Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

МОЛЯ ЗА ИНФО
Модератор: sapuna
- GRASSCARPHUNTER
- новобранец
МОЛЯ ЗА ИНФО
ЗДРАВЕЙТЕ КОЛЕГИ ! Моля за информация за яз. Овчарица/Топлото/ .Баща ми и негов колега искат да отидат СЛЕД ЗАБРАНАТА /т.е. през лятото/ , след като споделих с тях за успехите на знаещите и мислещите от форума.
Аз никога не съм посещавал ТЕЦ -а и съответно нямам отговор на техните въпроси .Ще ви бъда благодарен ,ако споделите : 1. Къде е разрешено да се лови ? 2.Къде е Топлото и къде Студеното? /2.Къде е разрешено и къде може да се очаква успех според вас през лятото ?3.Може ли стръвта да се вкарва с гумена лодка на далечна дистанция? 3 .Къде се плаща,колко и има ли различни такси за различните места? Ще бъда благодарен ,ако някой от МОДЕРАТОРИТЕ,имащи безспорни успехи там и/или от учасниците посещаващи многократно водоема и естествено познаващи го добре ,разясни/разяснят тези въпроси ,както и нещата ,които е полезно да се знаят от всеки риболовец ,решил да посети яз.Овчарица. БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО И ЖЕЛАЯ УСПЕХ НА ВСИЧКИ КОЛЕГИ !

Ако искаш да си щастлив 6 месеца -купи си нова кола ,ако искаш да си щастлив 1 година-ожени се ,ако искаш да си щастлив 1 и 6 месеца-намери си любовница...,А АКО ИСКАШ ДА СИ ЩАСТЛИВ ЦЯЛ ЖИВОТ -СТАНИ РИБАР !
-
- ще става разбирач
Re: МОЛЯ ЗА ИНФО
Здравей колега , не мисля че съм най - информиран но ще споделя това което знам
. Разрешените места са на топлият канал по ръкава до селото , и стената разделяща "топлото " от "студеното" за първи и втори скиндер и "свинарника" мисля че се искат някакви протекции и такса от 20 лева или поне така са споделяли колеги... таксата е 10 лева за 3 броя въдици , като на гърба на билетът пише разрешените мерки на рибите ( пазачите винаги са ни проверявали за маломерни риби закоето ги поздравяввам
) Билетът важи за 24 часа като в момента на писането се записва точният час.Ако някъде греша нека колегите да ме поправят или допълнят
Успех при настоящия риболов и нека го споделиш в Успешни да се порадваме и ние на успехите ти 
пп: никога не съм виждал колеги с лодки за разпъване , но с плуване 100% може
лятото предполагам че е по добре да се настаниш по ръкава и да се надяваш на някое от "белите торпеда"

пп: никога не съм виждал колеги с лодки за разпъване , но с плуване 100% може

-
- вече хвърля и на тежко
1. Къде е разрешено да се лови ? - По целия ръкав на Бял кладенец и стената (моста)
2.Къде е Топлото и къде Студеното? /-Топлото и студеното се делят от стената.
3.Къде е разрешено и къде може да се очаква успех според вас през лятото ?-През лятото най-добре е по ръкава.
4.Може ли стръвта да се вкарва с гумена лодка на далечна дистанция?-Лодките са забранени но може с гуми дюшеци и тн.
5 .Къде се плаща,колко и има ли различни такси за различните места?-За парите не се притесняваи тях ще ти ги земат таксата е 10лв. за 24 часа
2.Къде е Топлото и къде Студеното? /-Топлото и студеното се делят от стената.
3.Къде е разрешено и къде може да се очаква успех според вас през лятото ?-През лятото най-добре е по ръкава.
4.Може ли стръвта да се вкарва с гумена лодка на далечна дистанция?-Лодките са забранени но може с гуми дюшеци и тн.
5 .Къде се плаща,колко и има ли различни такси за различните места?-За парите не се притесняваи тях ще ти ги земат таксата е 10лв. за 24 часа
КОИТО ХРАНИ ТОИ ША ХВАНИ
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Търсенето даде резултат от само 168 теми! 

- GRASSCARPHUNTER
- новобранец
Благодаря на всички колеги за отговорите !Баща ми и негов приятел ще ходят през лятото след забраната ,така ,че има време и ако има нещо неясно или промени, ще Ви моля пак за ИНФО .НАСЛУКА НА ВСИЧКИ ! 

Ако искаш да си щастлив 6 месеца -купи си нова кола ,ако искаш да си щастлив 1 година-ожени се ,ако искаш да си щастлив 1 и 6 месеца-намери си любовница...,А АКО ИСКАШ ДА СИ ЩАСТЛИВ ЦЯЛ ЖИВОТ -СТАНИ РИБАР !