Петък на Одринци

Модератор: Кърцата

panteleevi
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Петък на Одринци

Мнение от panteleevi »

Здравейте колеги,
Петък се очертава да се наберем хора малко за риба, малко на приказка-студентска му работа...
Та въпроса ми е в момента как е състоянието на язовира, активизира ли се рибата и дилемата е къде да отидем.....
Вариантите са няколко, на края на гората, на реката или на самия язовир от към село Одринци....някой ако има някаква информация ще бъда много благодарен...
А и там ще ми трябва ли риболовен билен, защото мисля да си изкарам едноседмичен, че от толкова учене не ми остава време да ходя за риба :? :?
Поздрави :)
zorod
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Re: Петък на Одринци

Мнение от zorod »

Едни момчета събират такса , 5 лева беше миналата година ,и трябва и билет , че минават горски
Аватар
Златев
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Златев »

Инфо от неделя - прилични таранки на дъно на торен, в не осоено големи количества, на плувка - йок. В събота сигурнои аз ще се запътвам натам, всичко зависи "апапите" на какво мнение са за мястото на излета :) Наслука и да споделиш ;)
Аматьорски Спининг Клуб "С Брат ми"
nikgeo
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от nikgeo »

Като място, препоръчвам да се отиде срещу местността "баба Алийца". В събота имах около 20 - 25 средни каракуди, като работих само на плувка. Работеше както на торен, така и на пинки, но ако искаш да елиминираш дребните бабушки и перки, то само на торен. Първоначална захранка - задължително. Ако прибавиш към нея и накълцан торен, още по-добре.
Между другото, вчера си направих един експеримент на Одринци. Отидох към 16.00 часа с чип. Сложих плувка 0.4 г., кука 14. Захраних с много рехава захранка и при дълбочина на водата около 1 м., бях на 50 см., с по една пинка. Изкарах огромен брой дребни ( между 10 и 15 см.) бабушки и перки. Просто не е за разправяне. Абсолютен гол след гол. Естествено върнах всички обратно, но удоволствието беше невъобразимо.
!!! Едно е да си ПРОСТОСМЪРТЕН,а съвсем различно е да си ПРОСТ и СМЪРТЕН ...... но някои така и не го разбраха !!!
Аватар
RAAZIEL
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от RAAZIEL »

Мога само да добавя,че билет не ти трябва,таксата е 5 лв.А за другото са обяснили колегите много точно.
Аватар
Митев
учете се от него
учете се от него

Мнение от Митев »

RAAZIEL написа:Мога само да добавя,че билет не ти трябва,таксата е 5 лв.А за другото са обяснили колегите много точно.
Билет трябва /провярявят ИАРА и Горските/ :wink: днес бях за 2 часа /капо/ :oops:
Аватар
svetlio86
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от svetlio86 »

На Одринци по-миналата неделя имаше прилични каракуди на дъно но покрай тях безброй удари на дребни перки на фиидъра,които ме изкараха извън равновесие по едно врем!!!Използвах за храна Филстар фийдър+малко галета+ВДЕ червеноперка малко за цвят и аромаризатор ВДЕ кръв!!!Краен резултат за 3-4 4аса 20-25 прилични каракуди и 3-4 мерни бабушки
Най си ми е добре,когато съм сред природата :)....................................................За Риба с бутилка бира
panteleevi
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от panteleevi »

мерси на всички... :) айде заминаваме :smt109 :D
Аватар
камен
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от камен »

Митев написа: днес бях за 2 часа /капо/ :oops:
Е па сефте чувам да са ходи за 2ч за сом :smt043 :smt043 :smt043 :smt043 :smt043 :smt043 :smt043 :smt043
добрите момчета отиват в рая ,а аз сигурно за РИБА
Аватар
Златев
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Златев »

nikgeo написа:Като място, препоръчвам да се отиде срещу местността "баба Алийца"...
Колега nikgeo, били разяснил къде точно по язовира е това... :oops: :oops: :roll:
Аватар
svetlio86
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от svetlio86 »

Това е в плитката част на язовира под село Дончево
Най си ми е добре,когато съм сред природата :)....................................................За Риба с бутилка бира
Аватар
Златев
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Златев »

Благодаря, утре се отправяме към Одринци, пък каквото сабя, покаже!
Аватар
svetlio86
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от svetlio86 »

Аиде наслука и да пишеш за резултата
nikgeo
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от nikgeo »

svetlio86 написа:Това е в плитката част на язовира под село Дончево
"Баба Алийца" наистина е там, но за да се отиде на отсрещния бряг, трябва да се подходи от към Одринци, а не от към Дончево. Преминавате през Одринци и изкачвате баира след него. Веднага след него, в ляво има черен път или продължаваш още 300 - 400 м. и по първия пояс в ляво, има път. Той води до опашката на язовира.
!!! Едно е да си ПРОСТОСМЪРТЕН,а съвсем различно е да си ПРОСТ и СМЪРТЕН ...... но някои така и не го разбраха !!!
Аватар
svetlio86
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от svetlio86 »

Но до там се стига и през Дончево пък и пътя е по-хубав от там
Публикувай отговор

Обратно към “Отивам naRiba”