Къде се намирам:
Внимание
Бракониери !
naRiba.com

Форум

Бракониери на язовир Искър
Модератор: bobopeli
- milanov84
- научил се да хвърля
Бракониери на язовир Искър
Колеги, тия хора стават все по нагли. Бяхме от към "филмовата къща". И точно пред първото заведение гледаме ПВС тръба във водичката. Минаваме с лодката и що да гледаме мрежа с около 30-тина костурчета. Нарязахме я, пуснахме рибетата и отидохме да "влачим". На излизане колегите от брега ни казаха, че две жени от заведението почнали да крещят "кой им срязал мрежата" и извадили някаква, която не сме я видяли с една дозина костурчета и платики... Много нагло изпълнение. На фона на 20-тина нищо не хващащи от брега две каки влачат мрежата към заведението... И после защо нямало риба... 

Re: Бракониери на язовир Искър

Риболовци.
- MITKO70
- кандидат преподавател
Проблема е стар,но изглежда тези от заведенията и почивните бази не се шашкат от ИАРА .Но все пак звъннахте ли на този номер 0887213838 и тъкмо щяхте да видите да ли ще има реакция от ИАРА или не,докато си влачите.Представям си какво ще става през забраната ,като няма риболовци по брега да пречат.
Всичко може,но не всеки го можe.

- milanov84
- научил се да хвърля
Телефона го намерих чак в нас. Но за напред винаги ще си нося телефоните на ИАРА... И една дряновица...MITKO70 написа:Проблема е стар,но изглежда тези от заведенията и почивните бази не се шашкат от ИАРА .Но все пак звъннахте ли на този номер 0887213838 и тъкмо щяхте да видите да ли ще има реакция от ИАРА или не,докато си влачите.Представям си какво ще става през забраната ,като няма риболовци по брега да пречат.

-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Мдаааааааа....за огромно съжаление в която и кръчма на язовира да влезнеш ти предлагат прясна Искърска риба....не е необходимо да споменавам как си я доставят...

Имаш крава - пиеш мляко , нямаш крава - пиеш ...уиски
-
- новобранец
Всяка година се обаждам на СЛУЖИТЕЛИТЕ НА ИАРА по тези поводи.
Отзовават се всеки път,НО ПРОВЕРЯВАТ ИЗБИРАТЕЛНО!
За едни майка за други мащеха
Отзовават се всеки път,НО ПРОВЕРЯВАТ ИЗБИРАТЕЛНО!
За едни майка за други мащеха

На 03.04 бях за риба откъм Щъркела,надвечер се появиха двама които си мятаха тройките без никакво притеснение.

-
- новобранец
Това не е държава
Ние сме географско понятие

Ние сме географско понятие

-
- научил се да хвърля
Аз там съм виждал един дето ловеше на чепаре, не него закачаше бял и засичаше през 30 сек. На въпроса ми какъв точно риболов практикува ми отговори че така се ловяло, рибата налитала на червея, само дето ни една не хвана за устатаartoparto написа:На 03.04 бях за риба откъм Щъркела,надвечер се появиха двама които си мятаха тройките без никакво притеснение.![]()

ПП. Поне пусна едно маломерно шаранче дето го закачи

а за ненормалния с парашутчето,дето го бутахте нищо неказваш
голям смях падна с него

Кажи му да иде да се гръмне или да си играе едно маваши на неговите въдици
- milanov84
- научил се да хвърля
Привет колеги... Да имаше и един чичка, ама беше неадекватен... Мяткаше си парашутчето и викаше: "Те така се лови риба"... Ама човека не беше добре с главата... Нямал стартер, и го бутахме само и само да си ходи...donky написа:а за ненормалния с парашутчето,дето го бутахте нищо неказвашголям смях падна с него