Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Инфо за платен - Чирен ! Внимание !
Модератор: sapuna
- sandista
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Инфо за платен - Чирен ! Внимание !
Колеги искам да Ви предопредя за този водоем. Не се подвеждайте по слухове за големи шарани , амури и митични 10кг щуки. Втори уйкенд ходим , много странно как като има над 80-100 човека с по 5 и горница въдици и никой не хваща. За цял ден да се хване някоя по-едра таранка или малко щукле в най-добрия случай. .. А да , и раци може да си хванете. Пътя до язовира е ужасен ! Пътя на стената е проходим само с джип. И двете ходения там водата спадаше .. нещо което правеха арендаторите на Мътница преди време. Дали е това, дали е нещо друго но е факт,че там рибата не пипа през почивните дни!?!? А иначе знам,че имаше риба и не е изловена всичката като го точиха. Събират по 5лв ( сметнете на 80-100 човека колко са за 1 ден) и пуснат крана от Петък следобяд до Понеделник...това е моето лично мнение. Като попитах един от охраната защо така странно спада водата той отрече от раз, че е невъзможно ! Е, да ама то си личи по камъните , и спадналите 50-60см за 3-4 часа .. До нас вчера дойдоха хора с над 20 въдици за щука , познайте резултата .. Аз обиколих и пробвах на какви ли не блесни , воблери и силикон .. НА дънните нямах един удар за около 5-6 часа. На плувка много дребни таранки.
Та за колегите който бият път чак от Монтана ( видях доста такива)- не си заслужава да се разкарвате ...
Поздрави
Та за колегите който бият път чак от Монтана ( видях доста такива)- не си заслужава да се разкарвате ...
Поздрави
Re: Инфо за платен - Чирен ! Внимание !
Мерси за информацията 

-
- научил се да хвърля
мерси колега за инфото мислехме да ходим авери там но
-
- научил се да хвърля
Аз ходих в четвътък там.В други ден пак ще ходя незнам дали ще мога да кача снимки,ще опитам.Ама хванах само един хубавец и много таранки.Не може да се прикачи файл към ./files/31405_2f820b7a8330f4a011b08305f2570892
Май съм индианец,ама не мога и немога.
Май съм индианец,ама не мога и немога.
На най-важните житейски кръстопътища няма никакви пътни знаци.Чарли Чаплин
- MIR4EV
- ще става разбирач
по принцип се лови по некое шаранче но рано сутрин до като не дойде цирка срещу пет лева такса се ядва че у забраната да ходиш на друго място и да се оглеждаш като пръднал в асансьор си не е работа

- sandista
- сериозен играч
- Обратна връзка:
За цирка , фолка и провикванията от единия край до другия с гнусни поздрави съм съгласен. КОлко рано имате предвид ? Аз бях там към 5 сутринта и рибате не пипаше .. Аз лично ще се ориентирам към други водоеми , поне докато арендаторите не се усетят малко с това падане на водата ..
-
- новобранец
- Обратна връзка:
Момчета,мисля ,че има умни хора тук,но ше си променя мнението.
Няма нужда да ходите до язовира за да знаете дава или не,има едно просто правило,ако не го знаете,запомнете.
Ако се плаща на калпак и на въдица,риба не чакайте.
Плащате ли улова,тогава може спокойно да опитате.
Няма нужда да ходите до язовира за да знаете дава или не,има едно просто правило,ако не го знаете,запомнете.
Ако се плаща на калпак и на въдица,риба не чакайте.
Плащате ли улова,тогава може спокойно да опитате.

-
- научил се да хвърля
Бях на язовира петък,събота и неделя за това време само 1 шукле окол 1 кило и 4 кг тарака..