Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Дъбнишките панаири...
Дъбнишките панаири...
Ся, някой да не вземе да пита защо съм озаглавил туй тема така прилагам веднага едно снимка:

Стана ли Ви ясно. Сч, надявам се никой нема да мъ нарче "бракниер долен", щото фатам целио тоа народ от снимката и го водим на очна ставка , дале са БРАКНЕРИ пичовете!
Шъ мъ звинявате за езика, ма оттамо го прифанах тоя диалект бе бате, дъ ге...
Та по съществително!
Некой излъгал ДЕди (Заличителя), че на вапросното язофир се лофят килограмови риби. Он, на свой ред, слъга мене и колегата Сарафов. И тръгнааме...
( Длъжен съм да кажа, че тия теми тука , в които се говори за по 40-50 кила риба от Дъбника, са силно преувеличени!!!
Риба има доволно, но всички там си мислят , че ловят огромни, килограмови платики и каракуди, докато рибите фактически са по 200-300 грама. На ден се правят по 5 до 15 кила, в зависимост от майсторлъка. Нека некой , който си е претеглил улова ,ме обори. Че освен нас друг панайрджия не видех да пуска риба
)
Ся, да си продължим убавио разказ.
Изтипосваме се там у ранни зори и ...

Ора колко ти душа сака, че и палатки има даже. Набърже фанааме три места, че отзадека светеа фаровити на още коли, бързащи по пътя. Скоро положението бе такзозинка:

Зачесохме рибетата у добро темпо и скоро събрахме фенове. .
Баща и син до мене цял ден се дърлеха, на кого кълве, колко огромна била каракудата, кой къде гледал, "Бре глей тоя до нас колко ги лови, фърли още макарони, че той храни. Правилно , пичовете хранеха с макарони, че им биле останали от закуската, па немало да ги фъргат я...
Та двамата фанаха общо 24 риби. Знам, защото ги брояха на глас през целия ден. Имали и 5 от предния излет, та като ги препържели.. Тръгвайки си се заканиха , че на другия ден пак са там, ама с дънни. Това им мнение бе провокитрано от колегата Сарафов, мързела му с мързел, да не метка постояно, ловкаше на фидер:

На техно место веднага се настани тумба роми, които омесиха ляб с вода за захранка и скочиа да ми искат още, че го биле напрайли мнооо редък. След вещия ми съвет добавиха пръст и заметнааа.
Заличителя от своя страна ги мамеше с Дирекшъна

Те го!!! "Само едри"

Он и той изчанчен!!! Немало да лови на мач, че го мързяло. Тея платики, банални биле, он за бабушки бил дошел....
БАБУШКОУБИЕЦ!!! Стабилно увреди поппулацията на тея рибета у гьоло:

Па язе, "Бракониера", кат най-прост маах за всичко де плива. Две кофи ръна запратих у длибокото, мускулатурта на ръчката ми се сванаа:

Ма лежерно ги фатах де:

Тоа пич и он лежерен...:

Рънъта ми си каза думата и стройх рибетата отпредека си.
Теа двамата индивиди по-доле, на снимката, чинно чекат да прибера та да фанат местото

По едно време Сарафов реши да докарва инфаркти на народеца наоколо. Изкара си живарнико, снима се сос рибеата

И ги сукна обратно:

Да не му се бил умирисвал живарника!!!
Бе големи чешити и двама с Дедко, бе!!! Кой ме закара с теа ора на риба???
Те го и тоа! С три кофи ушел за рибата!!! Па после. язе съм бил Бракониер!!!

А рибите дет са фатаа беа ей такива:

и такива:

Колкото и да ни бе убаво, дено си заиде та и аз прибрах (последен). Теа двамата отдавна веке си пиикаха биричка отзаде ми
Те го и моя улов:

При таа гледка циганетата се завъртеа мигом наоколо с възторжени възгласи и само величествената фигура на Деди ги възпираше да н' ма разцелуват.
Последва т'ва естествено:

Това ми действие изкара отчаяни вопли от ромчетата и викове от рода на:
- Не мои я пуска бе бате, дай ми я на мене бе
Добре че беше деди да ги плаши, иначе ме беа изяли и мене барабар с рибата
И тъй! Добър риболов на гъсти дребни и средни риби, само кой е без ръце не мое да фата там у моменто, исками се да ги видом летоска теа рибари...
Всеки вади, ма ние с Деди и Сарафов най-много. Т'ва е щот сме красиви и рибите ни се фъргат да ги целуваме
Той затва ДЕДИ извади всичките БАБКИ на язовиро.
Ае, пичове т'ва е. Уморих се.
Благодарности на ДЕДИ и САРАФОВ за перфектния ден!!!

Стана ли Ви ясно. Сч, надявам се никой нема да мъ нарче "бракниер долен", щото фатам целио тоа народ от снимката и го водим на очна ставка , дале са БРАКНЕРИ пичовете!
Шъ мъ звинявате за езика, ма оттамо го прифанах тоя диалект бе бате, дъ ге...

Та по съществително!
Некой излъгал ДЕди (Заличителя), че на вапросното язофир се лофят килограмови риби. Он, на свой ред, слъга мене и колегата Сарафов. И тръгнааме...
( Длъжен съм да кажа, че тия теми тука , в които се говори за по 40-50 кила риба от Дъбника, са силно преувеличени!!!
Риба има доволно, но всички там си мислят , че ловят огромни, килограмови платики и каракуди, докато рибите фактически са по 200-300 грама. На ден се правят по 5 до 15 кила, в зависимост от майсторлъка. Нека некой , който си е претеглил улова ,ме обори. Че освен нас друг панайрджия не видех да пуска риба

Ся, да си продължим убавио разказ.
Изтипосваме се там у ранни зори и ...

Ора колко ти душа сака, че и палатки има даже. Набърже фанааме три места, че отзадека светеа фаровити на още коли, бързащи по пътя. Скоро положението бе такзозинка:

Зачесохме рибетата у добро темпо и скоро събрахме фенове. .
Баща и син до мене цял ден се дърлеха, на кого кълве, колко огромна била каракудата, кой къде гледал, "Бре глей тоя до нас колко ги лови, фърли още макарони, че той храни. Правилно , пичовете хранеха с макарони, че им биле останали от закуската, па немало да ги фъргат я...
Та двамата фанаха общо 24 риби. Знам, защото ги брояха на глас през целия ден. Имали и 5 от предния излет, та като ги препържели.. Тръгвайки си се заканиха , че на другия ден пак са там, ама с дънни. Това им мнение бе провокитрано от колегата Сарафов, мързела му с мързел, да не метка постояно, ловкаше на фидер:

На техно место веднага се настани тумба роми, които омесиха ляб с вода за захранка и скочиа да ми искат още, че го биле напрайли мнооо редък. След вещия ми съвет добавиха пръст и заметнааа.
Заличителя от своя страна ги мамеше с Дирекшъна

Те го!!! "Само едри"

Он и той изчанчен!!! Немало да лови на мач, че го мързяло. Тея платики, банални биле, он за бабушки бил дошел....
БАБУШКОУБИЕЦ!!! Стабилно увреди поппулацията на тея рибета у гьоло:

Па язе, "Бракониера", кат най-прост маах за всичко де плива. Две кофи ръна запратих у длибокото, мускулатурта на ръчката ми се сванаа:

Ма лежерно ги фатах де:

Тоа пич и он лежерен...:

Рънъта ми си каза думата и стройх рибетата отпредека си.
Теа двамата индивиди по-доле, на снимката, чинно чекат да прибера та да фанат местото

По едно време Сарафов реши да докарва инфаркти на народеца наоколо. Изкара си живарнико, снима се сос рибеата

И ги сукна обратно:

Да не му се бил умирисвал живарника!!!
Бе големи чешити и двама с Дедко, бе!!! Кой ме закара с теа ора на риба???
Те го и тоа! С три кофи ушел за рибата!!! Па после. язе съм бил Бракониер!!!

А рибите дет са фатаа беа ей такива:

и такива:

Колкото и да ни бе убаво, дено си заиде та и аз прибрах (последен). Теа двамата отдавна веке си пиикаха биричка отзаде ми
Те го и моя улов:

При таа гледка циганетата се завъртеа мигом наоколо с възторжени възгласи и само величествената фигура на Деди ги възпираше да н' ма разцелуват.
Последва т'ва естествено:

Това ми действие изкара отчаяни вопли от ромчетата и викове от рода на:
- Не мои я пуска бе бате, дай ми я на мене бе
Добре че беше деди да ги плаши, иначе ме беа изяли и мене барабар с рибата

И тъй! Добър риболов на гъсти дребни и средни риби, само кой е без ръце не мое да фата там у моменто, исками се да ги видом летоска теа рибари...
Всеки вади, ма ние с Деди и Сарафов най-много. Т'ва е щот сме красиви и рибите ни се фъргат да ги целуваме

Той затва ДЕДИ извади всичките БАБКИ на язовиро.
Ае, пичове т'ва е. Уморих се.
Благодарности на ДЕДИ и САРАФОВ за перфектния ден!!!
само русалки НЕ ловя и то защото не им знам мезето
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!
http://standartparket.com/
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!
http://standartparket.com/
- Николай Неделков
- учете се от него
Re: Дъбнишките панаири...
Абе келеши , видехте , че там дава и веднага превземахте териорията като Санде Македонски
Евала за излета , евала за улова , ама ме съмнява тоя Дядя Дебелия да ги е ловил с въдица...
по-скоро со срекме ше да е

Евала за излета , евала за улова , ама ме съмнява тоя Дядя Дебелия да ги е ловил с въдица...
по-скоро со срекме ше да е

http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Много хубав репортаж колега, изчетох го в захлас !!!
П.П. И мене ме бяха пратили на едно място със 300-400 грамови шаранчета,а като отидохме се оказа, че са изтървали развъдник със материал, но явно глада си беше казал думата и замъглил и без това нетрезвата преценка на нашия източник

П.П. И мене ме бяха пратили на едно място със 300-400 грамови шаранчета,а като отидохме се оказа, че са изтървали развъдник със материал, но явно глада си беше казал думата и замъглил и без това нетрезвата преценка на нашия източник

-
- и господ не е толокова добър
Бах ти и разказо
Страхотен репортаж с много риба
Бракониерски малко,но ти си си такъв

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Страшни сте, а и репортажа няма равен.
Е нема такъв разказ,аз за тва чеках ти да го опишеш,оти некой каза че ти си бил Йовков на форумо,евала ти праим бате, къртиш мивки секакви 

Чаушана са лови на тиливизор,майна.
-
- и господ не е толокова добър
Първо бракониер,сега разрушителsarafov написа:Е нема такъв разказ,аз за тва чеках ти да го опишеш,оти некой каза че ти си бил Йовков на форумо,евала ти праим бате, къртиш мивки секакви

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
- AL KAPONE
- кандидат преподавател
Неам, неам, неаммм..... думички!
Имаш дарба... Баси
Имаш дарба... Баси

Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
- Бай Гого- Сиромаха
- кандидат преподавател
Толко риба сте надърпали че водата се дръпнала дваесе санта навътре...
Браво момци...Поздравления...

Браво момци...Поздравления...

-
- разбира нещата
-
- сериозен играч
Ейййй То наистина като на панайр,все едно че има световно по риболов 

Последно промяна от Йордан Марков на Пон Апр 06, 2009 7:40 pm, променено общо 1 път.
Светът е кръговрат. Всеки е отговорен за действията си. Всичко се връща..

браво супер излет