Къде се намирам:
Относно Сайта
Препоръки и Оплаквания
naRiba.com

Форум

Защо се заключи тази тема:
Модератор: sapuna
-
- сериозен играч
Re: Защо се заключи тази тема:
от snegk на Пон Апр 13, 2009 10:58 am
.Ако някой нещо не е разбрал да пусне друга тема,където ще се говори само за монтажа
Бачо по ясно от това,де да знам

.Ако някой нещо не е разбрал да пусне друга тема,където ще се говори само за монтажа
Бачо по ясно от това,де да знам

Ако умееш да летиш, не-казвай на никого, защото няма да можеш да се отървеш от учители!
-
- учете се от него
Аз, знам- защо ще се заключва нормална тема, която въобще не е изчерпана... даже още не е започналаlovo-бай СТОЯН написа:
Бачо по ясно от това,де да знам![]()

-
- и господ не е толокова добър
Защо бе постни го,написах ти три думи,без обида или нещо такова.Така като говориш хората ще помислят,че съм те обидили или нещо такова:twisted: Ти освен да ревеш,крадеш труда на хората друго не виждам.Доста скоро май ще спреш да го правиш завинаги.В темата виждам много празни постове на Ицо (Бутник)и някой доста заядливи мнения.Нашата работа е да предотвратяваме скандали и неразберателства във форума.Ако мислиш,че моята работа е да чистя по 20 мнения в тема,се лъжеш.1-2 мнения-да,но да чистя полвин тема няма да стане.
Смятах да почистя темата и да я отключа,но сега просто забрави.Пуснете си друга и си разисквайте нормално.

Смятах да почистя темата и да я отключа,но сега просто забрави.Пуснете си друга и си разисквайте нормално.

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Да,посмяхме се Бачо на твой гръб в неделя,където се бяхме събрали хора разбиращи и можещи
Благодаря ти,за монтажа със 70см.повод и дропер,ти още не си разбрал неговата дължина при това положение,както и да е.Темата не е изчерпана,но учиш погрешно колегите да ловят.Поствай статии,там си силен и снимки качвани хиляди пъти,затрупващи много темиДостатъчно ми е да видя само кутия с плувки и разбирам колко знаеш за риболов на леко 

Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
-
- учете се от него
snegk написа:..... Ти освен да ревеш,крадеш труда на хората друго не виждам.Доста скоро май ще спреш да го правиш завинаги.
Благодаря за отговорите! Моля заключете темата!butnik написа:Да,посмяхме се Бачо на твой гръб в неделя,където се бяхме събрали хора разбиращи и можещиБлагодаря ти,за монтажа със 70см.повод и дропер,ти още не си разбрал неговата дължина при това положение,както и да е.Темата не е изчерпана,но учиш погрешно колегите да ловят.Поствай статии,там си силен и снимки качвани хиляди пъти,затрупващи много теми.