Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Русе-Разград
Модератор: sapuna
- chacho
- вече хвърля и на тежко
Русе-Разград
Колеги от Русе,Разград моля за инфо за разрешените водоеми по време на забраната в региона!!През май ще съм при вас и трябва да практикувам!!

Животът е кратък-любовта към рибите вечна!!!
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Re: Русе-Разград
Колеге, тъй като никой не ти е отговорил на въпроса, аз ще се опитам да го направя, въпреки, че има и други начини да разбереш
В Разградска област водоема е само един яз. Бялата пръст \Папаза\. Намира се на около 5км.по пътя за Попово в дясно ако пътуваш от Разград и на около 1,5км. от разклона за яз.Пчелина
Държи каракуда, шаран, червеноперка от мирните и котур, сулка и щука от хищника.
Надявам се да съм ти помогнал
За подробности на лични
НАСЛУКА

В Разградска област водоема е само един яз. Бялата пръст \Папаза\. Намира се на около 5км.по пътя за Попово в дясно ако пътуваш от Разград и на около 1,5км. от разклона за яз.Пчелина

Държи каракуда, шаран, червеноперка от мирните и котур, сулка и щука от хищника.
Надявам се да съм ти помогнал

За подробности на лични

НАСЛУКА

БЪДИ ДОБЪР ДО СМЪРТ!
а някой да знае каде около Кубрат имало язовир плащало се по 5 лева на човек пръчки няколко шарана по 2 лв килограма имало само таранка и шаран ?????
-
- научил се да хвърля
като тръгваш ми пиши на лични и ще се видим ако искаш ще те заведа някъде до тогава ще проуча въпроса.къде ще отсядаш в Русе ако трябва да помагаме с квартира.
И ловец съм и Рибар.