Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Скиндерите на Овчарица
Модератор: sapuna
-
- новобранец
Скиндерите на Овчарица
Здравейте колеги,
Чета много за прословутите скиндери на ТЕЦ-2 (яз.Овчарица), но въпроса ми е как може човек да отиде там? Има противоречиви мнения, че там ти трябват яки "връзки", че изобщо не може, или че има има супер скъпи такси. Като гледам доста от колегите във форума са били и продължават да ходят там и молбата ми е за инфо относно това дали свободно може да се отиде там и какви са таксите. Също кой скиндер е най-добре да се посети - 1, 2 или 3-ти.
Благодаря предварително.
Чета много за прословутите скиндери на ТЕЦ-2 (яз.Овчарица), но въпроса ми е как може човек да отиде там? Има противоречиви мнения, че там ти трябват яки "връзки", че изобщо не може, или че има има супер скъпи такси. Като гледам доста от колегите във форума са били и продължават да ходят там и молбата ми е за инфо относно това дали свободно може да се отиде там и какви са таксите. Също кой скиндер е най-добре да се посети - 1, 2 или 3-ти.
Благодаря предварително.
действителноста е вечното наказание за всеки, който се стреми към съвършенство!
-
- научил се да хвърля
Re: Скиндерите на Овчарица
В момента нито един до края на забраната
Всеки се ражда човек , но не всеки остава такъв до края!!!
-
- новобранец
За момента ми е ясно, но по принцип как стоят нещата?
действителноста е вечното наказание за всеки, който се стреми към съвършенство!
-
- вече хвърля и на тежко
Незнам колко е достоверна информацията, но един човек, който редовно ходи там и има дебели връзки, ми каза че пускането на когото и да било на скендерите и на студеното ще става с изришното съгласие на Нончо. Причината е, че наскоро е имало бой между охраната и някакви хора, а дори чух и за гръмнат човек от охраната, който бил в критично положение. Но пак казвам незнам дали инфото е 100% вярно, но като познавам човека ми се струва че е така.
-
- разбира нещата
И аз така чух, сигурно е вярно!jordan_fena написа:Незнам колко е достоверна информацията, но един човек, който редовно ходи там и има дебели връзки, ми каза че пускането на когото и да било на скендерите и на студеното ще става с изришното съгласие на Нончо. Причината е, че наскоро е имало бой между охраната и някакви хора, а дори чух и за гръмнат човек от охраната, който бил в критично положение. Но пак казвам незнам дали инфото е 100% вярно, но като познавам човека ми се струва че е така.
Много ги накъсвам... кордите!
Който ще пита да пита, щото като отиде Нончо Воденичаров на осторовите / нали ще участва в Сървайвър / доста ще почакате
Разбира се ако са верни по-горе нещата

Разбира се ако са верни по-горе нещата
-
- научил се да хвърля
знам че .тези които са били охраната са ямболски мутри,и всичко е станало заради един сом 50 кг...jordan_fena написа:Незнам колко е достоверна информацията, но един човек, който редовно ходи там и има дебели връзки, ми каза че пускането на когото и да било на скендерите и на студеното ще става с изришното съгласие на Нончо. Причината е, че наскоро е имало бой между охраната и някакви хора, а дори чух и за гръмнат човек от охраната, който бил в критично положение. Но пак казвам незнам дали инфото е 100% вярно, но като познавам човека ми се струва че е така.

уникат-без дубликат!!!
-
- научил се да хвърля
е до теб може и да са станали
ама от мн.сигурен източник знам че ГРИГОР е искарал 50 кг сом 

уникат-без дубликат!!!
и аз така знамtrifondeli написа:е до теб може и да са станалиама от мн.сигурен източник знам че ГРИГОР е искарал 50 кг сом
само слабите се стремят към порядаък силните владеят хаоса