Moska 1 незаслужено пренебрегвана

Модератори: Павел Иванов, sestrata

Христо Златев
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Moska 1 незаслужено пренебрегвана

Мнение от Христо Златев »

Въобще не мислех да ходя за риба днес ,но поради стечение(добро) :lol: на събитията се оказа че работа нямам и мога да се отдам на любимият си спорт.Обектът за риболов бе р. Бебреш преди с. Боженица,колегата с когото отидох през цялата седмица бе посещавал въпросният участък и бе имал прекрасни резултати на "джапанки" с мухарака .Тъи като в този си участък на реката е с доста обрасли брегове освен мухарака(Щото още съм на вие с нея :o )си взех и блеснарка .За разлика от предишните дни температура бе с десетина градуса по ниска,и въпреки заканите на колегата че с първото хвърляне ще хване клен,рибата в реката не даваше признаци на живот.Имах информация от друг приятел, че когато застудее има добри резултати на воблер,така че започнах да замярам с Goldy и Ugly в продължение на 1 час нищо,реших да мина на блесна.И понеже е обрасло и има голяма вероятност да скъсам качих една бяла Moska 1 със сини точки (тя ми е последна резерва не бях я топил във водоем от три години ),точно на второто обиране на влакното хванах мерен клен и си помислих "щом на тая "ламарина" се хвана на Meps ще ги изтрепя.Е да ама не,последва двучасово замеряне с различни модели Mepss бяло,жълто,медно,00,0,1,2.Единствено на жълта нула имах почуквания,пак качих пренебрегваната Moska и извадих клен,от тук на татък реших че ми е писнало от експерименти и че ще мятам само с нея в резултат 8 клена мерни и 3 маломерки .В понеделник съм на магазина да си купя Moska ,другото интересно че рибите имаха хайвер.
Аватар
orkam_12
новобранец
новобранец

Мнение от orkam_12 »

Браво за улова,доста добре е!!!Да си призная ,не сьм ловил с такава блесна ,а и не сьм виждал по нашите магазини!Последния ми излет беше с една аглия №2 бяла,пробвах и жьлти с червени точки и никел и нищо.Клен не се обади.Само 3 мерни и 4 маломерни пастьрви(американка) и това е!!!Има доста клен и едьр,какво ли не сменях и пак нищо :shock: А с мухарка все още не сьм ги пробвал там,то и това ще стане.Наслука :wink:
Наслука на всички!!!
Аватар
Павел Иванов
и господ не е толокова добър

Мнение от Павел Иванов »

Бебреш си е култова река , ако и мънго да я трапосват яко се си остаа некоя и друга хубава рибка . Боженица , Скравена , под самата стена на Бебреш има много и добри места държащи риба . Наистина там много по успешно се лови на муха ( най добри резултати съм имал на джапанка оса ) но и блесната не е за пренебрегване . Моската , Мапсо , Байрон се отчитат перфектно точно в такива "опоскани" и все пак държащи риба реки . Наслука в бъдещите риболови по Бебреш !
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Аватар
Мунчо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Мунчо »

Павел Иванов написа:....Моската , Мапсо , Байрон се отчитат перфектно точно в такива "опоскани" и все пак държащи риба реки . ...
Въ-ъ-ъ, се марки дет не съм ги чувал! Егоист, ползваш ги конспиративно, а? :D
Аватар
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

Мммммм , то при тебе конспирацията требва да достигне у фаза пресконференция та да пробваш нещо :) :) :)
Същата работа кат за Боретата - обикаляме сос тебе , скажувам ти - Земи си бре , неудържими са :D - ти се праиш на приатно разсеян и как пламна насекъде с това как юбаво ловат веднага - Земи 10бр. :roll: Ае 15бр. да са :) :) :)
само ми се дотропай до Софето и щи скажувам аз на тебе :twisted:

ко стана с цифровото :wink:
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Публикувай отговор

Обратно към “Спинингов риболов”