Къде се намирам:
Внимание
Бракониери !
naRiba.com

Форум

Безсрамни бракониери на яз."Домлян"! То,"куче-срама има ли?"
Модератор: bobopeli
Безсрамни бракониери на яз."Домлян"! То,"куче-срама има ли?"
Ето още един очеваден пример за безочието и наглостта на бракониерите! Днес, около обяд, ми се обади един познат, че бил на язовира и отидох да го видя. Когато, обаче пристигнах, той си тръгваше и аз реших да поостана, с директен. На 15 м от мене едни чичковци се бяха разположили под чадърче и привидно дремеха, уж де, ама не съвсем... На въпроса ми:"Как е? Кълве ли" те нещо смънкаха, не разбрах какво. Бяха хвърлили 6 въдици
,
5 - "на дъно", и една - "на плувка"(най-лявата). Както и да е, заметнах си и зачаках.. Обадиха се няколко кефалчета...все една и съща риба, която накрая пуснах, с изключение на 1 червеноперка и ч костур. Както и да е. По едно време, гледам, единия стана, разтърча се и занавива едната въдица...и какво да видя
На нея - "парашут", бе! С едно костурче под 10-ина сантиметра. Единият, откъм мен, от 4 дънни, двете средните, бяха с парашути, а другия- с 1 парашут! Пък и звънчета чак сложили, абе, ..немам думи!
Втрещих се! Оня ме изгледа невъзмутимо, прибра си мъника и пак заметна...Така, за 1 час извади около 10 маломерни рибки и си ги прибра. А за живарник бяха курдисали един чувал от амониева селитра (3-та и 4-та снимка)! Ами ако имаха намерение да го пълнят?..Селски бекове!!! А ето ги и тях, мамка им бракониерска

Тоя, хем си я и има физиономията на Луцифер, мамка му
Докато чакаше други жертви, си чоплеше семчици, милия...

А това е колата на тия педали, да пукнат дано
Появиха се даже и лодкари
Времето по едно време, макар и за половин час, много яко се развали
и ги "изгони", иначе можеше и още да поостанат...
"Някъде по света", ма не и у нас, само този уличаващ материал е достатъчен на компетентните органи тези гадове да бъдат глобени и обществено порицани!
А у нас закона е като врата в полето - като не можеш "да влезеш" през нея, я заобикаляш!
Колеги, носете си камерките, снимайте ги такива гадове и ги качвайте в сайта, щото може пък някой от тях и да се познае като "гост" на сайта и да "приеме правата вяра"!
5 - "на дъно", и една - "на плувка"(най-лявата). Както и да е, заметнах си и зачаках.. Обадиха се няколко кефалчета...все една и съща риба, която накрая пуснах, с изключение на 1 червеноперка и ч костур. Както и да е. По едно време, гледам, единия стана, разтърча се и занавива едната въдица...и какво да видя

Тоя, хем си я и има физиономията на Луцифер, мамка му

А това е колата на тия педали, да пукнат дано

Появиха се даже и лодкари

Времето по едно време, макар и за половин час, много яко се развали
и ги "изгони", иначе можеше и още да поостанат...
"Някъде по света", ма не и у нас, само този уличаващ материал е достатъчен на компетентните органи тези гадове да бъдат глобени и обществено порицани!

Колеги, носете си камерките, снимайте ги такива гадове и ги качвайте в сайта, щото може пък някой от тях и да се познае като "гост" на сайта и да "приеме правата вяра"!
Последно промяна от valentin_l_ivanov на Нед Апр 19, 2009 8:47 pm, променено общо 15 пъти.
- ExTaZzY
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Re: Безсрамни бракониери на яз."Домлян"! То, "куче-срама няма!"
Януари на дупката на пясъка имаше един ей тъкъв за малко щяха да го набият останалите не,че пречише с нещо но просто омразата към бракониерите е станала голяма и мисля,че в скоро време ще намалеят драстично !

Без риболов няма любов !
ExTaZzY написа:Януари на дупката на пясъка имаше един ей тъкъв за малко щяха да го набият останалите не,че пречише с нещо но просто омразата към бракониерите е станала голяма и мисля,че в скоро време ще намалеят драстично !

- ExTaZzY
- сериозен играч
- Обратна връзка:
fest написа:ExTaZzY написа:Януари на дупката на пясъка имаше един ей тъкъв за малко щяха да го набият останалите не,че пречише с нещо но просто омразата към бракониерите е станала голяма и мисля,че в скоро време ще намалеят драстично !
нещо недоисказано има тук.........

Без риболов няма любов !
-
- и господ не е толокова добър
ExTaZzY написа:fest написа:ExTaZzY написа:Януари на дупката на пясъка имаше един ей тъкъв за малко щяха да го набият останалите не,че пречише с нещо но просто омразата към бракониерите е станала голяма и мисля,че в скоро време ще намалеят драстично !
нещо недоисказано има тук.........
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
-
- разбира нещата
Валка изкарай снимките аз ще се погрижа да стигнат където трябва!!!!!!!!!!!!!!!!!! и да има и последствие!!!!!

ОК !BZI написа:Валка изкарай снимките аз ще се погрижа да стигнат където трябва!!!!!!!!!!!!!!!!!! и да има и последствие!!!!!
-
- сериозен играч
Re: Безсрамни бракониери на яз."Домлян"! То,"куче-срама има ли?"
И на Пясъчник има доста парашутисти 

Светът е кръговрат. Всеки е отговорен за действията си. Всичко се връща..
-
- новобранец
Докато тези нагли бракониери не разбеат за какво служи ШАМАРА
Нещата няма да се оправят

Нещата няма да се оправят

-
- разбира нещата
Колега чл. 131 от Наказателния кодекс разяснява вината вследствие нанесена средна телесна повреда ..... т.е за един шамар ще си навлечеш милиард главоболия . Начина е друг. Снимка с дата , полиция, ИАРА, Прокуратура. .........това са оправомощените държавни органи и те ще вземат сигнала ти под внимание стига да е направен и внесен както трябва.ЕМИЛ ЙОРДАНОВ написа:Докато тези нагли бракониери не разбеат за какво служи ШАМАРА
Нещата няма да се оправят![]()
![]()

-
- новобранец
Снимка с дата , полиция, ИАРА, Прокуратура........
Ех,ако всичките тези организации си вършеха работата както трябва
Нямаше да има нужда от темата - Внимание - Бракониери !
Ех,ако всичките тези организации си вършеха работата както трябва

Нека да бъдем оптимисти! Нещата трябва да вървят към оправяне и аз поне вярвам, че макар и бавно, и мудно, но ще се отиват към по-добро!Лошото в случая е, че хората не са деца-да им обясниш, че не е хубаво, и т.н., а възрастни хора, улегнали, дето се казва, живяли и в "онзи" строй. И явно няма да се променят, дори и опит да ги "отрезви"нещо...като "Акт", например.Вижте, имам една идея..макар и СПАМ за момента. Шофьор, като му напишат "Акт", му вземат "книжката", и докато не си плати глобата не му я връщат, нали? Ами, значи, за риболовците освен рибарския билет трябва да има още някакъв документ (удостоверение ли, кво ли), без наличието на който-ако му е отнето за "Акт" или друго нарушение, и докато не си плати глобата, да не може да си изкарва нов билет, или да си подновява стария такъв...Вие каквомислите за това? Моля модераторите "да се включат сега" и да направят този хрумнал ми въпрос като нова тема. За което им благодаря предварително!ЕМИЛ ЙОРДАНОВ написа:Снимка с дата , полиция, ИАРА, Прокуратура........
Ако всичките тези организации си вършеха работата както трябва![]()
![]()
![]()
- чуруликпенчо
- сериозен играч
Точно тези снимки не са достатъчни за да се повдигне каквото и да е било обвинение. Първо, виждам двама чичковци,дето се препичат на слънце около въдиците си.После, един плешив чичко /не се вижда лицето му/ държи въдица с парашут,ама нито парашута е във водата,нито има риба на него,пък и кой ли е този човек? Накрая виждам един празен автомобил , дето може да е на всеки посетител от язовира. Не мисля,че тук има достатъчно снимков материал,пък ако ще тези 'убавци да са изтарашили целия водоем.
Няма дума в българския език,която в множествено число да завършва на "Й".
Жалка гледка. Мизерници 

„Големият проблем с тъпите копелета е, че те са толкова тъпи, че не могат да повярват, че човек може да бъде умен”. Вонегът!
Е аз, сега-какво? Снимачен екип ли да си наема...? Бюджет?...Ма, то, наистина както бях споменал по-преди, като дойде стражара да ти проверява билета, трябва да провери и монтажа на линията на въдицата ти! За това, баце, кво ша каиш, молим?чуруликпенчо написа:Точно тези снимки не са достатъчни за да се повдигне каквото и да е било обвинение. Първо, виждам двама чичковци,дето се препичат на слънце около въдиците си.После, един плешив чичко /не се вижда лицето му/ държи въдица с парашут,ама нито парашута е във водата,нито има риба на него,пък и кой ли е този човек? Накрая виждам един празен автомобил , дето може да е на всеки посетител от язовира. Не мисля,че тук има достатъчно снимков материал,пък ако ще тези 'убавци да са изтарашили целия водоем.