Къде се намирам:
Внимание
Бракониери !
naRiba.com

Форум

Мрежи на Жребчево
Модератор: bobopeli
-
- новобранец
Мрежи на Жребчево
Здравейте колеги.Не съм по писането,но мисля,че това трябва да се знае.Синът ми е военен и днес са били на учения на Жребчево.Видели са мрежа дълга около 1км.Шефовете им се обадили и след малко пристигнал една лилава НИВА.Не знам дали са от ИАРА,но предполагам че са били те. Когато военните са видели мрежата са я повдигнали и била пълна с шарани по 2-3кгІбили са с понтониІ. Ако при всяко учение вадят по една мрежа ще бъде супер.
Re: Мрежи на Жребчево
по добре да не се налага секи път да вадат мрежи от там 

- YordanDanev
- сериозен играч
-
- и господ не е толокова добър
Така е.Забраната е за нас,а педалите си пускат мрежите със знанието на иара.Бетери мръсни,унищожиха държавата,дееба и глдниците ненаядни

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
- dedeff
- разбира нещата
Явно е така поради липса на посещаемост от риболовци,иначе нали знаете че кат го мерна и съм му нахакал тапите отзад.YordanDanev написа:На всички язовири през забраната ври от мрежи![]()
![]()

Без жени можем,без риболов не можем!
- borislav58
- сериозен играч
Колеги така е като ни няма по язовирите в забраната тази ИАРА маи за х.я се бара.Не им пука гледат да им върви заплатката и кво.Ние им подаваме къде кво и къде има мрежи. Не мога да си помисля кво ли става сега по Пясъка.Няма оправия.

Всичко заебавам и за риба заминавам!
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Най лошото е че мрежите ги пускат (поне на жребчево) едни хорица дето карат коли за по 100 000 лева и са на тумби по 2-3 коли.Последния разговор засечен от мои познати:Горския-Момчетч накъде с тия мрежи? Борчето:Ни ходя си по брега с нея нали не е у водата ко ша ми напраиш?...Мисля че всеки се сеща какво е станало след заминаването на горския.Преди и полицията идваха от време на време с ИАРА но сега ....Сигурно са техни хора и знаят къде да не ходят.Работите са си навързани в нашата любима страна!

Където качеството е от значение!
Колега браво на сина ти, то наистина по-добре парите за билети да ги даваме на армията, белким те земат да пооправят нещатадравейте колеги.Не съм по писането,но мисля,че това трябва да се знае.Синът ми е военен и днес са били на учения на Жребчево.Видели са мрежа дълга около 1км.Шефовете им се обадили и след малко пристигнал една лилава НИВА.Не знам дали са от ИАРА,но предполагам че са били те. Когато военните са видели мрежата са я повдигнали и била пълна с шарани по 2-3кгІбили са с понтониІ. Ако при всяко учение вадят по една мрежа ще бъде супер.

Като е забранено и няма риболовци по водоемите настава истинска сеч. Грозна работа.
И ние какво, да си мислим че както е редно сега през забраната рибата ще си пусне хайвера ли, водоемите ще се зарибят още повече ли.. след забраната ще ловим още повече риба ли ? Да, ама тези идиоти с мрежите се вижда как работят против нас, против природата, против всичко... , дивашка работа.
Желанията съм ги измислил, кога ли ще хвана златната рибка.....
Вече споненах и ще кажа пак, че тази забрана в наща държа е изключително глупава.
Ако някой може да ме светне за какво се забранява въобще примерно щуката през този периот, след като тя е пуснала хавер преди два месеца, или примерно бялата, след като тя хвърля хайвер април мо средата на май най късно.
И какъв е смисъла да се забраняват плевелните риби като червенопер, платика и там подобни.
Ако се промени закона и се направи както е в някои по развити държави ще има риболовци по водоемите през цялата година и такива инцитенти с бракониери ще са значително по малко. Но пък тогава ще трябва да има по затегнат контрол, че като се знаем кви сме ний балканците все ще си викаме - "е па я сега мога ил не мога да си фана и некоя от забранената " , но как да е, то се е видело оправия няма да има ако чакаме някой да ни оправи(е може и да и оправят но със сигурност няма да ни е много кеф).
По този повод да ви светна, че планувам излет за шаран и щука през почивните дни, дали не е гот, при мен шарана е разрешен целогодишно(той и без това когато хвърля хайвер не пипа храна), а щуката беше забранена до предишния месец.
Ако някой може да ме светне за какво се забранява въобще примерно щуката през този периот, след като тя е пуснала хавер преди два месеца, или примерно бялата, след като тя хвърля хайвер април мо средата на май най късно.
И какъв е смисъла да се забраняват плевелните риби като червенопер, платика и там подобни.
Ако се промени закона и се направи както е в някои по развити държави ще има риболовци по водоемите през цялата година и такива инцитенти с бракониери ще са значително по малко. Но пък тогава ще трябва да има по затегнат контрол, че като се знаем кви сме ний балканците все ще си викаме - "е па я сега мога ил не мога да си фана и некоя от забранената " , но как да е, то се е видело оправия няма да има ако чакаме някой да ни оправи(е може и да и оправят но със сигурност няма да ни е много кеф).
По този повод да ви светна, че планувам излет за шаран и щука през почивните дни, дали не е гот, при мен шарана е разрешен целогодишно(той и без това когато хвърля хайвер не пипа храна), а щуката беше забранена до предишния месец.
YordanDanev написа:На всички язовири през забраната ври от мрежи![]()
![]()

Риболовци.
-
- разбира нещата
shtilio написа:Колега браво на сина ти, то наистина по-добре парите за билети да ги даваме на армията, белким те земат да пооправят нещатадравейте колеги.Не съм по писането,но мисля,че това трябва да се знае.Синът ми е военен и днес са били на учения на Жребчево.Видели са мрежа дълга около 1км.Шефовете им се обадили и след малко пристигнал една лилава НИВА.Не знам дали са от ИАРА,но предполагам че са били те. Когато военните са видели мрежата са я повдигнали и била пълна с шарани по 2-3кгІбили са с понтониІ. Ако при всяко учение вадят по една мрежа ще бъде супер.![]()

БАЙ-100-ЯН
-
- новобранец
Не само богатите пускат мрежи!
Има и доста мизерници които пускат мрежи.
НЯМА ДЪРЖАВНОСТ НЯМАААААААА

Има и доста мизерници които пускат мрежи.
НЯМА ДЪРЖАВНОСТ НЯМАААААААА