Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Отивам naRiba
naRiba.com

Форум

Петък на Одринци
Модератор: Кърцата
-
- научил се да хвърля
Петък на Одринци
Здравейте колеги,
Петък се очертава да се наберем хора малко за риба, малко на приказка-студентска му работа...
Та въпроса ми е в момента как е състоянието на язовира, активизира ли се рибата и дилемата е къде да отидем.....
Вариантите са няколко, на края на гората, на реката или на самия язовир от към село Одринци....някой ако има някаква информация ще бъда много благодарен...
А и там ще ми трябва ли риболовен билен, защото мисля да си изкарам едноседмичен, че от толкова учене не ми остава време да ходя за риба
Поздрави
Петък се очертава да се наберем хора малко за риба, малко на приказка-студентска му работа...
Та въпроса ми е в момента как е състоянието на язовира, активизира ли се рибата и дилемата е къде да отидем.....
Вариантите са няколко, на края на гората, на реката или на самия язовир от към село Одринци....някой ако има някаква информация ще бъда много благодарен...
А и там ще ми трябва ли риболовен билен, защото мисля да си изкарам едноседмичен, че от толкова учене не ми остава време да ходя за риба

Поздрави

-
- вече хвърля и на тежко
Re: Петък на Одринци
Едни момчета събират такса , 5 лева беше миналата година ,и трябва и билет , че минават горски
Инфо от неделя - прилични таранки на дъно на торен, в не осоено големи количества, на плувка - йок. В събота сигурнои аз ще се запътвам натам, всичко зависи "апапите" на какво мнение са за мястото на излета
Наслука и да споделиш 

Аматьорски Спининг Клуб "С Брат ми"
-
- вече хвърля и на тежко
Като място, препоръчвам да се отиде срещу местността "баба Алийца". В събота имах около 20 - 25 средни каракуди, като работих само на плувка. Работеше както на торен, така и на пинки, но ако искаш да елиминираш дребните бабушки и перки, то само на торен. Първоначална захранка - задължително. Ако прибавиш към нея и накълцан торен, още по-добре.
Между другото, вчера си направих един експеримент на Одринци. Отидох към 16.00 часа с чип. Сложих плувка 0.4 г., кука 14. Захраних с много рехава захранка и при дълбочина на водата около 1 м., бях на 50 см., с по една пинка. Изкарах огромен брой дребни ( между 10 и 15 см.) бабушки и перки. Просто не е за разправяне. Абсолютен гол след гол. Естествено върнах всички обратно, но удоволствието беше невъобразимо.
Между другото, вчера си направих един експеримент на Одринци. Отидох към 16.00 часа с чип. Сложих плувка 0.4 г., кука 14. Захраних с много рехава захранка и при дълбочина на водата около 1 м., бях на 50 см., с по една пинка. Изкарах огромен брой дребни ( между 10 и 15 см.) бабушки и перки. Просто не е за разправяне. Абсолютен гол след гол. Естествено върнах всички обратно, но удоволствието беше невъобразимо.
!!! Едно е да си ПРОСТОСМЪРТЕН,а съвсем различно е да си ПРОСТ и СМЪРТЕН ...... но някои така и не го разбраха !!!
Мога само да добавя,че билет не ти трябва,таксата е 5 лв.А за другото са обяснили колегите много точно.
Билет трябва /провярявят ИАРА и Горските/RAAZIEL написа:Мога само да добавя,че билет не ти трябва,таксата е 5 лв.А за другото са обяснили колегите много точно.

- svetlio86
- ще става разбирач
На Одринци по-миналата неделя имаше прилични каракуди на дъно но покрай тях безброй удари на дребни перки на фиидъра,които ме изкараха извън равновесие по едно врем!!!Използвах за храна Филстар фийдър+малко галета+ВДЕ червеноперка малко за цвят и аромаризатор ВДЕ кръв!!!Краен резултат за 3-4 4аса 20-25 прилични каракуди и 3-4 мерни бабушки
Най си ми е добре,когато съм сред природата
....................................................За Риба с бутилка бира

-
- научил се да хвърля
мерси на всички...
айде заминаваме

- камен
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Е па сефте чувам да са ходи за 2ч за сомМитев написа: днес бях за 2 часа /капо/

добрите момчета отиват в рая ,а аз сигурно за РИБА
Колега nikgeo, били разяснил къде точно по язовира е това...nikgeo написа:Като място, препоръчвам да се отиде срещу местността "баба Алийца"...

- svetlio86
- ще става разбирач
Това е в плитката част на язовира под село Дончево

Благодаря, утре се отправяме към Одринци, пък каквото сабя, покаже!
- svetlio86
- ще става разбирач
Аиде наслука и да пишеш за резултата

-
- вече хвърля и на тежко
"Баба Алийца" наистина е там, но за да се отиде на отсрещния бряг, трябва да се подходи от към Одринци, а не от към Дончево. Преминавате през Одринци и изкачвате баира след него. Веднага след него, в ляво има черен път или продължаваш още 300 - 400 м. и по първия пояс в ляво, има път. Той води до опашката на язовира.svetlio86 написа:Това е в плитката част на язовира под село Дончево
!!! Едно е да си ПРОСТОСМЪРТЕН,а съвсем различно е да си ПРОСТ и СМЪРТЕН ...... но някои така и не го разбраха !!!
- svetlio86
- ще става разбирач
Но до там се стига и през Дончево пък и пътя е по-хубав от там