.

-
- сериозен играч