Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Закриване
- cecodevil
- сериозен играч
Закриване
За празниците си бях в Нова Загора и успях да осъществя няколко излета до Жребчево ,единият от които с преспиване -резултат нулев .Рибата се беше покрила(от нас
) В неделя решихме с брат ми да закрием сезона и понеделник към 10:00 пристигнахме на ръкава в Паничерево -захранихме един-два часа ни вопъл ни стон.От там звъннахме на един приятел който беше на Римския мост и ни каза че е голяма лудница (както винаги) .След толкова капота на спокойни места реших да се пробваме и кадето е народа,към обед си намерихме две местенца и седнахме .Резултата е по десет-петнадесет каракуди на човек плюс няколо морунажчета и върхари (морунажите и върхарите плуват пак).Общо взето доволно сравнение с предните излети (от към риба).Пускам две снимки от риболова щото от предните дни са само барбекюта и ракия

ПС:имахме и два силни удара на мен ми разпъна ластика над метър и се откачи(каракуда 0,700кг го рзпъва 30-40см) а на брат ми се огъна сериозно пръта и скъса повода-явно не са били наши.

ПС:имахме и два силни удара на мен ми разпъна ластика над метър и се откачи(каракуда 0,700кг го рзпъва 30-40см) а на брат ми се огъна сериозно пръта и скъса повода-явно не са били наши.

-
- ще става разбирач
Re: Закриване
Добро закриване 

-
- новобранец
браво
добро закриване.

- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Много яки каракуди, браво пичове.
Пък през забраната....
Пък през забраната....

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-
- ще става разбирач
Браво едни да имат късмет.Аз съм от Габрово и реших в Събота за закрия на Стамболийски.Гора от хора ама риба до обяд даде на час по лъжичка дето се вика.Дребна каракуда.След обед като чи ли съм хвърлил в градския шадраван.
То каква била работата ,бяла риба се разхождала ,как да се събере каракуда.Колеги до мене на силиконова рибка извадиха една и една изпуснаха.Е това сега ще чакаме да се размножи и хайде пак.

-
- разбира нещата
Много добро закриване.Браво.
-
- разбира нещата
-
- сериозен играч
Абе Цецо,нали щеше да спининговаш 

- flyester
- разбира нещата
Браво добре си закрил 

- cecodevil
- сериозен играч
Е даде и спининговането влиза в капотатаvesko_bs написа:Абе Цецо,нали щеше да спининговаш

Браво.Ние също бяхме там малко по надоло .Улова почти същия но извадихме и едно
шаранче около кило (което пак си плува там ) предполагам на негови събратя се дължът
късанията .
шаранче около кило (което пак си плува там ) предполагам на негови събратя се дължът
късанията .
...хаосът се намира в най-голямо изобилие там, където някой се стреми да въведе ред.
И хаосът винаги надмогва реда, защото е по-добър организатор.
И хаосът винаги надмогва реда, защото е по-добър организатор.