Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

Колмик
Модератори: Павел Иванов, sestrata
Колмик
Колеги,
Какво ще кажете за спинингите на Колмик? Мисля си за 2.40 2-13 грама или нещо подобно, но не искам да е с плътен връх. Там има едни такива специлно за костур с плътен връх. Интересува ме как се усещат тези пръчки цена от около 70-80 лв. Бърз ли им е строя и тн. Защото се каня да я взема от Интернет и не съм хващал такава пръчка в ръката. Целта е да я използвам за спининг на костур и пастърва. Благодаря предварително.
Какво ще кажете за спинингите на Колмик? Мисля си за 2.40 2-13 грама или нещо подобно, но не искам да е с плътен връх. Там има едни такива специлно за костур с плътен връх. Интересува ме как се усещат тези пръчки цена от около 70-80 лв. Бърз ли им е строя и тн. Защото се каня да я взема от Интернет и не съм хващал такава пръчка в ръката. Целта е да я използвам за спининг на костур и пастърва. Благодаря предварително.
- DrAkoN
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Re: Колмик
Колмик за цената си ми изглеждат твърде скъпи. Препоръчвам ти Беркли , Шимано , Тика . Сто пъти по добри са от колмика.
- stoj40doc
- разбира нещата
Здравей,колега моят спининг е Mikado Temptation medium 2.75 с акция 10-35 гр.
много съм доволен от него а откъм съотнушение цена качество е много добро.
много съм доволен от него а откъм съотнушение цена качество е много добро.

LONG LIVE ROCK AND ROLL
- patter
- вече хвърля и на тежко
Ми да си кажа и аз некомпетентното мнение 
Имам PEARCH COMPETITION 2.10м . Този модел е с плътен връх (жило).

Ето така се балансира със Шимано Катана 2500
Бланката наистина е много тънка. Когато правя енергични замахвания се огъва малко над корка (това нали беше бавен строй ? ).
Лично аз съм доволен от нея (не че имам база за сравнение и опит
). Приятел, който има достатъчно опит каза че е добра за пастървови рекички (той лови с някакво бъркли).
Много добре предава играта на малките воблерчета.

Имам PEARCH COMPETITION 2.10м . Този модел е с плътен връх (жило).

Ето така се балансира със Шимано Катана 2500
Бланката наистина е много тънка. Когато правя енергични замахвания се огъва малко над корка (това нали беше бавен строй ? ).
Лично аз съм доволен от нея (не че имам база за сравнение и опит

Много добре предава играта на малките воблерчета.
Колегата пита за въдица за лайтспининг, така че тия препоръки за щукарски дължини и тестове ще му свършат работа колкото на умрял - вендузи!
Въдиците "Колмик", по думите на реално ползващите ги, са с доста добро съотношение цена-качество. Мой приятел си купи "PEARCH PLUS" с дължина 2.40 м, и сподели, че прътлето хвърля добре и усеща дребните примамки, което е много важно. Строя им е около "модерейт".
Ха, с колегата сме писали почти едновременно.
Въдиците "Колмик", по думите на реално ползващите ги, са с доста добро съотношение цена-качество. Мой приятел си купи "PEARCH PLUS" с дължина 2.40 м, и сподели, че прътлето хвърля добре и усеща дребните примамки, което е много важно. Строя им е около "модерейт".
Ха, с колегата сме писали почти едновременно.
"Еби им майката на другите и в себе си утеха намери. И ако в себе си утеха не намериш, еби си майката и ти!"Malemi написа:Нишо не сте хванали но поне сте спасили патката и шуката ( тя маи е мъртва но нищо )
http://www.starividri.org/" onclick="window.open(this.href);return false;
TNX, на всички колеги. Колкото до строя ще се приспособя макар, че винаги в началото е терсене. Досега съм работил с Lineaefe 15-25 гр, St.Croix Avid 1,5-6 гр. St.Croix Wild River 10-21 и една Eagle Claw - 3,5-12 гр. С последната съм ловил най-вече костур, щото я имам най-отдавна, но те се гъне от дръжката щото става и за мухарка. Та за най-малките воблери някой път за правилната играт пръчката трябва да е с бърз строй за да могат да се водят правилно и затова питам за Colmica 

- patter
- вече хвърля и на тежко
rabi, колегата с който бяхме извади и мухарка. На моята пръчка най-дебелата част на бланката е еднаква с най-дебелата част на мухарката му. Само дето не мога да ти дам информация каква точно му беше мухарката