Къде се намирам:
Внимание
Бракониери !
naRiba.com

Форум

Хванати са мрежи на яз.Сопот
Модератор: bobopeli
Хванати са мрежи на яз.Сопот
Колеги вижте това което ми прати един приятел от ИАРА Ловеч:):):):)
При извършена нощна проверка от ИАРА Ловеч са изети от неизвестни лица 300м.рибарски мрежи и 25 кг. риба която е пусната обратно във водата тъй като беше още жива. Проверката се осъществи с патрулна лодка ВИДРА-6. Този улов трябва да се криминализира тъй като инспекторите изваждат мрежите от водата а бракониерите купуват нови мрежи и отново ги залагат за риболов и така добезкрай. Във връзка с размножителния период на рибите зачестиха сигналите за бракониери получаваме по няколко на вечер за различни водоеми дори има икуриозни случаи работим на определен водоем иполучаваме сигнал за друг.Трябва да променим отношението си към нашата природа към ресурсите и богатата флора и фауна с които ни е дарил Бог,да умеем да им се наслаждаваме а не жестоко да ги ограбваме. ИАРА Ловеч ще работи през периода на забраната и през почивните и празничните дни по предварително изготвен график.Контрола ще бъде интензивен и комплексен както за бракониерски риболов така и за риболовни билети.
Д-р Й. Найденов
р-л ИАРА Ловеч
При извършена нощна проверка от ИАРА Ловеч са изети от неизвестни лица 300м.рибарски мрежи и 25 кг. риба която е пусната обратно във водата тъй като беше още жива. Проверката се осъществи с патрулна лодка ВИДРА-6. Този улов трябва да се криминализира тъй като инспекторите изваждат мрежите от водата а бракониерите купуват нови мрежи и отново ги залагат за риболов и така добезкрай. Във връзка с размножителния период на рибите зачестиха сигналите за бракониери получаваме по няколко на вечер за различни водоеми дори има икуриозни случаи работим на определен водоем иполучаваме сигнал за друг.Трябва да променим отношението си към нашата природа към ресурсите и богатата флора и фауна с които ни е дарил Бог,да умеем да им се наслаждаваме а не жестоко да ги ограбваме. ИАРА Ловеч ще работи през периода на забраната и през почивните и празничните дни по предварително изготвен график.Контрола ще бъде интензивен и комплексен както за бракониерски риболов така и за риболовни билети.
Д-р Й. Найденов
р-л ИАРА Ловеч
Последно промяна от bobir на Чет Апр 23, 2009 3:03 pm, променено общо 1 път.
И рибар съм и ловец съм:):):) От тая риба не мое да си платим парното:):):):)
Re: Хванати са ........
А къде са хванати тези хаймани 

Не карай като пиеш
/който пие бира не умира,ама трудно става/

Мисля че язовира е Стамболийски!
bobir написа:Мисля че язовира е Стамболийски!

Не карай като пиеш

Имам и снимки ама не мога да ги кача нещо 

Язовира е Сопот!!!!!! Сега се сварзах с него и ми каза! 

Re: Хванати са мрежи на яз.Сопот
Въобще нямаше да се очудя, ако бяха на Стамболийски! Те там хуните само това чакат - да дойде забраната, че да почнат да шътат из водоема, необезпокоявани от риболовците! 

"... А една рибешка изненада е повече от секс с красива манекенка
"

Само там ли?paceto67 написа:bobir написа:Мисля че язовира е Стамболийски!
-Така и предполагах.Там няма свършване на мрежарите

-
- разбира нещата
Трябва да се криминализират тези постъпки и тогажа за всеки бракониер да има затвор и то със солиден срок,2-3 като ги осъдат и ги дадат по телевизиата,всичко ще се промени! Надявам се...?!
Сега се връщам от риболов и пак ми се ходи!!!
- borislav58
- сериозен играч
Вярно е че трябва да се криминализират бракониерските набези .Трябва също и магазинините да и се забрани да продават бракониерски пособия.Също и по пазарите е пълно с мрежи и парашути.Няма оправия КЪКВАТО НИ ДЪРЖАВАТА ТАКИВА СА НИ И УПРАВНИЦИТЕ.
Всичко заебавам и за риба заминавам!
-
- разбира нещата
borislav58 написа:Вярно е че трябва да се криминализират бракониерските набези .Трябва също и магазинините да и се забрани да продават бракониерски пособия.Също и по пазарите е пълно с мрежи и парашути.Няма оправия КЪКВАТО НИ ДЪРЖАВАТА ТАКИВА СА НИ И УПРАВНИЦИТЕ.

БАЙ-100-ЯН
Искаше да "кажеш" обратното, нали?borislav58 написа:..КЪКВАТО НИ ДЪРЖАВАТА ТАКИВА СА НИ И УПРАВНИЦИТЕ....

Пичове те са на региони и не могат да огреят на всякаде!!!!!! Било е на Стамболийски и на Сопот!
- Николай Неделков
- учете се от него
Борислав Стоянов = bobir написа:При извършена нощна проверка от ИАРА Ловеч са изети от неизвестни лица 300м.рибарски мрежи и 25 кг. риба която е пусната обратно във водата тъй като беше още жива. Проверката се осъществи с патрулна лодка ВИДРА-6. Този улов трябва да се криминализира тъй като инспекторите изваждат мрежите от водата а бракониерите купуват нови мрежи и отново ги залагат за риболов и така добезкрай. Във връзка с размножителния период на рибите зачестиха сигналите за бракониери получаваме по няколко на вечер за различни водоеми дори има икуриозни случаи работим на определен водоем иполучаваме сигнал за друг.Трябва да променим отношението си към нашата природа към ресурсите и богатата флора и фауна с които ни е дарил Бог,да умеем да им се наслаждаваме а не жестоко да ги ограбваме. ИАРА Ловеч ще работи през периода на забраната и през почивните и празничните дни по предварително изготвен график.Контрола ще бъде интензивен и комплексен както за бракониерски риболов така и за риболовни билети.
http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
това е от миналата неделя никои от иара неблаговоли да си вдигне телефона званях поне 30 пъти за 1 час
http://www.vbox7.com/play:6be43e63
имаше поне 15 човека с серкмета в устието които вадеха шарани

http://www.vbox7.com/play:6be43e63
имаше поне 15 човека с серкмета в устието които вадеха шарани