Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Отивам naRiba
naRiba.com

Форум

ТЕЦ-Овчарица-Топлото
Модератор: Кърцата
ТЕЦ-Овчарица-Топлото
Снощи ми се обади моят приятел,Бай Георги от Раднево и ме покани,да направим един съвместен риболов.Решил е да атакуваме,местата около селото и да търсим Рибите митове на колегата carpsliven2 и да пробвам закупената въдица риболовка на Амури от Колегата Secret Carp.Та петък тръгваме с моят приятел,Иво-Доктора.Ще пиша кво сме направили....ако направим нещо де.Ако има Колеги около нас,нека ни се обадят на тел.0888/246694 СЪНДИ.Хванем ли нещо,ще има Релийз.Пожелавам Ви много Здраве и наслука но Всички Ви. 

Re: ТЕЦ-Овчарица-Топлото
Аз пък ти пожелавам 10 удъра...пък колкото извадиш
Успех!

-
- ще става разбирач
Успех колега , и да пишеш какво е станало 

- AL KAPONE
- кандидат преподавател
Приятно изкарване, не само на срещата а и на амурите... 

Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Благодаря, Ви Колеги.И на вас всичко най хубаво,през уикенда.

Нещата се оправиха,утре на обяд тръгваме с Иво-Доктора.СЪНДИ написа:Снощи ми се обади моят приятел,Бай Георги от Раднево и ме покани,да направим един съвместен риболов.Решил е да атакуваме,местата около селото и да търсим Рибите митове на колегата carpsliven2 и да пробвам закупената въдица риболовка на Амури от Колегата Secret Carp.Та петък тръгваме с моят приятел,Иво-Доктора.Ще пиша кво сме направили....ако направим нещо де.Ако има Колеги около нас,нека ни се обадят на тел.0888/246694 СЪНДИ.Хванем ли нещо,ще има Релийз.Пожелавам Ви много Здраве и наслука но Всички Ви.

Последно промяна от СЪНДИ на Чет Апр 02, 2009 6:56 pm, променено общо 1 път.
-
- и господ не е толокова добър
Най вече късмет ви желая

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
- carpsliven2
- сериозен играч
Колега аз ще съм там.. пазат ми една просяка .. един колега от Ямбол .. някаква малка е и няма удари на същата тактика която ползвам и аз .. ама ще го смена утре и аз ще се пробвам. Ще пием по ракия значи ... ам все пак ... нали знайш че, аз рядко пропускам
бай Георги от Раднево го познавам .. да му кажеш да несе притеснява .. накрая на риболова ще му продам един шаран

Колата да върви и рибата да кълве - друго неме интересува
Ще.....ще....carpsliven2 написа:Колега аз ще съм там.. пазат ми една просяка .. един колега от Ямбол .. някаква малка е и няма удари на същата тактика която ползвам и аз .. ама ще го смена утре и аз ще се пробвам. Ще пием по ракия значи ... ам все пак ... нали знайш че, аз рядко пропускамбай Георги от Раднево го познавам .. да му кажеш да несе притеснява .. накрая на риболова ще му продам един шаран
![]()