Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Суходол-какво, къде и кога?
Модератор: sapuna
-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Суходол-какво, къде и кога?
Здравейте колеги, интересува ме дали започна да се обажда каракудата и шарана на Суходол и вобще как са сега условията, има ли промяна откакто изгоря кръчмата? Ще бъда благодарен на всякакво прясно инфо, тъй като мисля утре да отскоча за някой друг час 

Имаш крава - пиеш мляко , нямаш крава - пиеш ...уиски
- hristotihov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Re: Суходол-какво, къде и кога?
Условията са 7 лева на пръчка, 12 лева за две пръчки и взимаш безплатно до 3 килограма риба. Аз ходих миналия и по миналия уикенд хванах по десетина каракуди. Дребни са по 100-200 грама. Кълве на бял червей. Собственика каза че са извадили и 5-6 шаранчета и няколко пъстърви, ама аз не съм видял някой да хване. Еднакво добре се лови на дъно, на фидер, на мач и на директен. Ако ходиш през седмицата - добре, но през уикенда е лудница. На стената резултатите са по-слаби. Каракудата рязко спира да кълве към 16 часа. Успех 

нямам живарник
-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Благодаря за инфото колега, а от коя страна дава по-добри резултати, от към входа или от другата страна...и влияе ли се от захранка..още веднъж благодаря 

Имаш крава - пиеш мляко , нямаш крава - пиеш ...уиски
- hristotihov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Мястото не е от голямо значение, просто на стената са камъни с дупки между тях, възжно е захранката да попадне в дука между камъните и да работи по-слабо, а и каракудата обича по тинесто дъно. Иска стабилно захранване. Нещо друго ми направи впечетление, може и да си въобразявам но ми се стори че взима по-добре на повод 0,07 и е по-капризна при повод 0,10. Аз лових на мач, повода ми 0,07 е Шогун, а 0,10 Оунър, но може и да си въобразявам, все пак това са 3 микрона ... 

нямам живарник

Риболовци.
-
- сериозен играч
Мястото на суходол има значение.Миналата неделя бях там и най мн каракуда излизаше в началото на водоема.Аз без захранка изкарах около 20тина каракуди ,а имаше срещу мен 2ма ,които напълниха цял живарник.Вадеха постоянно риба,но явно бяха захранвали.Освен каракуда и аз не видях някой да изкара нещо друго, а да слънчевки 

- hristotihov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Кво стана колега, ходи лиVelikana написа:... мисля утре да отскоча за някой друг час

нямам живарник
На 15.05.2009 на стената (средата, централната част) бе много зле - 3 каракуди за цял ден, без значение на монтажа, подаването, стръвта и захранката - много слабо, направо отчайващо.
Иначе на другите места максимума за един ден (за 15.05.2009) риболов бе 10-15 каракуди по 100-200 гр. Това е положението засега.
Понеже се ядосах от "куцото място" на което лових, изпробвайки всички възможни начини за прилъгване на рибата, ще ходя пак скоро, за да докажа, че мястото е от значение.
Иначе на другите места максимума за един ден (за 15.05.2009) риболов бе 10-15 каракуди по 100-200 гр. Това е положението засега.
Понеже се ядосах от "куцото място" на което лових, изпробвайки всички възможни начини за прилъгване на рибата, ще ходя пак скоро, за да докажа, че мястото е от значение.
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Коелга искаш ли да отскочим в срядата?petergancheff написа:На 15.05.2009 на стената (средата, централната част) бе много зле - 3 каракуди за цял ден, без значение на монтажа, подаването, стръвта и захранката - много слабо, направо отчайващо.
Може. Утре (сряда 20.05.2009) ще мина през Панчерево сутринта, за да пробвам един нов монтаж специално за уклей (много специален, направо революционен) и ако не проработи съм на Суходол, за да видя какво ще е положението в горната част на водоема.