Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Отивам naRiba
naRiba.com

Форум

Драчево-Факъ дере
Модератор: Кърцата
Драчево-Факъ дере
Здравейте на всички ,решил съм да отида на това място може би към вторник проблема е ,че съм го посещавал последно преди 5-6 години и незнам какво да очаквам и съответно как да се подготвя .Ще тръгна по десния път до реката имам спомени за едни местенца там
няма да мъкна много багаж един мач и директен смятам,че ще са достатъчни обаче стръвта ми е дилема ,бял ли торен ли живи рибки или нещо друго преди хващахме едри кефали на скакалец ама скакалци по това време йок,незнам и положението с изкуствените примамки как е.Ако някой е ходил скоро ще се радвам на всякаква информация места ,монтажи стръв и т.н.Благодаря предварително!!!

Re: Драчево-Факъ дере
Скоро имаше уловени добри костури от колега на изкуствени примамки.
-
- сериозен играч
Имаш лсzografa написа:Здравейте на всички ,решил съм да отида на това място може би към вторник проблема е ,че съм го посещавал последно преди 5-6 години и незнам какво да очаквам и съответно как да се подготвя .Ще тръгна по десния път до реката имам спомени за едни местенца тамняма да мъкна много багаж един мач и директен смятам,че ще са достатъчни обаче стръвта ми е дилема ,бял ли торен ли живи рибки или нещо друго преди хващахме едри кефали на скакалец ама скакалци по това време йок,незнам и положението с изкуствените примамки как е.Ако някой е ходил скоро ще се радвам на всякаква информация места ,монтажи стръв и т.н.Благодаря предварително!!!

- toko7
- вече хвърля и на тежко
Не пишеш как мина риболова
toko7 ви призовава да си събирате боклуците след риболов

П.П. ...едва вчера видях тая тема и затова не писах , иначе можеше да ти дам някаква информация

Здравейте съжалявам за мълчанието ,но не можах да отида не стана така както я мислех правя ремонт в къщи и наведнъж пристигнаха дограмата и мебели и стана една не е за разправяне.Сега положението е по-спокойно и живот и здраве вече в понеделник смятам да съм там и както съм обещал ще пиша 
Салмо все още ме интересува информацията ако не ти е проблем драсни на лични

Салмо все още ме интересува информацията ако не ти е проблем драсни на лични

- toko7
- вече хвърля и на тежко
В петък бях там излизаше добра белевица,морунаж и много дребна таранка.Мястото беше от дясно на реката на една дупка.Това е мястото
Но повече се занимавахме с тези рибари отколкото с риба
.Дано съм ти бил полезен.

toko7 ви призовава да си събирате боклуците след риболов
Днес най накрая бях на реката ,но общо взето слаба работа десетина белевички и един изтърван кефал на воблер ,водата е много бистра вижда се поне на метър дълбочина от там на новоселци същата работа миниатюрни таранки в камъша .На разлятото излизала едра таранка ,но от страната на резервата и риболовните гонят абе кофти работа да се оправи малко времето и почвам попчетата на морето