Къде се намирам:
Къмпингуване
Фотография
naRiba.com

Форум

Качване на снимки?
Модератор: Paublo_Eskobar
- камен
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Качване на снимки?
Не мога да кача снимки в галерията.Дава ми грешка при създаване на директорията.Някой ако може да помогне.
добрите момчета отиват в рая ,а аз сигурно за РИБА
И аз доскоро не знаех как се качват снимки, но вече ме научиха. Значи кликваш с десния бутон на мишката върху снимката, която искаш да качиш, маркираш URL адреса й и даваш copy. После го пействаш (paste) в полето за отговор на този форум и слагаш тагове и от двете страни на URL адреса: oт ляво [img],%20a%20oт%20дясно[/img]
После натискаш бутона "Прати" и снимката ти излиза в поста. Това е.
После натискаш бутона "Прати" и снимката ти излиза в поста. Това е.
Последно промяна от reveta на Нед Сеп 10, 2006 11:27 am, променено общо 1 път.
- krezo_bg
- вече хвърля и на тежко
До колкото разбирам Камен не може да си качи снимка в личната галерия .Аз този проблем го немам.Искам да кача снимка примерно направо в поста след като примерно съм ходил на излет някъде същевременно съм щракнал некои снимки и искам да ги споделя с колеги във форума.Така че или аз съм прозд или просто не моим се разбра.
- krezo_bg
- вече хвърля и на тежко
относно качване на снимки
пробвах се да кача снимки, но нестана. копирах линка на снимката от където искам да я взема и копирах линка на мястото за отговор на съобщение.сложих двата тага, от ляво [img]от%20дясно[/img] и изпратих! но нестана...не излиза снимката а самия линк с таговете от двете страни, явно нещо не правя както трябва...???обяснете, моля.
- barutchiata ©
- Администратор