Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

АКО НЯКОЙ МОЖЕ ДА ПОМОГНЕ
Модератор: sapuna
-
- новобранец
- Обратна връзка:
АКО НЯКОЙ МОЖЕ ДА ПОМОГНЕ
Здравейте колеги.
Извинявам се, че ще питам така малко тапичко но няма кай друг.Днес на работа един колега ме покани за тази събота на риба на едно язовирче близо до София.Негов познат бил ходил там тази седмица и бил много доволен,та идеятама ми е такава аз ще ви опиша това което ми казаха за него, а молбата ми е ако някои от вас ако знае как се казва и ако има някакво ифо за там моля нека сподели.Язовира се намира някаде преи Ихтиман посока от София към Пловдив.Имало някаква отбивка преди Ихтимах и от там по малко развател път се стига до едно селце.От съответното селце се тръгва по черен път и се стига до язовира, маи е платен но незнам.Извинявам се още вднъж за начина по който питам но само това ми казаха, а и колегата е малко отнесен и бил забравил да пита за повече инфо.Ако някои може да помогне ще съм му много благодарен.

Извинявам се, че ще питам така малко тапичко но няма кай друг.Днес на работа един колега ме покани за тази събота на риба на едно язовирче близо до София.Негов познат бил ходил там тази седмица и бил много доволен,та идеятама ми е такава аз ще ви опиша това което ми казаха за него, а молбата ми е ако някои от вас ако знае как се казва и ако има някакво ифо за там моля нека сподели.Язовира се намира някаде преи Ихтиман посока от София към Пловдив.Имало някаква отбивка преди Ихтимах и от там по малко развател път се стига до едно селце.От съответното селце се тръгва по черен път и се стига до язовира, маи е платен но незнам.Извинявам се още вднъж за начина по който питам но само това ми казаха, а и колегата е малко отнесен и бил забравил да пита за повече инфо.Ако някои може да помогне ще съм му много благодарен.

- Feral
- новобранец
Re: АКО НЯКОЙ МОЖЕ ДА ПОМОГНЕ
Борика или Веринско
-
- новобранец
- Обратна връзка:
Незнам как се казва затова и питам.Язовирчето е боло сравнително голямо и е най - блозо до магистралата.

- hristotihov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
виж на картата: http://www.bgmaps.com/map.aspx?sid=18e6 ... itsearch=0
нямам живарник
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Според описанието и това което гледах на картата е веринско .Feral написа:Борика или Веринско
-
- новобранец
- Обратна връзка:
Язовира се казва БАКЪРДЕРЕ според картата.

Колега този язовир също се казва Веринско.Там таксата е 5 лв.на пръчка за 24 часа,така беше миналата година.Има каракуда,уклей,червеноперка,костур дребен и рядко мн.едър.Също има и едър шаран и мн.дребни шаранчета и амурчета,които бяха пуснати есента,сом,толостолоб и др.риба.Язовира е хубав,успехbboys написа:Язовира се казва БАКЪРДЕРЕ според картата.![]()
![]()

Никога на колене пред когото и да е.
-
- новобранец
- Обратна връзка:
Искренно ти благодаря за инфото.След риболова в събота ще пиша как е минал излета