Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Река Огоста - с.Софрониево/с.Гложене
Модератор: Paublo_Eskobar
-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Река Огоста - с.Софрониево/с.Гложене
Дали има някой колега, който скоро е бил в този район? Интересува ме повече реката как е. Дали има уловени риби? Хората започнали ли са да обграждат района? Интересно ми е морунажа дали се е качил вече или още да чакам.
Идните дни искам малко да половя там както на стръв така и на изкуствени примамки.
Идните дни искам малко да половя там както на стръв така и на изкуствени примамки.
- sandista
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Re: Река Огоста - с.Софрониево/с.Гложене
И аз се интересувам от щуката... Но преди 2 дена Огоста беше много голяма и кална на боза .. дори и да се е избистрила едва ли ще е нормална ..
- MiTaKa™
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Хах Пин-2 с тебе сме колеги тук и във форума на бмв
, а иначе мойто село е Софрониево . Щука едни приятелчета бяха хваща ли малко след помпената станция преди 3 дни , иначе както казва колегата разбрах , че в , момента е кална и доста бърза реката . За Гложене нямам инфо , но другия месец , ще забегана малко по Огоста , и щети дам инфо .

-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Здравей MiTaK,
да, света е малък понякога... "хубав" аватар
Утре или най-късно в неделя, заминавам и мисля сериозно да се тествам, според зависи, какво ще ми представи реката. В краен случай, ще се свирам някъде по езерцата. За няколко дена ще съм в този район, ако някой колега има мераци да наминава, мога да му оставя телефон, да го информирам, да не се разкарва залудо или да побърза
да, света е малък понякога... "хубав" аватар

Утре или най-късно в неделя, заминавам и мисля сериозно да се тествам, според зависи, какво ще ми представи реката. В краен случай, ще се свирам някъде по езерцата. За няколко дена ще съм в този район, ако някой колега има мераци да наминава, мога да му оставя телефон, да го информирам, да не се разкарва залудо или да побърза