Къде се намирам:
Относно Сайта
Препоръки и Оплаквания
naRiba.com

Форум

Нещо си
Модератор: sapuna
- SILVESTER
- ще става разбирач
Нещо си
Многоуважаеми г-да модератори на подфорум разни(те си знаят кои са)
Бих искал да ви попитам по какъв критерии триете теми в подопечния ви под-форум,
чуствам се дъбоко засегнат от факта че ми беше изтрита темата:http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=36&t=22703
И макар да не претендирам за дълбоката И същественос,мога да бъда уведомен(предупреден)или както там си искате го наречете на лично събщение.
В случая Барута пак ще се изкаже че това ви е работата и сами си преценявате,но аз си мисля че можете да прецените на кого да "подскажете"че темата му не е на правилното място или че не е удачна за дадения под-форум.
Мисля че го дължите на потребителите!
С дълбоки уважения се надявам да сте разбрали градивната ми критика
Г.Костов
Бих искал да ви попитам по какъв критерии триете теми в подопечния ви под-форум,
чуствам се дъбоко засегнат от факта че ми беше изтрита темата:http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=36&t=22703
И макар да не претендирам за дълбоката И същественос,мога да бъда уведомен(предупреден)или както там си искате го наречете на лично събщение.
В случая Барута пак ще се изкаже че това ви е работата и сами си преценявате,но аз си мисля че можете да прецените на кого да "подскажете"че темата му не е на правилното място или че не е удачна за дадения под-форум.
Мисля че го дължите на потребителите!
С дълбоки уважения се надявам да сте разбрали градивната ми критика

Г.Костов
... Изобщо не ме интересува кой е баща ти! Докато аз ловя риба, никой няма да ходи по водата.
Re: Нещо си

Уважаеми Г. Костов,
днес съм прочел, преместил, изтрил, редактирал, корегирал N на брой мнения и теми. Ако за всяко от тези си действия уведомявам авторите, ще трябва да давам и нощни смени за да ми стигне времето. Това обаче, колкото и меркантилно да звучи, едва ли ще доведе до увеличение на месечното ми възнаграждение от форума. Криза е! Виждам, че не сте от вчера във форума и съм убеден, че сте запознат и с неговите правила. Дори заглавието на темата, изтриването на която така дълбоко Ви засегна, не е на езика на който пишем тук. Няма да коментирам съдържанието й, но ще кажа, че всеки е длъжен да се замисли дали темата, която желае да пусне, наистина има място във рибарски форум. Естествено сте прав за "подсказването" и вярвайте ми, то се прави ежедневно, но е отправено предимно към новодошлите колеги.
Надявам се, че поне малко съм Ви удовлетворил с отговора си.
Искрено Ваш,
Заличителя!
- SILVESTER
- ще става разбирач
Благодаря ви за бързия отговор г-н Dedy,но с цялото ми уважене бих искал да споделя че едва ли 50 % от темите в под-форум разни са по-стойностни от моята.
В случая, редовия потребител остава с впечатление за една шуро-бадженащина,в поверения ви под-форум.
Аз все пак разбирам какво ви струва този непосилен денонощен труд
и ви поздравявам
С цялото ми уважение и молба за уразмеряване на аршина
Г.Костов
В случая, редовия потребител остава с впечатление за една шуро-бадженащина,в поверения ви под-форум.
Аз все пак разбирам какво ви струва този непосилен денонощен труд

С цялото ми уважение и молба за уразмеряване на аршина
Г.Костов
... Изобщо не ме интересува кой е баща ти! Докато аз ловя риба, никой няма да ходи по водата.
- AL KAPONE
- кандидат преподавател

Под форумът "РАЗНИ" е създаден за да се пише за всичко свързано с РЕИБОЛОВА, за което не намираме место в разделите...

Това, че администратора е позволил да се публикуват поздравителни, взаимопомощни и любопитни теми, не означава да го превръщаме в подобен раздел на коша...

п.п Свободата и свободията са различни неща...

Поздрав
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
- SILVESTER
- ще става разбирач
Просто искам в шеговит стил,без да обидя някой,да обърна внимание на факта че,не много стойносни (да не кажа безмислени) теми намират място в под форум разни.AL KAPONE написа:Кефите ме максимално с високия стил на писане...
Напълно съм съгласен с AL KAPONE че това е риболовен сайт,но все пак трябва да отсява простотията от ценностите.
П.П.
И все пак бих искал да кажа че моята тема,можеше да размърда малко сивото вещество на по младите членове на форума и да ги научи на нещо(било то и да извадят някой речник и да научат някоя думичка в превод на заглавието)
- bat_boiko_nikolov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Не вземам мнение!
Гледах клипа ,но не докрай.
Света е изпълнен с болка и тези,които намират воля да я преодолеят печелят моето възхищение !
Но.....не гледах клипа докрая.....,
защото болката и волята са около нас и не трябва допълнително да се напомня на човек ,че я има и по света!
Това натоварва
Бъдете здрави

Гледах клипа ,но не докрай.
Света е изпълнен с болка и тези,които намират воля да я преодолеят печелят моето възхищение !
Но.....не гледах клипа докрая.....,
защото болката и волята са около нас и не трябва допълнително да се напомня на човек ,че я има и по света!
Това натоварва

Бъдете здрави

За да победи злото е нужно само едно - добрите хора да не правят нищо !
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Според регистрацията ти ВЪОБЩЕ не си чел темата!И да си я чел като гост,няма как да знаеш,че има такава в "Препоръки"!chukchi написа:....това че обичам риболова неозначава че следя форума само заради рибата
Как ли.....а и защо ли чукчи се включва?!
- krokibg
- учете се от него
Разтапя се леда на север,и е дошъл на гости на баджанак си,да му помага 
Сапунче,за всичко си има отговор,ша го разконспирираме,ще го напием и ще го пратим обратно на север

Сапунче,за всичко си има отговор,ша го разконспирираме,ще го напием и ще го пратим обратно на север

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!