Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Луди риби от Луда Камчия
- Local
- учете се от него
Луди риби от Луда Камчия
Такааа, след лек съботен разговор с айтошкия щаб и спинингиста от топ-клас Vesko_bs, поехме ранко ранко към Луда Камчия. Нагласата бе да ловим на щеките морунажи , уклеи и перки с Жорето, а Веско да поспинингува малко и да сефтова най-накрая този уип ( е, това не се случи
).
Настанихме се с Жорето, след леко чудене....

Разбърхаме си манджите , разпънахме панаира и започнахме да хващаме гореупоменатите рибки в добро темпо, без кой да знае какви изненади. Деня почна да тече по предвидения план. А Веско хвана пътя да спинингува...

И докато ние сме си боцкали морунажки и перки , той боцнал това...елегантно кленче

и боцнал това костурче...

а след това и още едно костурче...

В 09:16 мин телефона ми звъни, гледам на екрана пише Веско, натискам зеленио бутон и от другата страна глас : Ъъъъ Красимире, имаш ли кеп?!
, шок и ужас в Луда Камчия имало риби за кеп, с елегантен бяг на млада гъзела пристигам при Веско с кепа и какво да видя, Веско забол един много добър клен...

В тази ситуация съм изненадан много... а Жорето продължава да боцка гъсти уклеи неподозирайки нищо...
Кепчосвам на Веско клена, той си го откача и аз му викам, а бе Веско дай да фърля 1-2 пъти, с 2-рата проводка покрай един храст уекинко ми се присра като видя какво налапа воблеро
Фотосесия с него!

Про или не, оставам да решите вие
, но истината е болезнена
След туй отидох и продължих заедно с Жорето да си боцкам дребосъците...
А Веско продължи да боцка кленчоци в различни размери...

На обяд стана време за разбор, хапване , пийване на биричка, и се реши че ще се полови малко на щеките още и след това 3-мата щяхме да спинингуваме

Жорето направи релиийз на рибките

Поошамткахме се до към 3 и малко и доволни си тръгнахме, а реката, много красива....

Накрая стана страшно, някои се насадиха на пачи яйца, други огладняха и те така...

Поздрави на всички приятели, все повече приятни емоции край водоемите да изживеем заедно! Респект!

Настанихме се с Жорето, след леко чудене....

Разбърхаме си манджите , разпънахме панаира и започнахме да хващаме гореупоменатите рибки в добро темпо, без кой да знае какви изненади. Деня почна да тече по предвидения план. А Веско хвана пътя да спинингува...

И докато ние сме си боцкали морунажки и перки , той боцнал това...елегантно кленче

и боцнал това костурче...

а след това и още едно костурче...

В 09:16 мин телефона ми звъни, гледам на екрана пише Веско, натискам зеленио бутон и от другата страна глас : Ъъъъ Красимире, имаш ли кеп?!

В тази ситуация съм изненадан много... а Жорето продължава да боцка гъсти уклеи неподозирайки нищо...
Кепчосвам на Веско клена, той си го откача и аз му викам, а бе Веско дай да фърля 1-2 пъти, с 2-рата проводка покрай един храст уекинко ми се присра като видя какво налапа воблеро

Фотосесия с него!

Про или не, оставам да решите вие

След туй отидох и продължих заедно с Жорето да си боцкам дребосъците...
А Веско продължи да боцка кленчоци в различни размери...

На обяд стана време за разбор, хапване , пийване на биричка, и се реши че ще се полови малко на щеките още и след това 3-мата щяхме да спинингуваме

Жорето направи релиийз на рибките

Поошамткахме се до към 3 и малко и доволни си тръгнахме, а реката, много красива....

Накрая стана страшно, някои се насадиха на пачи яйца, други огладняха и те така...

Поздрави на всички приятели, все повече приятни емоции край водоемите да изживеем заедно! Респект!
Клавиатура риба не лови!!!
-
- сериозен играч
Re: Луди риби от Луда Камчия
Респект хубавци.... обичам ви 

татовамомченценаучибезбройнещаотмоитерепортажидобисмелостоттяхвидячеивБългарияможедаселовирибаскаяккопираабсолютновсичкитемимаршрутиирепортажиипослегипредставикатосвоивМаниятаинаРиба
Евала бе,много красива природа а и рибки е имало.

Браво момци! Разказали сте им играта
!

-
- сериозен играч
И аз бях там,и аз участвах.
Риболова надхвърли моите очаквания.А колко бяха празните удари....
Но нека има и за другия път.
Респект о велики спинингисти

ПП: А бе то и аз бях там амаvesko_bs написа:И аз бях там,и аз участвах.

„Хората цяла седмица чакат да стане петък, цяла година - да стане лято и цял живот - да са щастливи."
Умберто Еко
Умберто Еко
Браво, юнаци! Ей, затова ви обичам морските, че и от реки разбирате 

Мъдете здрави,
па другото ще се оправи!
Риболовна академия "Негован"
па другото ще се оправи!
Риболовна академия "Негован"

Ми който фаща само дребошлъци, никой не ибава да го снимапетко стоянов написа:Жорка твойте риби де са ,брат?

„Хората цяла седмица чакат да стане петък, цяла година - да стане лято и цял живот - да са щастливи."
Умберто Еко
Умберто Еко
-
- сериозен играч
евала ,убав излет 

- flyester
- разбира нещата
Браво прекрасен излет