Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Първата ми на спининг
-
- сериозен играч
Първата ми на спининг
В неделя сутринта си взех пръчката и кутийката с железата хванах влака понеже нямам кола и се отправих към реката.Когато пристигнах на избраното от мен място понеже идвам за втори път и не знаех местата се чудех по кой път да хвана
В карайна сметка не му мислих много и пристигнах на това място

Зглобих сопата и почнах да мятам на 5-6то хвърляне имах почукване ,но нищо не се закачи.След още 2-3 замятания излезна тази красавица

После реших да сменя мястото.Времето беше много приятно за разходка и спининг.Обиколих доста голям периметър от рекат, като снимах разни красоти

Накрая стигнах на това място където изкарах още една пъстърва като първата,но нямам снимка на нея

Тук имах 4 откачвания като едната от пъстървите беше с доста големи размери ,около кило при закачането и скочи два пъти над водата и се откачи.

В карайна сметка не му мислих много и пристигнах на това място

Зглобих сопата и почнах да мятам на 5-6то хвърляне имах почукване ,но нищо не се закачи.След още 2-3 замятания излезна тази красавица

После реших да сменя мястото.Времето беше много приятно за разходка и спининг.Обиколих доста голям периметър от рекат, като снимах разни красоти

Накрая стигнах на това място където изкарах още една пъстърва като първата,но нямам снимка на нея

Тук имах 4 откачвания като едната от пъстървите беше с доста големи размери ,около кило при закачането и скочи два пъти над водата и се откачи.
Последно промяна от LynyrdSkynyrd на Вто Апр 21, 2009 3:41 pm, променено общо 1 път.

-
- разбира нещата
Re: Първата ми на спининг
Първата си е първа-цял живот ще я помниш 

КОЛКОТО И ДА СЕ ВЪРТИШ-ЗАДНИКЪТ ТИ СИ ОСТАВА ВСЕ ОТЗАД!
-
- вече хвърля и на тежко
Браво и все така да ти върви!!!! Че и по-добре - да вадиш литрови балканки, айде да не е всеки път, ама поне през излет!LynyrdSkynyrd написа:В неделя сутринта си взех пръчката и кутийката с железата хванах влака понеже нямам кола и се отправих към реката...

P.S. Там където си бил, май с кола трудно се стига. Особено ако си "задълбал навътре"....
Мерака винаги е по-голям от възможностите....или поне при мен е така!
- каридата
- учете се от него
репортажа и природата са супер.
Ходене му е майката.
Хендмейдър
paranorm:
''ей тва е.. сигурно по бургаско на тва занимание вече му викат 'накаридване'
нещо като ..-жена утре с комшията ще ходим да се накаридим''
Хендмейдър
paranorm:
''ей тва е.. сигурно по бургаско на тва занимание вече му викат 'накаридване'
нещо като ..-жена утре с комшията ще ходим да се накаридим''

А на каде е това място колега ако не е тайна?Може на лични да ми кажеш ако изкаш .
Пп.Спокойно далечко ми е нема да хукна до там пък и не съм по пастървите ,заради рдуго питам
Пп.Спокойно далечко ми е нема да хукна до там пък и не съм по пастървите ,заради рдуго питам
Цепи,лепи,вулканизира......монтаж, демонтаж,баланс
-
- сериозен играч
И с кола се стига до някъде само да не е от лъскавите
от там на таъка с двойката.Искам да попитам сега по време на забраната мога ли да ходя за пъстърва по реките на спининг и ако минат горски ще ми направят ли проблем ,ако ловя само пъстърва

Браво! Супер репортаж и снимки!
ПП
Аз още търся и чакам моета първа...

ПП
Аз още търся и чакам моета първа...

Аматьорски Спининг Клуб "С Брат ми"
-
- и господ не е толокова добър
Красота

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Браво за излета
По време на забраната спокойно си ходи за балканска пъстърва, но само в събота и неделя и на официални празници. Нормата е 8 мерни риби - 23 сантиметра е минимумът, но не повече от 2 кила. Маломерните ги пускай веднага и няма да имаш проблем с горските.
Наслука, пич
Аз от следващия уикенд почвам балканката по твоя пример, но по моите места

Наслука, пич

Аз от следващия уикенд почвам балканката по твоя пример, но по моите места

LynyrdSkynyrd написа:И с кола се стига до някъде само да не е от лъскавитеот там на таъка с двойката.Искам да попитам сега по време на забраната мога ли да ходя за пъстърва по реките на спининг и ако минат горски ще ми направят ли проблем ,ако ловя само пъстърва
Последно промяна от docenta на Вто Апр 21, 2009 4:30 pm, променено общо 1 път.
Мъдете здрави,
па другото ще се оправи!
Риболовна академия "Негован"
па другото ще се оправи!
Риболовна академия "Негован"
-
- сериозен играч
Благодаря ти за инфото точно това ме интересуваше.docenta написа: По време на забраната спокойно си ходи за балканска пъстърва, но само в събота и неделя и на официални празници. Нормата е 8 мерни риби - 23 сантиметра е минимумът, но не повече от 2 кила. Маломерните ги пускай веднага и няма да имаш проблем с горските.

- koitikaza
- научил се да хвърля
Браво колега.Имам един въпрос с какво апаратче са правени снимките ?
-
- сериозен играч
Canon 30D, обектив Canon USM 28-105.За риба е доста голям и тежък,но само с този разполагам.