яз. Огняново

Модератори: bobopeli, sapuna

Gringonow
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

яз. Огняново

Мнение от Gringonow »

Здравейте аз съм сравнително нов потребител но се пак реших да споделя за неделния излет. Пристигане на устието на яз. Огняново 7:00 веднага разпънахме такъмите сложих една пинка и заметнах на 1 м. дълбочина и почнах да правя монтаж на тежко и ето първия уклеи заметнах на тежко баща ми ме изпревари с тежкото и получи резултат каракуда около 300 гр. след това и аз се отчетох с каракуда и така до 12:00 след това излезе силен вятър но рибата продължи да дава но слабо излязоха и няколко костура и така до 17:00 когато решихме да потеглим след като си събрахме боклуците от захранки бири и червей.

Нещо не мога да се справя с качването на снимки пише ми: Не може да се прикачи файл към ./files/13978_646a2fc9e2618618f32f09c99c821b38 ?????
Аватар
kaminero65
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: яз. Огняново

Мнение от kaminero65 »

Качи си снимките поне в галерията
Team Milo - feel the difference
Аватар
sme6ko83
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от sme6ko83 »

kaminero65 написа:Качи си снимките поне в галерията
Ами колега то точно там не може!С повече търпение може да дочакаме да я оправят!Качи ги в snimka.bg или някъде другаде и така!
K.Kolev
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от K.Kolev »

:smt022 :smt023 :smt023
Аватар
valeri
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от valeri »

[quote="Gringonow"]Здравейте аз съм сравнително нов потребител но се пак реших да споделя за

Колега честито за излета. Недей да скромичиш виж кога си регистриран :shock: .Хайде чакаме следващия излет в подрбно описан и със снимки... :D
гуслар написа:
Ползата от чалгата за развитието на музиката е толкова голяма ,колкото циганската махала за развитието на архитектурата

Изображение Изображение Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”