Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Яз.Царев брод-31.03.09г
- ribarshe
- ще става разбирач
Яз.Царев брод-31.03.09г
Направих сефтето на шараните тази пролет,както и тъжното заключение ,че до две седмици риба няма да остане в язовира.Половината Шумен и целия Нови Пазар пълнят яко торбите с шаранчета по 200-300грама. Освен мойте двете риби/които взех/,да са излезли още 3-4 над кило.За риболова: само на бял, рибата беше близо до брега/започнах на 11,50 , но после намалих на 7-8м/ ,не се влияеше от захранката /може би аз нещо грешах/,просто рибата идваше и заминаваше.Ето ги и снимките:

-
- вече хвърля и на тежко
Re: Яз.Царев брод-31.03.09г
Пак там , ама в неделя , на 3 метра от брега точно срещу теб на плувчица царевичка с червейче шаран 1,250 кг ,другото каракудки дребни . Отидохме с малката и жена ми в 13,30 вятър страшен , жена ми не излезе от колата . Отначало без захранка - нищо , после 1 кг сенсас фидер - само такова имах в колата , три четири бързи каракудки и после шаранчето . Колеги през две места от мен скубеха на пружини доста шарковци от порядъка на 0,5 кг .
ПП Сефтето ти си е много добро , браво .
ПП Сефтето ти си е много добро , браво .
Бахти , тва си е жива грехота!!!!!!! Който прибира такива малки риби (под кило) как може да се нарича рибар!!! Чакай , че се ядосах и аз няма да пускам вече !!!!!
Туй риболова не е за мен 

- ribarshe
- ще става разбирач
Риболова не беше лош,но но не съм никак доволен ,защото като отида пак в неделя ще хвана по-малко , а след две недели - хич

Нормално , народът гладен
!!!Те шаранчета по 200 грама най наяждат !!!

Туй риболова не е за мен 

-
- вече хвърля и на тежко
То не е от глад .Мисля си , че логиката им е :
- дал съм 10 лева /толкова е таксата/ мои са си .
И нас ни гледаха като улави като пускахме каракудките ама аз съм свикнал .Такива хора сме - това е положението .И ако на платените гьолове имат някакво оправдание , на другите си е живо престъпление .
И нас ни гледаха като улави като пускахме каракудките ама аз съм свикнал .Такива хора сме - това е положението .И ако на платените гьолове имат някакво оправдание , на другите си е живо престъпление .
не това наистина е грехота такива шаранчета да се пребират
, но браво за излета 

Бе какво искате от човека,той си ги е купил един вид,да съгласен за размера лично аз от такива водоеми пренасям улова в други,където бих ги ловил по няколко пъти след това,иначе добре си начешал ръцете браво и лови рибите на арендаторите.zorod написа:То не е от глад .Мисля си , че логиката им е :
Чаушана са лови на тиливизор,майна.
-
- вече хвърля и на тежко
Прав си Сарафов .Платено , условието е 10 лева рибата без доплащане - всеки я прави каквото си иска . Колегата се дразни по принцип , щото да не си кривим душата много хора действат така навсякъде .
Между другото браво и на арендатора , защото риба наистина има .
Между другото браво и на арендатора , защото риба наистина има .
-
- сериозен играч

Светът е кръговрат. Всеки е отговорен за действията си. Всичко се връща..
Браво , дивака е супер 

-
- и господ не е толокова добър
Хубав излет

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.