Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Да уцелиш десятката на Цонево
-
- ще става разбирач
Да уцелиш десятката на Цонево
Здравейтв колеги!
След двудневно обикаляне на водоемите из Силстренско и краен резултат две щуклета с колегата решихме да пробваме и на Цонево.Неделя сутринта докато оправяхме багажа ни посрешна ето тази гледка:

Влязохме с лодката и пуснахме по един воблер да влачим с надежда да излъжем някоя бяла риба.Започнахме да обикаляме и следим сонара за евентуални укрития на бялата,когато след 30на минути пръта на колегата се сгъна и накрая на линията се оказа добра бяла риба.

Продължихме да обикаляме около мястото на кълване,но без успех и решихме да продължим понататъка.Ня след дълго забелязахме неравности по дъното и струпване на риба около него,закотвихме лодката на разстояние и започнахме да облавяме на същите воблери на които влачиме.Не след дълго предположенията за наличие на бяла риба не закъсняха и имахме отново удър,малко екшън и рибата беше отново в кепа.Продължихме да упорставаме до 18.00 часа като резултата беше девет бели риби ,тръгнахме да се пребираме и отново пуснахме да влачим,след около 10на минути отново удър и така ги закръглихме на десет риби.Това е първият ни успешен риболов на тролинг на Цонево,като се надяваме да не е последен.Пожелавам такъв успешен риболов изпълнен с емоции и приятно изкараване край водоемите на всички колеги.

След двудневно обикаляне на водоемите из Силстренско и краен резултат две щуклета с колегата решихме да пробваме и на Цонево.Неделя сутринта докато оправяхме багажа ни посрешна ето тази гледка:

Влязохме с лодката и пуснахме по един воблер да влачим с надежда да излъжем някоя бяла риба.Започнахме да обикаляме и следим сонара за евентуални укрития на бялата,когато след 30на минути пръта на колегата се сгъна и накрая на линията се оказа добра бяла риба.

Продължихме да обикаляме около мястото на кълване,но без успех и решихме да продължим понататъка.Ня след дълго забелязахме неравности по дъното и струпване на риба около него,закотвихме лодката на разстояние и започнахме да облавяме на същите воблери на които влачиме.Не след дълго предположенията за наличие на бяла риба не закъсняха и имахме отново удър,малко екшън и рибата беше отново в кепа.Продължихме да упорставаме до 18.00 часа като резултата беше девет бели риби ,тръгнахме да се пребираме и отново пуснахме да влачим,след около 10на минути отново удър и така ги закръглихме на десет риби.Това е първият ни успешен риболов на тролинг на Цонево,като се надяваме да не е последен.Пожелавам такъв успешен риболов изпълнен с емоции и приятно изкараване край водоемите на всички колеги.

Последно промяна от nikolco на Сря Апр 01, 2009 8:30 pm, променено общо 3 пъти.
Болки в ръката ми от хвърляне ...

- Бисо
- сериозен играч
Re: Да уцелиш десятката на Цонево
Мноооого добри.Браво.
Paparaka написа: За мен всеки риболов е състезание. Ако не с тези, с които съм за риба, то със самата риба.
- turing
- вече хвърля и на тежко
супер риболов сте направили колега
така да ви иска цяла година
слуката ви на първия мост ли беше така ми се струва от снимките.

слуката ви на първия мост ли беше така ми се струва от снимките.
-
- вече хвърля и на тежко

-
- ще става разбирач

Последно промяна от nikolco на Чет Апр 02, 2009 8:55 pm, променено общо 2 пъти.
Болки в ръката ми от хвърляне ...

-
- сериозен играч
ехаа... браво .
За малко и аз да съм там и да се засечем с лодките но уви!
За малко и аз да съм там и да се засечем с лодките но уви!
татовамомченценаучибезбройнещаотмоитерепортажидобисмелостоттяхвидячеивБългарияможедаселовирибаскаяккопираабсолютновсичкитемимаршрутиирепортажиипослегипредставикатосвоивМаниятаинаРиба
Nikolco, браво колега. Това, което сте направили е голям майсторлък. При това време и тези мрежи които се мъдрят там това вашето си е направо героизъм. Като размери можеш ли да кажеш за рибките?
Цонево ми е любимия язовир и като видя такива репортажи като твоя направо ми се пълни душата. Поклон
Цонево ми е любимия язовир и като видя такива репортажи като твоя направо ми се пълни душата. Поклон

- val
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Нямам думи, супер сте си изкарали.
Добре ви е тръгнал сезона и все по-добър да е за напред.

Добре ви е тръгнал сезона и все по-добър да е за напред.
Да ама на кренвирш си е по год
майтап колега,много ми хареса излета ти 

- ribarshe
- ще става разбирач
Супер професионално!

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Екстра адаш
перфектни риби.

Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!
Братко, теб съм те признал!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!